• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bana yardim edin

Zelisss3

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
106
161
18
29
2 ay önce analfissur için botoks tedavisi gordum hiç birseyim yoktu ama gün geçtikçe eski acım yavaş yavaş geri donuyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum. Doktora gidemiyorum şehir dışındayım. Tek istediğim ölmek ben bu açıyı daha fazla çekmek istemiyorum.

Konuyu okuyunca canım acıdı resmen.
Bende de hemoroıd var ortaya cıktıgı zaman aglıyorum acıdan o kadar kotu bısey
Acını anlıyorum, allah yardımcın olsun.
Doktora gidip gostersen mı acaba, mutlaka hafifletici biseyler verir sana.
Cok gecmıs olsun.

Doktora danışmaktan başka şansınız yok. Yeterli kadar su tüketiyormusunuz? Normalde Botox tedaviden sonra hafifleme olması lazim, ama bu tür rahatsızlıkta bildiğim botoks "klasik tedavi" olarak uygulanmıyor. Yada daha doğrusu alternatif bir uygulama ve onun yanında ona göre yemek içmek de değiştirilmeli tuvalete çıkmanız bu kadar ağrıya sebep vermemesi için.

Yani zararlı hiç bir şey yemiyorum herşeye dikkat ediyorum. Ameliyat oldugum doktor istanbulda ve yasaktan dolayı doktora gidemiyorum.

Ben lazer tedavisi oldum,emin olun daha kolay geciyor ,birde bunu deniyin

2 ay önce analfissur için botoks tedavisi gordum hiç birseyim yoktu ama gün geçtikçe eski acım yavaş yavaş geri donuyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum. Doktora gidemiyorum şehir dışındayım. Tek istediğim ölmek ben bu açıyı daha fazla çekmek istemiyorum.
Canm aynısını yaptırdım o acıyı benden iyi bilen olmaz sanırım çok uğraştim çünkü şöyle diyeyim ben artık lavobaya gidemiyecek haldeydim mecbur kaldim be merhemler ne başka birşey fayda etmedi gittim doktorum dediki yeni bir uygulama var botoks ama sana yüzde yüz sonuç veremem o yüzden ameliyat tavsiye ederim sırf salak gibi ameliyat korkumdan botoks tercih ettim ve 6 ay felan anca idare etti sonrası zaten lavaboya gittiğim anda bi insandan bardaktan boşalır gibi kan gelirmi öyle gittim acil ameliyata ancak kendi doktorumu bulamadim farkli cerrah yaptı bende makat çatlaği varken benim sanırım içerdede fissurmu varmiş hatırlamıyorum tam toplu ameliyat etmis ben uyandimki nerdeyse camdan atlaycam acıdan :) ve bi ay dayanilmaz ağrılar çektim kendi doktorumu bulamadım sonradan buldumda aylar sonra kendime geldim verdiği ilaçlarla yara kapanmamış zor bi ameliyat olmuş dedi.Ha sana ancak şunu diyebilirim istersen sıcak suya otur canim bana doktorum tavsiye etmişti inşallah geçer kabız olma sakın birde yemene içmene dikkat et kullandığın merhemler varsa devam et

Batikonla oturma banyoları var ama kısmen tedavi, babamdan biliyorum fissür fistül farklı bak. Çatlaksa iyileşiyor ama bildiğin sürekli orayı sterilize eder gibi ılık suya oturma banyosu, kremler vs sürmen. Sürekli probiyotik keifr vs kullanman, lavman yapman, günde üç litre su içmen gerekiyor. Bizim ki sürekli kanıyordu, adam pedle dolaşıyordu. Zavallı sonra ameliyat oldu.

Sarı kantaron yağı diye bir şey var, antibiyotik gibi onu da çevresine sürüyorsunuz. Geçmiş olsun. Telefonla hastane aciline genel cerrahi ilgileniyor sorun. Onlar size belki ilaç konusunda bile yardım ederler.

Back
X