Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İshal falan oldunuz mu son zamanlarda?Yani zararlı hiç bir şey yemiyorum herşeye dikkat ediyorum. Ameliyat oldugum doktor istanbulda ve yasaktan dolayı doktora gidemiyorum.
Hayır olmadım. Ama tuvaletim çok az geliyor kıvamı yumuşak olmasına rağmen. Darlıktan dolayı tuvalete çıkamıyorum.İshal falan oldunuz mu son zamanlarda?
Canm aynısını yaptırdım o acıyı benden iyi bilen olmaz sanırım çok uğraştim çünkü şöyle diyeyim ben artık lavobaya gidemiyecek haldeydim mecbur kaldim be merhemler ne başka birşey fayda etmedi gittim doktorum dediki yeni bir uygulama var botoks ama sana yüzde yüz sonuç veremem o yüzden ameliyat tavsiye ederim sırf salak gibi ameliyat korkumdan botoks tercih ettim ve 6 ay felan anca idare etti sonrası zaten lavaboya gittiğim anda bi insandan bardaktan boşalır gibi kan gelirmi öyle gittim acil ameliyata ancak kendi doktorumu bulamadim farkli cerrah yaptı bende makat çatlaği varken benim sanırım içerdede fissurmu varmiş hatırlamıyorum tam toplu ameliyat etmis ben uyandimki nerdeyse camdan atlaycam acıdan :) ve bi ay dayanilmaz ağrılar çektim kendi doktorumu bulamadım sonradan buldumda aylar sonra kendime geldim verdiği ilaçlarla yara kapanmamış zor bi ameliyat olmuş dedi.Ha sana ancak şunu diyebilirim istersen sıcak suya otur canim bana doktorum tavsiye etmişti inşallah geçer kabız olma sakın birde yemene içmene dikkat et kullandığın merhemler varsa devam et2 ay önce analfissur için botoks tedavisi gordum hiç birseyim yoktu ama gün geçtikçe eski acım yavaş yavaş geri donuyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum. Doktora gidemiyorum şehir dışındayım. Tek istediğim ölmek ben bu açıyı daha fazla çekmek istemiyorum.