ne olur başından geçen yardımcı olsun

maktuL

Fosforlu kalemle çizdim başıma gelenleri
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
125
60
98
merhaba arkadaşlar.. üç haftadır çok zor durumdayım.. 5 buçuk aylık gebeyim.. kafa damarlarımda yanma, başımda basınç, ağrı oluyor.. emara girdim, hiçbir şey çıkmadı.. doktorlar psikolojik olabilir diyorlar.. bu durumda olan var mı.. b12 değerim bitmek üzere sınırın çok altında ondan olabilir diyorlar.. ama artık dayanamıyorum.. başına gelen aynısını yaşayan düzelen var mı..

Yaşamadım. Doktor herhangi bir ilaç falan vermedi mi B12 değeriniz için? Ya da şunu ye falan gibi tavsiyeler...

ne olur konumu taşımayın.. depresyona vs girip de başı bu kadar böyle yanan ağrıyan var mı

Yaşamadım. Doktor herhangi bir ilaç falan vermedi mi B12 değeriniz için? Ya da şunu ye falan gibi tavsiyeler...

verdi..b12 iğne kullanıyorum..düzelmesi zaman alırmış..ama öyle zor ki..hala beynimde bir şey vardır diye korku yaşıyorum her damarım yandığında,ağrıdığında..

boyun düzleşmesi olabilir mi ki..

verdi..b12 iğne kullanıyorum..düzelmesi zaman alırmış..ama öyle zor ki..hala beynimde bir şey vardır diye korku yaşıyorum her damarım yandığında,ağrıdığında..
Şimdi ben damar yanması nasıl oluyor hiç hayal edemedim. Böyle sıcak mı basıyor başınızı? Bu kadar karamsar olmayın, birşey çıkmamış. İğneleri kullanın düzelir inşallah

Şimdi ben damar yanması nasıl oluyor hiç hayal edemedim. Böyle sıcak mı basıyor başınızı? Bu kadar karamsar olmayın, birşey çıkmamış. İğneleri kullanın düzelir inşallah

sağolun, evet sanki başımdaki kasları damarları aniden sıcak basıyor.. inşallah düzelirim

Cok gecmis olsun sanirim gebelikten once yoktu bu durum.. oncesini belirtmemissin ama.. Mr da bisi cikmadiysa sıkıntı yoktur merak etme. Senin yasadigini yasamadim ama bende zor bi gebelik geçirdim sabirli olmak gerekiyor insallah en kisa zamanda duzelirsin..

sağol canım inşallah.. birinci gebeliğim de sıkıntılıydı ama böyle şeyler hiç yaşamamıştım çok korkuyorum her gün

sağol canım inşallah.. birinci gebeliğim de sıkıntılıydı ama böyle şeyler hiç yaşamamıştım çok korkuyorum her gün
Birinci gebeliginde de b12 eksikligi var miydi? Belkide gercekten sebebi b12 eksikligidir.. Sen icini ferah tut insallah igneler iyi gelecek:) bebegin icin dayanmalisin stres korku ona hic yaramaz ki

Geçmiş olsun. B12 bebek gelişimi ve senin için çok çok önemli. Gerçekten yapabilir. Et yemelisin dengeli ve düzenli beslenmelisin. B12 tedavinı zaman kaybetmeden ol mutlaka.

Panik atak veya hastalık hastası mısınız? Damar yanması nedir?
panik ataktan şüpheleniyorum..kafa damarı ya da kasları tam olarak ne oldugunu tanımlayamıyorum ama olan ağrılar yanmalar kafada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…