Yaşamadım. Doktor herhangi bir ilaç falan vermedi mi B12 değeriniz için? Ya da şunu ye falan gibi tavsiyeler...
boyun düzleşmesi olabilir mi ki..merhaba arkadaşlar.. üç haftadır çok zor durumdayım.. 5 buçuk aylık gebeyim.. kafa damarlarımda yanma, başımda basınç, ağrı oluyor.. emara girdim, hiçbir şey çıkmadı.. doktorlar psikolojik olabilir diyorlar.. bu durumda olan var mı.. b12 değerim bitmek üzere sınırın çok altında ondan olabilir diyorlar.. ama artık dayanamıyorum.. başına gelen aynısını yaşayan düzelen var mı..
Şimdi ben damar yanması nasıl oluyor hiç hayal edemedim. Böyle sıcak mı basıyor başınızı? Bu kadar karamsar olmayın, birşey çıkmamış. İğneleri kullanın düzelir inşallahverdi..b12 iğne kullanıyorum..düzelmesi zaman alırmış..ama öyle zor ki..hala beynimde bir şey vardır diye korku yaşıyorum her damarım yandığında,ağrıdığında..
gittiğim bir nörolog boynumda fıtıklar oldugunu söyledi.. fıtık da mı bu kadar sıkıntı yaparboyun düzleşmesi olabilir mi ki..
Şimdi ben damar yanması nasıl oluyor hiç hayal edemedim. Böyle sıcak mı basıyor başınızı? Bu kadar karamsar olmayın, birşey çıkmamış. İğneleri kullanın düzelir inşallah
Cok gecmis olsunverdi..b12 iğne kullanıyorum..düzelmesi zaman alırmış..ama öyle zor ki..hala beynimde bir şey vardır diye korku yaşıyorum her damarım yandığında,ağrıdığında..
damarlarda sıcaklık hissi ile Norologa gittim. MR da boyunda düzleşme cikti. doktor yüzme tavsiye etti .gittiğim bir nörolog boynumda fıtıklar oldugunu söyledi.. fıtık da mı bu kadar sıkıntı yapar
kafa damarlarında yanma mıydı şikayetinizdamarlarda sıcaklık hissi ile Norologa gittim. MR da boyunda düzleşme cikti. doktor yüzme tavsiye etti .
sağol canım inşallah.. birinci gebeliğim de sıkıntılıydı ama böyle şeyler hiç yaşamamıştımCok gecmis olsunsanirim gebelikten once yoktu bu durum.. oncesini belirtmemissin ama.. Mr da bisi cikmadiysa sıkıntı yoktur merak etme. Senin yasadigini yasamadim ama bende zor bi gebelik geçirdim sabirli olmak gerekiyor insallah en kisa zamanda duzelirsin..
Birinci gebeliginde de b12 eksikligi var miydi? Belkide gercekten sebebi b12 eksikligidir.. Sen icini ferah tut insallah igneler iyi gelecek:) bebegin icin dayanmalisin stres korku ona hic yaramaz kisağol canım inşallah.. birinci gebeliğim de sıkıntılıydı ama böyle şeyler hiç yaşamamıştımçok korkuyorum her gün
yoktuBirinci gebeliginde de b12 eksikligi var miydi? Belkide gercekten sebebi b12 eksikligidir.. Sen icini ferah tut insallah igneler iyi gelecek:) bebegin icin dayanmalisin stres korku ona hic yaramaz ki
merhaba arkadaşlar.. üç haftadır çok zor durumdayım.. 5 buçuk aylık gebeyim.. kafa damarlarımda yanma, başımda basınç, ağrı oluyor.. emara girdim, hiçbir şey çıkmadı.. doktorlar psikolojik olabilir diyorlar.. bu durumda olan var mı.. b12 değerim bitmek üzere sınırın çok altında ondan olabilir diyorlar.. ama artık dayanamıyorum.. başına gelen aynısını yaşayan düzelen var mı..
Insallah insallah bende dua ediyorum tez zamanda iyiles insallah :) kendine de bebegine de cok dikkat et..yoktuinşallah çok dua ediyorum
panik ataktan şüpheleniyorum..kafa damarı ya da kasları tam olarak ne oldugunu tanımlayamıyorum ama olan ağrılar yanmalar kafada oluyorPanik atak veya hastalık hastası mısınız? Damar yanması nedir?
çoook teşekkür ederim..rabbim tüm şifa bekleyenlere nasip etsin..B12 yapıyor canım. Doğal olarak ta almaya çalış somon başlığı yoğurt mercimek vs tüket. İnternetten bakabilirsin. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?