ne olur başından geçen yardımcı olsun

Gebeliğin ilk haftalarında böyle psikolojik olarak çalkantılı bir dönem oluyor açıkçası. Ben de sürekli kabuslar görüyordum. Belki biraz endişe oranınız arttı ve diğer fiziksel sorunlarınız da durumu kötüleştirdi. B12 eksikliği de insanda depresif belirtiler ortaya çıkarabilir. Bence düzenli doktor kontrolüne gidin ve biraz kendinize zaman tanıyın. Profesyonel masaja da gidebilirsiniz boynunuz için iyi gelebilir stresinizi de alır. İmkanınız yoksa eşinizden vs isteyin. Ilık duş alın. Stresten uzak durmaya çalışın. Geçmiş olsun.

B12 eksikliği yapıyor olabilir. Bir arkadaşın annesinde olmuş. Kafasına yıldırım düşmesi elektrik çarpması gibi anlatıyormuş durumunu. Değeriniz yükseldikçe geçer inşallah.

sağolasın canım cok gecmis olsun evet var kansızlık da var.. işte psikolojik olarak etkileyen bir vitaminmiş..herkes cok dikkat etsin aman ihmal etmeyin
Aynen canım sormuştum doktora aynı şeyleri söylemişti .kesinlikle çok önem li bana ömür boyu yap dedi aylık iğne oluyor um sürekli

Geçmiş olsun. Hamilelik gibi bir durumum yok ama ben de çok yaşadım bu kafada yanma , sıkışma hissini. Hatta arkadaşlarıma dokunun kafama bakın ısınıyor diyordum. Sıkışma tarzı ağrılarım da oluyordu. Panik atak ve boyun düzleşmesi çıktı. Sizin gibi Mr’a girdim defalarca hatta. Eğer tahlilleriniz yapıldıysa korkmayın. Hormonlarınızdan dolayı stresiniz artıyor ve o yüzden oluyordur. Bir şey yok korkmayın, bebeğinizle geçireceğiniz güzel vakitleri düşünün :)

merhaba arkadaşlar.. üç haftadır çok zor durumdayım.. 5 buçuk aylık gebeyim.. kafa damarlarımda yanma, başımda basınç, ağrı oluyor.. emara girdim, hiçbir şey çıkmadı.. doktorlar psikolojik olabilir diyorlar.. bu durumda olan var mı.. b12 değerim bitmek üzere sınırın çok altında ondan olabilir diyorlar.. ama artık dayanamıyorum.. başına gelen aynısını yaşayan düzelen var mı..
B12 eksikliği bende var iğne kullanıyorum. Bende baş dönmesi bulantı kafamda bir ağırlık hissi oluyor. Ama iğneden sonra geçti. Ayrıca bunalım ve depresyon gibi etkilerine var. Geçer merak etme . Bide hamilelikte var sende .ilaçları düzenli kullan.

Benim ikinci gebeligimde buna benzer sikayetlerjm olmustu her aksam istinasiz bas, boyun, sakaklarda sksma hissi rahatsiz edici bir agri, gozlerdr agri oluyordu ve tansiyonum yukseliyordu bu sebeple plesantam da kucuk bir kanama alani olustu
Dvitaminim dusuktu benimde ve d3 damla kullaniyordum su saglik ocaklarin verdigi onu ne zaman kullansam 20 damla saftim kayiyordu sonrasinda onu birakip baska bir marka yumusak tablet alinca duzelmisti
Cok gecmis olsun Allah sifa versin cok zor biliyorum ama vitamin eksikligi sebep olabilir ya da igneniz olsbilir onun yerine cok unlu bir marka var yazoliyor mu bilmem onun tabletlerini deneseniz belki gecer

hepinize çok teşekkür ederim..

Back
X