• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur beni yargılamayın!!!

gameov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
7
0
36
Bursa
öncelikle merhaba arkadaslar;
konuya nasıl girecegimi bilmiorum,ben yaklasık 2 yıldr evliyim.eşimle cok severek evlendm hatta bir ara ailemi karsıma alıyordum ki sonunda tatlıya baglandı.ilk zamanlar cok mutlu giden bir evliliğim vardı tabi ilk bir kaç ay sürdü bu.beni seven adam gtti yerne bambaska biri geldi sürekli ailesinn agzıyla konusan,her kavgada beni suclayan ailesine ezdiren bir tip oldu.hep düzelecek umudyla gittim ama artık ole bir boyuta geldki eli kalkıyor ve sürekli küfürlü konusoyor bana,her kavgada sevmiyorum bosanıcam diyor fakat asla böle bişiye cesaret edemeyeck zayf bir adam.defalarca knstum yeri geldi giderm diye tehtt ettim inanın burnu düşse eğilip almaz.herneyse tesadüfen bir arkadasım aracılığıyla eski sevglim nette görüo ve eklio beni baslarda napıosun evlenmişsn hyrlı olsn die konustum sonraları yanlıs oldugunu düşünp sildim.ama o dönmlerde biz birbirimiz cok sevmiştik içim sızladı dıs etkenler yüzünden ayrılmıstık severek...yıllar gecti üzernden küllendi bitti demiştim kendmce.ama öle olmadı bu konusmayla kalamadık ikimzde ve görüştük evet hayatımın en büyük hatasıydı ama inanın masum bir cocugun aşkı kadar saf bir görüşmeydi!defalarca gel git yasadım görüşmücem die ama daha sonraları hep yannda buldum kendmi,sonunda yanlıs olduguna karar verdim ve görüşmeme kararı aldım.şimdi bana diyorki sorunlarımıda bilio ya o adamdan ayrıl kendine bi hayat kur eziyet ettrme kendine yada onunla ol yuvanı kurtarmaya calış diyor.aslında böle hissetmiyor hala beni seviyor ama yuva yıkmaktan kendini suclu görmek istemiyor.benim içimdede küllendi bitti dediğim şey suanda cayır cayr içimi yakıo arkadslar.ben ne yapıcam hiç bir fikrim yok.bosanıp ailemin yanına gtsem hepsi kucak acar biliorum ama alışkanlıklar var herseyden öenmlisi kendi evim alıstım nasıl sıgarım ailemn evine diorum bi yandan eşimle yasadıgım berbat bi hayat bir yandan o.allak bullagım nolur bana yardım edin???

öncelikle merhaba arkadaslar;
konuya nasıl girecegimi bilmiorum,ben yaklasık 2 yıldr evliyim.eşimle cok severek evlendm hatta bir ara ailemi karsıma alıyordum ki sonunda tatlıya baglandı.ilk zamanlar cok mutlu giden bir evliliğim vardı tabi ilk bir kaç ay sürdü bu.beni seven adam gtti yerne bambaska biri geldi sürekli ailesinn agzıyla konusan,her kavgada beni suclayan ailesine ezdiren bir tip oldu.hep düzelecek umudyla gittim ama artık ole bir boyuta geldki eli kalkıyor ve sürekli küfürlü konusoyor bana,her kavgada sevmiyorum bosanıcam diyor fakat asla böle bişiye cesaret edemeyeck zayf bir adam.defalarca knstum yeri geldi giderm diye tehtt ettim inanın burnu düşse eğilip almaz.herneyse tesadüfen bir arkadasım aracılığıyla eski sevglim nette görüo ve eklio beni baslarda napıosun evlenmişsn hyrlı olsn die konustum sonraları yanlıs oldugunu düşünp sildim.ama o dönmlerde biz birbirimiz cok sevmiştik içim sızladı dıs etkenler yüzünden ayrılmıstık severek...yıllar gecti üzernden küllendi bitti demiştim kendmce.ama öle olmadı bu konusmayla kalamadık ikimzde ve görüştük evet hayatımın en büyük hatasıydı ama inanın masum bir cocugun aşkı kadar saf bir görüşmeydi!defalarca gel git yasadım görüşmücem die ama daha sonraları hep yannda buldum kendmi,sonunda yanlıs olduguna karar verdim ve görüşmeme kararı aldım.şimdi bana diyorki sorunlarımıda bilio ya o adamdan ayrıl kendine bi hayat kur eziyet ettrme kendine yada onunla ol yuvanı kurtarmaya calış diyor.aslında böle hissetmiyor hala beni seviyor ama yuva yıkmaktan kendini suclu görmek istemiyor.benim içimdede küllendi bitti dediğim şey suanda cayır cayr içimi yakıo arkadslar.ben ne yapıcam hiç bir fikrim yok.bosanıp ailemin yanına gtsem hepsi kucak acar biliorum ama alışkanlıklar var herseyden öenmlisi kendi evim alıstım nasıl sıgarım ailemn evine diorum bi yandan eşimle yasadıgım berbat bi hayat bir yandan o.allak bullagım nolur bana yardım edin???

yazık etme kendine ya ailesine bile ezdiriyomuşş seni peki bu durumda diğer çocukla konuştuğunda ortaya çıksa durum iyiden zorlaşır ben güzel kardeşim yani adam sana küfür etmiş şimdi sen onu istemiosun ya ondan daha çok batıyo gözüne diğer çocuk hiç evlilik yapmışmı.?? şimdi oğlan yuva bozan olmak istemiyo ama ortaya çıkarak alttan alttan bozuyo yuvayı eğer o olmasaydı eşinin yaptıkları bu kadar gözüne gözüne girmezdi die düşünüyorum daha yeni evlisin bu bir dönemdir ve geçecektir emin ol o çocuğu her türlü sil kafandan çıkar kocanı sevmeye çalış güzel kardeşim şimdi hiçbişey düşünüldüğü gibi gitmeyebilir yeniden sevmeye çalış kocanı yuvanı yıkma güzel kardeşim

daha önce hiç evlilik yaptı mı??? yani sizin boşanmadaki kastınızı tam olarak çıkaramadım boşanım bu beyle evlenebilmekmi niyetiniz yoksa bu adamdan kurtulmak mı tabikide aiilesinn ağzına bakması sana aşşağılayıcı küfürler falan sıkıntı ama yuva yıkma güzel kardeşim hepimiz farklı şeyler yaşıyoruz iyi taraflarını görmeye bak gülüm sen

hayır hiç evlenmedi! hala bekar..ve biliorumki beni istiyor.bende bu yuzden bukadr gel git yasıorum yani ewt evliliğim bi cıkmasda ve eninde sonunda bosanıcam bu bir gercek cnk tüm baglarımız kopuk sadece aynı yatagı paylaşp aynı yemegi yiyioruz konusmuoruz bile dogru düzgün.ama sebeb gerckten o değil ben nasıl bazı alısanlıklardan vazgecip anne evine geri dönücem en cok beni zorlayan bu.

hayır hiç evlenmedi! hala bekar..ve biliorumki beni istiyor.bende bu yuzden bukadr gel git yasıorum yani ewt evliliğim bi cıkmasda ve eninde sonunda bosanıcam bu bir gercek cnk tüm baglarımız kopuk sadece aynı yatagı paylaşp aynı yemegi yiyioruz konusmuoruz bile dogru düzgün.ama sebeb gerckten o değil ben nasıl bazı alısanlıklardan vazgecip anne evine geri dönücem en cok beni zorlayan bu.

bence bunu şimdi su yüzüne çıkarma bak herşey yolunda gitse bile bu senn 2 senene mal olur ne 2 senene bak şimdi kocana söledin boşanalım vs. adam hemen tamam demicek zaten 6 7 ay şöle göbe geçecek hadi ikna ettin boşanmadır davadır alacaktır verecektir bilmem ne oldumu 1 sene ailenn evine yerleşince kendini kötü hissedecen yediğin içtiğin gezdiği gittiğin geldiğin hem etrafta hem akrabalarda göze batacak bununla savaşın başladı 1 sene de bunlarla uğraştın tekrar bi düzen kurmak en az 2 senene mal olacak değer diyosan senn kararın güzel kardeşim bak bu saydıklarım olacak olan en iyi süre Allahımız beterinden korusun seni bide şöle bi faktör olacak karşıdaki adam seni bu kadar beklicek mi veya o çocuğun ailesi tüm bunları kabul edecekmi iyice tart bu konuları canım kardeşim

yargilamayin beni demissiniz ama yargilanacak bir durumunuzda yok .. eski sevgiliye doner misiniz bilemem ama anne evine donmek , yurumeyen bir iliski ile ugrasmaktan kotu olmasa gerek ..

sakın eski sevgilimle bi ilişki sürdürürüm belki evlenirim fln diye boşanmaya kalkma bence...
eski sevgilin yeni sevgilin sonra tekrar eski sevgilin olabilir....bu şekilde bi ilişkiye başlaman tabi ki büyük hata ama o konuyu geçiyorum....

tamamen kendi evliliğine ve kocana yoğunlaş...eğer hiç sevgin kalmadıysa bundan tamamen eminsen yaşadığın şeyler zaten berbat...boşanırsan hayatın nasıl olur bunu düşün...

ailem kucak açar demişsin...sonrada evime alıştım nasıl sığarım oraya demişsin...biraz saçma geldi...bu kadar huzursuzluğun olduğu hatta işin aldatmaya vardığı bi evde nası rahat edebiliyosun?!

dediğim gibi evi fln geç bu evlilikte umut yok gibi görünüyo bunda kararlıysan boşanman gerekiyo...ama eski sevgilinle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsin....onu bu süreçten ayrı tut derim...

Öncelikle boşanma kararını netleştirmelisin,

sebep eski sevgili olmamalı,toparla kendini sakin kafayla otur düşün...

Kendini-eşini-sahip olduklarını-artıları eksileri-kazanacaklarını-kaybedeceklerini...

Gercekten eşinle sonsuza kadar yaşabilecek misin?

Bazı şeyleri düzelebilir mi,görmezden gelebilir misin?

Boşlukta olduğun bir dönemde,eski sevgili karşına çıkıyor ve sen belkide normal şartlarda olsan,

eski sevgiline karşı bir şey hissetmeyeceksin..Bu seni yanılta bilir arkadaşım.

Ne olur kendini toparla,görüşmeye devam etme biraz evliliğine yoğunlaş.

Çok mutsuzsan da baktın olmuyor boşanırsın herşeyi göze alıp.

Sakın,sakın bir başkası için yuvanı yıkma neler görüyoruz neler.

Yasaklar tatlıdır,sevgiline de tatlı gelmiş olabilirsin...

İnşallah kendin için en doğru kararı verirsin,allah yardımcın olsun.

Öncelikle boşanma kararını netleştirmelisin,

sebep eski sevgili olmamalı,toparla kendini sakin kafayla otur düşün...

Kendini-eşini-sahip olduklarını-artıları eksileri-kazanacaklarını-kaybedeceklerini...

Gercekten eşinle sonsuza kadar yaşabilecek misin?

Bazı şeyleri düzelebilir mi,görmezden gelebilir misin?

Boşlukta olduğun bir dönemde,eski sevgili karşına çıkıyor ve sen belkide normal şartlarda olsan,

eski sevgiline karşı bir şey hissetmeyeceksin..Bu seni yanılta bilir arkadaşım.

Ne olur kendini toparla,görüşmeye devam etme biraz evliliğine yoğunlaş.

Çok mutsuzsan da baktın olmuyor boşanırsın herşeyi göze alıp.

Sakın,sakın bir başkası için yuvanı yıkma neler görüyoruz neler.

Yasaklar tatlıdır,sevgiline de tatlı gelmiş olabilirsin...

İnşallah kendin için en doğru kararı verirsin,allah yardımcın olsun.

vay be uzun zamandır okuduğum bu tip konular içerisindeki en mantıklı yazı kendini sorgulaması için çok doğru saptamalar ve sorular inşallah arkadaşda ders alırda bunlarla kendini sorgular fakat elbette PC karşısına geçip sorularını okuyup yaparım yapmam demek değilde kendine birkaç ay süre tanımak daha doğru olur cevapları bulmak için pişman olacağın birşey yapma

bence eski sevgilini bir kenara bırak evliliini kurtarmaya bak Eğer olmayacaksa ozaman ayrılırsın.Ayrıca ben birinin eski sevgilisi olsaydım ve ona evliyken dönseydim Oda eşinden ayrılıp benimle tekrar ilişki yaşamaya başlasaydı sunu düşünürdüm: Bugün eşini bırakan yarında beni bırakır.
Sakın ha sözlerim seni incitmesin ben sadece objektif olarak değerlendirme yapmaya callışıyorum belki yararı dokunur diye.Allah yar ve yardımcın olsun canım...

yazık etme kendine ya ailesine bile ezdiriyomuşş seni peki bu durumda diğer çocukla konuştuğunda ortaya çıksa durum iyiden zorlaşır ben güzel kardeşim yani adam sana küfür etmiş şimdi sen onu istemiosun ya ondan daha çok batıyo gözüne diğer çocuk hiç evlilik yapmışmı.?? şimdi oğlan yuva bozan olmak istemiyo ama ortaya çıkarak alttan alttan bozuyo yuvayı eğer o olmasaydı eşinin yaptıkları bu kadar gözüne gözüne girmezdi die düşünüyorum daha yeni evlisin bu bir dönemdir ve geçecektir emin ol o çocuğu her türlü sil kafandan çıkar kocanı sevmeye çalış güzel kardeşim şimdi hiçbişey düşünüldüğü gibi gitmeyebilir yeniden sevmeye çalış kocanı yuvanı yıkma güzel kardeşim

Kendini döven kocayı sevmeye mi çalışsın? Süper tavsiye. Konu sahibi senin yaptığın da doğru değil elbet kocanı sevmiyorsan evlilik terapisine git şiddet yine devam ederse boşan bu kadar basit çocuk oyuncağı değil bu işler sonra bir adın çıkarsa kimseyle olamazsın ona göre.

Eşinizle bundan sonra olabileceğine inanmıyormu.
Vakit kaybetmeden önce bu evliliği bitirin.
Kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik bu.
Ondan sonra ne yapacağınızı düşünürsünüz.
Ha bir de söylemeden geçemeyeceğim.
İhanetin gerekçesi olamaz.
İhanet sadece ten ihaneti de değildir.

senin duygularını şu an çok iyi anlıyorum. her evlilkte sorunlar oluyor. ama gün geliyor insan yeter artık diyor ve bi şeklide o evlilik sonlanıyor. sen şu alışkanlıklarım diyorsun. anne evinde naparım diyorsun bu duygu çok iyi anlıyorum. bi hayat kuruyorsun bambaşka bi hayat. kendi evin kendi hayatın. şimdi hiç bişey olmamış gibi ailenin yanına gitmek zor geliyor. bende yaşadım bu gelgitleri çok. ama her seferinde kalbimi dinledim. bırakamadım. gidemedim. şimdi sadece eşini ve kendini düşün. eşinin olumlu yanlarını düşün. acaba onu değiştirebilir miyim diye düşün. en azından evliliğin için sen elinden geleni yap. ondan sonra herşeyi bırak. eski sevgilini düşünme bile derim. çünkü sen şu an sağlıklı düşünemzsin bi boşlukta olduğun için hala içinin yandığını düşünüyorsun. bi yanlış daha yapma. sonuçta onla mutlu olacağının da garantisi yok. şu bir gerçekki bütün erkeklre evleninceye kadar bi melek.. ya sonrası..

yadırganacak yargılanacak bir durum göremiyorum ortada zaten mutlu bir evliliğin olsa böyle bir ruh haline girmezdin diye düşünüyorum ...her ne olursa olsun mutlu değilsen o evliliğide sürdürmenin bir anlamı yok bence

eski sevgilinle karşılasman seni daha çok yüreklendirecek boşanmaya.
bekleyin eşiniz bunu öğrensin ve size kendisi tazminat davası açsın aldatıldım diye..
ebru arkadaşın dediği gibi ihanet sadece ten ihaneti değildir...

Şiddet gördüğün bi evliliği sürdürmen ne kadar doğru olabilir ki?
Eski sevgiline güvenip boşanma,sadece kendini kurtarmak için boşan.

................................

Son düzenleme:
evliliğinde gerçekten söylediğin kadar mutsuzsan çekme bence kocanı,ailemin yanında nasıl yaparım demişsin ,mutsuz bir evlilikten çok daha iyidir bence ailenle olman.ayrıca eski sevgilinle görüşmeyi kes eşinin kulağına gitse yada başka birileri görse nasıl bir duruma düşersin hiç düşündün mü?sen belki sadece yüzyüze görüşüyorsun masum bir görüşme oluyor fakat duyuldu mu adı masumluktan çıkar milletin ağzı torba değil daha fazla üzülürsün,sakın eski sevgiline güvenipte boşanma sadece gerçekten mutsuz olduğun bu evlilik yüremeyeceği için boşan,biraz kendini toparla eski sevgilin hala seni bekliyor olursa ki hiç sanmıyorum tekrar denersiniz..benim nacizane fikrim eskiden hayır gelse hayır olsa zaten eski olmazdı ve senin evli olduğunu bile bile nasıl görüşür seninle aklım almıyor, sana boşan demiyor ama alttan alttan da aklını kurcalıyor dikkat et..hakkında hayırlısı olsun..

bir erkekten darbe yiyip diğer bi erkeğe güvenerek karar verme bence, yani boşanacaksan da kendin için yap bunu, hayatta her zaman siyah ve beyaz diye kesin bi ayrım yoktur, belki boşanır eski sevgilinle evlenirsin, belki evlenmezsin belki bakkalda birini görür ona aşık olursun, insan hayatı anayasa kararlarına bağlanamaz neticede dimi, bazen kızıyorum burdaki bazı bayanlara, olaylara hep olması gereken yönünden yaklaşıyolar ve bi süre sonra konu sahipleriyle erdem etik yarıştırıyolar, ama her zaman olması gereken olmuyo paşa gönlümüz var bide, biraz bencil ol, nasıl istiyosan öyle yaşa tek bi ömrün var

Back
X