• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur beni yargılamayın!!!

Açıkcası hiç yargılanıcak bir durumda değilsin gerçi kimseyi yargılıycak hakkımızda yok ama neyse..
Evin içinde huzursuz mutsuz olduğun bir dönemde eski sevgilinin karşına çıkması bence senn sınavın ve bu durumsenin net düşünmeni engelliyor malesef. Bence sen öncelikle eski sevgilini bi at kafandan ve salim kafayla evliliğine odaklan.. yapabilecekmisin devam edebilecekmisin onu tart ölç biç canım.. Olmuyorsa dön ailenin evine. Evime alıştım oraya nasıl alışırım filan diye de düşünme insan neler neler alışmıyorki.. Azıcık aşım kaygısız başım de geç canım benim.. Asla bir başkası için yuvanı dağıtma bak benden sana bir örnek; bizim iş yerinde var böyle bir bayan arkadaş sonra uğruna eşini bıraktığı servgilisi boşandıktan 1 yıl sonra bir kavga anında ''sen eşini aldatmış bir kadınsın'' demiş.. o kadar ağrıma gittiki diyor.. İşte böyle canım velhasılı sen her kararını sadece kendin için ver boşanırsanda bir süre kimseyle görüşme derim..

Yaptığın şeyin aşk olduğunu iddia edecek ve bundan pişmanlık duyacak kadar yargılamışsın sen kendini zaten. Biz ne desek boş, bomboş.

Eşi istediği gibi davranmıyor, ona ilgi göstermiyor, onu onun istediği gibi sevmiyor diye aldatan biri benim gözümde tam donanımlı bir üçkağıtçıdır. Masum(?) bir aşk yaşayan biri değildir. Bu kadar adrenalini kaldırabilen biri, sevgilisiyle eşinin duymasını/görmesini/öğrenmesini gözardı edebilien biri benim gözümde gayet akıllıdır.

Eğer evliliğinizde mutlu değilseniz, boşanın. Maddiyat için, rahatlık için, özgürlük için masum insanların günahına girmeyin, yaptıklarınızı aşk kisvesi altında normalleştirerek de kötü örnek olmayın.

sağlıklı düşünmüyorsun bence bi doktora gidip konuşmalısın arkadaşım..
eşinle 2 yıl önce severek evlendik diyorsun.ozaman eski sevgilin çıksa eminim dönüp arkana bakmıycaktın.ama şimdi evliliğin biraz çalkantılı gittiği eski sevgiline karşı birşeyler duydugunu söylüyorsun bu herhangi bi adam olsaydı yine böyle olacaktı çünkü boşluktasın ve yuvan için caba sarfedeceğine sen dışarıda buluyorsun kendini.
k.bakma ama evliyken eski sevgilini ne diye kabul ediyorsun malum siteden??
eşin böyle birşey yapmış olsaydı?
bence hata üstüne hata.bu evlilik çocuk oyuncağı değilki.
bana kızmayın lütfen eski sevgilinize nasıl güvenebilirsiniz.
düşünsene ona umutla ayrıldın kocandan!!
eski sevgilinizin de bi heves olup sora bittiğini gördünüz napıcaksınız..
keşkeeeee diyeceksin...yuvanı kurtarmaya bak eminim herkesin yuvasında olan şeyler sizdekide.
sevgiliyken ilgili bi adamdı ama şimdi daha normal oldu.
ha dövme küfür varsa orası ayrıdır al karşına konuş birdaha tekrarlarsa aileleri toplayıp ayrılmak istediğimi söylüycem de tekrarı olursa boşan!
ama böyle şeylerde hemen ayrılma olmaz.
ve eski sevgiline de birdaha görüşme..onu sil hayatından çok sevseydi bırakmazdı seni dış etkenler yüzünden...

aynı şeyi eşin yapsa ne hissedersin çok merak ettim.sen buna nasıl cesaret edebildin şaştım kaldım,ailen duysa ne cevap verirsin hiç düşündünmü canım babanın kalbine iner maazallah,evli bir kadın ve erkek bunu kesinlikle yapmamalı derim,çünkü bir akit var evlenirken,iyi günde kötü günde diye,unuttun sanırım,eşin öğrense,hiç çekinmiyormusun,ne diyeceksin,senden soğudum,eski sevgilime gittim,eşinde tamam hadi boşanalım diyecek,namus bu başka bir şeye benzemez,lekesi de asla silinmez.öyle yok, hayat senin hayatın nasıl istersen yaşa,yaşa ama boşan sonra,ne yapıcaksan yap,sana bırak derim ama bakalım o kadar ümit verdiğin,eski sevgilin seni bırakıcakmı,sen ondan uzaklaşmak istesen de,belki onunla beraber olman için şantaj yapmaya bile kalkıcak,Allah yardımcın olsun,keşke bu işe hiç girmeseydin..

arkadaşların hepsi çok doğru söylüyorlar.. sakın eski sevgiliyle bir daha görüşme ve bu ortaya çıkarsa neler olacağını bir düşün.. boşansanız dahi senin ona yaptığın ihanetten dolayı sanacak herkez. kimse onu suçlamıycak ve sütten çıkmış ak kaşık olacak..kimseye bunun doğru olmadığını anlatamazsın ve dışlanacaksın..

aşkların sevgilerin hepsi geçici boşanıp eski sevgiliyle evlensen dahi umduğun mutluluğu bulamıycaksın bundan yüzde yüz eminim. bence sen kocana yoğunlaş ve onun suyuna gitmeye çalış ailesiyse sorun bütün evlilerde bu sorun var malesef. erkekler evleninceye kadar anaların burnundan getirirler evlenince kıymetli olur bu seferde karılarının burnundan getirirler. olmuyorsa bırak kocan düşünsün sonra.. belki eski erkek arkadaşınla da ayrılacaksın belli mi olur..
eski sevgilinin ne malum bir zaman sonra' sen eşini aldatmış bir kadınsın demiyceğini'. sen onu ne kadar sevsende zamanla acaba bana da yaparmı diye düşünür adam..

Son düzenleme:
Kocanın sana davranışları eski sevgilinle görüşmene neden olmuş.Ortada yadırganacak bi durum yok.Aldatma da yok bence.Kocan sana o şekilde davranarak zaten bunlara kendisi zemin hazırlamış.Evlenince sanki kendisinin kölesi olduğunu zannetmiş bence .Senin de kocana karşı sevgin bitmiş demekki.Zaten nasıl sevebilirsin onu artık.Zararın neresinden dönersen kardır.Eğer çocuğun yoksa evliliğini bitirmen en doğrusu bence.Sonuçta boşanmak da dünyanın sonu değil.

sadece su olaya deyinmek istiyorum

esin seni dövüyorsa hemen acil bosan, dayagin sonu gelmiyor malesef

öbür meseleleri bosandiktan sonra düsünürsün

eski sevgiliniz mantıklı düşünüyor. eşiniz değişmişse hakaret ediyor ve ailesinin ağzına bakarak konuşuyor şiddet te var ise ve eşinizden ayrılmayı düşünebilirsiniz ailenizin yanına dönebilirsiniz. ama eşinizinden ayrılma düşüncenizin sebebi eski sevgiliniz için olacaksa iyi düşünmelisiniz. bugün sizin yaptığınız yarın size yapılabilir, eski sevgilinizin ailesi istemeyebilir, kendisi evliliği düşünmeyebilir sonuna kadar sevgili kalmayı isteyecek değilsiniz ya.
bence önce siz kendinizi yargılayın eşiniz size böyle böyle bir şey yaparsa sizin düşünceniz ne olurdu

sizin şu an yapmanız gereken tek şey size
küfür, hakaret, ve şiddet, uygulayan mutsuz olduğunuz bu adamdan
bir an evvel boşanmanız sakın alışkanlıklarım var falan demeyin
babnızın evi şu anki halinizden kat be kat daha iyi olur sizin için eski sevgilinize gelince
onunla şu dönem görüşmeyin kafanızı karıştırıp yanlış şeyler yapmayın önce bir boşanın kendi
ayaklarınızın üzerind ebir durun kendi düzeninizi kurun gerisi zaten çorap söküğü gibi gelicektir

yanlış yanlış yanlış yapıyorsunuz.bir başkasına ilgi duymanız masum! şeyler yaşamanız evliyken yanlış.boşanırsınız o zaman istediğiniz insanla olursunuz.kadın yada erkek farketmez.değilmi ki evlisiniz ben bir düşünüyorsam siz üç düşüneceksiniz.
evet şimdi heyecan,unuttuğunuz kıpırtılar falan güzel.ya sonra...
caroline de üç gün sonra cemile oldu.bu işler böyle.kabul edin yada etmeyin.insan genelinin doğasında var bu.yasak kalkınca heyecan biter.mutsuzsanız boşanırsınız.
alışkanlık diyorsunuz.hangi alışkanlık.küfür ediyormuş adam size.belliki hayatınız berbat.bunamı alıştınız?
lütfen yaşadığınız şeye bahaneler üretmeyin.mutsuzsanız boşanırsınız.size küfür eden adamın yanına sığıyorsunuzda ailenizin yanınamı sığamayacaksınız.mutlaka boşanıp ailenin yanına dönmek zordur.ama sanmıyorum ki bu yaşadığınız hayattan zor olsun.
elbetteki karar sizin.hayat sizin...

ben de bir çok yoruma katılıyorum eğer eşin seni üzüyor vuruyor kırıyorsa zaten bu evlilik böyle yürümez eğer soğuduysan evde huzursuzluk varsa ayrıl derim
ama eski sevgilim benimle evlenecek beni istiyor diye de düşünme boşandığın vakt oda gözden ırak olur ne arar ne sorar erkek milleti böyle çünkü evliyken gezer tozar ayrılınca hiçbir değerin kalmaz bu tür çooookk konu okudum hem buradan hem gazetelerden ne de olsa oda elin yabancısı yani çok nadirdir senin düşüncen gibi evlilik yapan bir kere çocuğun ailesi ne diyecek bence olumsuz olacaktır
eğer istemiyorsan ayrıl canım kendi ayaklarının üzerinde dur hatta bir zaman baya bi yalnız kal eski sevgilinin ne olacağı ne yapacağı belli olur o zaman

sayfaları tek tek okumadım açıkçası.
size yapılan her ne olursa olsun sizi haklı göstermez
çünkü öyle ya da böyle siz eşinizi aldatıyorsunuz
aldatmayada devam edecek gibi görünüyorsunuz çünkü aşık olmuşsunuz
oda aşk mı teselli mi siz karar verin artık
bence evlilik birliği altında olmaması gereken bir şey bu
ya boşanın yada sevgilinizden ayrılın

ben anlamıyorum neden ekledin eski erkek arkadaşını bir kere eklerken bilir insan neler olacağını eşin dövüyormuş hakaret ediyormuş öyle bir insanın yanında yaşıyorsun ailenin yanına gidemiyorsun sonra erkek arkadaşınla sözüm ona masum bir şekilde buluşuyorsun söyle bakalım içindeki duygularda o kadar masum mu masumluk sadece tensel değildir niye erkek arkadaşınla görüşmeden önce çözüm aramadın sorununa aklına yenimi geldi evlisin evlilik oyuncak değil anlaşamıyorsan boşanırsın o zaman erkeklerde karılarını aldatırken evde mutluluğu huzuru bulamıyorlar masum şeyler yaşıyorlar o zaman onları da yargılamayalım birde bu yargılamayın kelimesi çıkmış o zaman insanın günahı da sevabıda gizli olmalı yargılanmak istemiyorsanız yazmayın ne istiyorsun aferin iyi yapmışsın devam et mi diyelim sen bilmiyor musun boşanman gerektiğini yazmayım böyle konulara diyorum ama zorla yazdırıyorlar yaaa !!!!!!!!!

Bu eski arkadaşa güvenerek karar almayın, hayatınızı iyice gözden geçirin.
Kendi içinizde kendi kendinize büyütmüşsünüz gibi geldi bana bu eski sevgiliyi, çünkü eski sevgili
size boşan gel, ben seni seviyorum dememiş.
Ayrıl kendine eziyet etme, ya da devam et kurtar yuvanı (ki bunlar ne kadar tezat düşüncedir ve de seven birinin söyleyeceği şeyler değil)
demiş, bu insana güvenerek kararlar almayın hayatınızda bence.
Boşanmak için zaten yeterince nedeniniz var.
Ve eşinizle ne yaşarsanız yaşayın, eski sevgilinizle görüşmenize herkes gibi ben de hak vermeyeceğim.
Biran önce çıkarsınız bu yanlıştan inş.

sizi döven,kıran,üzen bir adamdan eski sevgilinize olan hisleriniz nedeniyle mi yoksa kendinize verdiğiniz değer nedeniyle mi boşanmak istiyorsunuz bence önce bu durumu netleştirin.örneğin şu anda eski sevgilinize karşı birşeyler hissetmiyor olsaydınız yine boşanmak isteyecek miydiniz?bence bunu fark etmek çok önemli.çünkü sırf gönlünüz başkasına kaydı diye ayrılırsanız ilerde o sevdiğiniz kişi sizi üzmeye başlayınca çıkış kapısı olarak yine bir başkasına mı yöneleceksiniz?ama size değer vermediği,vurduğu için ayrılmayı düşünüyorsanız işte o zaman hiç durmayın ve davayı açın derim.bu ikincisi bilinçli bir kadın davranışı olur,diğeri isi kendini boşlukta hisseden ama yine yanlışa düşen bir davranış biçimidir.biri size yeniden değen verdi,önemli hissettirdi diye kendinizi sevmeyin,kendinizi SİZ olduğunuz için sevin lütfen.

bu iş ortaya çıkarsa ben size olacakları söylüyorum şimdi.ister inanın ister inanmayın.öncelikle kocanızın size küfür etmesi asla kabul edilebilir bişey değil.belliki evlilik kurumu temelinden sarsılmış
ama bu iş ortaya çıkarsa siz hemen savunmaya geçiceksiniz.kocam bana şöyle yaptı,kocam bana küfür etti...
ve insanlar ne diyecekler biliyormusunuz?haklıymış demekki küfür etmekte.boşuna yapmamış sana bunları(tabiki asla ve asla haklı değil o davranışlarında) ama böyle diyecekler.kendinizi asla savunamayacaksınız.
insanların ne dediği umrumda değil dersiniz belki.ama o insanlar dediğiniz insanların içinde masum! şeyler yaşadığınız eski sevgilinizinde olması kuvvetle muhtemel.
içim cayır cayır yanıyor diyorsunuz ya.bu hiç bişey değil.asıl o zaman nasıl içiniz yanacak cayır cayır.dilerim bunlar olmaz.ama bu iş böyle giderse olacak

şu an yaptığın kocanı aldatmaktır.eşinle ister boşan ister boşanma önce eski sevgiliyi hayatından çıkar sonra iyice düşün ben bu kocamla bir ömür geçirebilirmiyim diye cevabına göre hayatına yön ver ama ikisini idare etme:20:senin eski sevgili ile görüşmeyi bırak telde konuşman bile bana göre aldatmadır:19:önce bu yanlıştan vazgeç sonra evliliğine yön ver

sevgilin için diil eşinle gercekten yürümez die karar verince ayrıl ama sevgilin içinse bekar oldugu için bu benim görüşüm ne derseniz diyin bekarlar boşanan hanımlarla evlenmiolar gönül eglencesi gibi davranıolar ark haklı yasaklar tatlıdır o yüzden peşinde seni anlıorum bi boşluk durumu eşini neden sevdin bunu yürütebilicek güçtemisin artılar eksiler yaşananlar bi koy kefeye ne olcak bakalım baktın olumsuzluk daha çok çek kapıyı çık ama şu da var bi evliliğin oturması için en az 5 yıl çöpe gidio

Back
X