öncelikle merhaba arkadaslar;
konuya nasıl girecegimi bilmiorum,ben yaklasık 2 yıldr evliyim.eşimle cok severek evlendm hatta bir ara ailemi karsıma alıyordum ki sonunda tatlıya baglandı.ilk zamanlar cok mutlu giden bir evliliğim vardı tabi ilk bir kaç ay sürdü bu.beni seven adam gtti yerne bambaska biri geldi sürekli ailesinn agzıyla konusan,her kavgada beni suclayan ailesine ezdiren bir tip oldu.hep düzelecek umudyla gittim ama artık ole bir boyuta geldki eli kalkıyor ve sürekli küfürlü konusoyor bana,her kavgada sevmiyorum bosanıcam diyor fakat asla böle bişiye cesaret edemeyeck zayf bir adam.defalarca knstum yeri geldi giderm diye tehtt ettim inanın burnu düşse eğilip almaz.herneyse tesadüfen bir arkadasım aracılığıyla eski sevglim nette görüo ve eklio beni baslarda napıosun evlenmişsn hyrlı olsn die konustum sonraları yanlıs oldugunu düşünp sildim.ama o dönmlerde biz birbirimiz cok sevmiştik içim sızladı dıs etkenler yüzünden ayrılmıstık severek...yıllar gecti üzernden küllendi bitti demiştim kendmce.ama öle olmadı bu konusmayla kalamadık ikimzde ve görüştük evet hayatımın en büyük hatasıydı ama inanın masum bir cocugun aşkı kadar saf bir görüşmeydi!defalarca gel git yasadım görüşmücem die ama daha sonraları hep yannda buldum kendmi,sonunda yanlıs olduguna karar verdim ve görüşmeme kararı aldım.şimdi bana diyorki sorunlarımıda bilio ya o adamdan ayrıl kendine bi hayat kur eziyet ettrme kendine yada onunla ol yuvanı kurtarmaya calış diyor.aslında böle hissetmiyor hala beni seviyor ama yuva yıkmaktan kendini suclu görmek istemiyor.benim içimdede küllendi bitti dediğim şey suanda cayır cayr içimi yakıo arkadslar.ben ne yapıcam hiç bir fikrim yok.bosanıp ailemin yanına gtsem hepsi kucak acar biliorum ama alışkanlıklar var herseyden öenmlisi kendi ebak vim alıstım nasıl sıgarım ailemn evine diorum bi yandan eşimle yasadıgım berbat bi hayat bir yandan o.allak bullagım nolur bana yardım edin???