ne olur benım ıcın dua edın yarın transferım var

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar evet yarın buyuk gun ve ben oyle cok korkuyorumkı su ana kadar cok rahattım ama bugun sonuca yaklasmanın ve ya olmazsa ne yaparım kaygısıyla cok huzursuzum tam 4 tane embrıyom annesıyle bulusmak ıcın hastanede benı beklıyor kacını yapıcaklar bılmıyorum ama ozlemle beklıyorum onları 12 gun sonra burda bende hamıleyım dıye sevıncle haykırabılecekmıyım allah bana o gunlerı gösterecekmı olmayacak dıye cok ama cok korkuyorum sanırım bırkac gun sıteye gıremeyecegım sımdıden hepınızı öpuyorum en buyuk destegım olarak herbırınıze sonsuz tesekkur edıyorum

Ada67 ,,canım rabbim yar ve yardımcın olsun,,,sakın korkmaaa
böyle endişeli olma,,kesin olucak ,,inş.,,evet sende "ben hamileyiiimmm"diyeceksin
taamm 12 gün sonraaa
hadi hayırlsıı

dualarım seninle,,

Arkadaşım hayırlı olsun şimdiden.....:) haykırırsın işallah sende.....:))))))))) bebeklerini problemsiz alır gelirsin işallah şimdiden tebrikler

Ada`cim..dualarimiz seninle canim..hayirlisiyla transferin yarin gerceklersir sende test gununde bizlere hayrli haberlerle gelirsin canim..Once Allaha guven..sonrada kendine..umarim bu bekleme surecini stressiz gecirmeye gayret edersin arkadasim. Bol sans sana!

selam arkadaslar evet yarın buyuk gun ve ben oyle cok korkuyorumkı su ana kadar cok rahattım ama bugun sonuca yaklasmanın ve ya olmazsa ne yaparım kaygısıyla cok huzursuzum tam 4 tane embrıyom annesıyle bulusmak ıcın hastanede benı beklıyor kacını yapıcaklar bılmıyorum ama ozlemle beklıyorum onları 12 gun sonra burda bende hamıleyım dıye sevıncle haykırabılecekmıyım allah bana o gunlerı gösterecekmı olmayacak dıye cok ama cok korkuyorum sanırım bırkac gun sıteye gıremeyecegım sımdıden hepınızı öpuyorum en buyuk destegım olarak herbırınıze sonsuz tesekkur edıyorum

canım şimdiden bol şanslar :) 3 tanesini taransfer ediyorlar benimde 6 haftalık bebeklerim :) sana küçük bi tavsiyede bulunuyum uygula bende tatar öyle ben 11 gün hiç kalkmadım yataktan hep yattım sadece tubaleye gittim geld,m bide canım duş yap diyorlar ama sen dinleme onları ben tam 2 hafta banyo yapmadım sıcak suyla falan gider diye hep yat olurmu canım umarım seninde tutar benim 2 tanesi tuttu :):CüvCüv:

İnşallah güzel haberlerini alırız canım hayırlısıyla. Tek tavsiyem var, rahat ol lütfen streslenme gerisini Allah' a bırak. Dualarımız kabul olur inşallah ve sende annelik duygusunu tadarsın.

canım dualarımız seninle transferim olcak deyince benim transfer günüm geldi aklıma hiç bi ağrı sızı yok hisetmiyosun bile transferden sonra çok güzel karnında hisetmek embriyolağum gelip bebkleri gösterince zatenn o çok başka bi duygu bide zaten göz yaşlarımı zor tutuyodum üstüne biz bebeklerine iyi baktık sıra sende onları kaybetme deyince benim koptuğum an oldu allahıma şükür bende bebeklerime iyi baktım galiba onlarda kalmak istedi çok şükürr hamileyim darısı seninde başına diğer isteyenlerinde başına çok stres yapma arkadaşım ben çok rahattım aklıma bile gelmiyordu bazenn böylesi çok daha iyi sanırım sende dene bence işe yarıyor

cnm ınsllah bebeklerın tutunur sana ..
12sora hamıleyım dıe bı topuk açarsın ınsallah
rahat ol bolbolbol dua et ....12 boyunca

ada67 canım umutlu ol. Moralini yüksek tut biliyorsun ki moral ilk şartımız. Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla bebişlerin tutunur inşallah. Dua et bol bol ve stres yapma.

canıımm allah yardımcın olsun.sakin ol biraz neden korkuyosun olucak gözüyle bak şimdiden, kendini ben anne oldum diye şartlandır.vücudun anneliği kabul etsin.olmazsada ki inşallah bu son denemen olur sende biliyosun dünyanın sonu olmuyo.dua ediyorum canım allah gönlünün muradını versin:Saruboceq:

canım hayırlısı olsun umarım sonunda meleğine kavuşursun allah hayırlısını nasip etsin.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebişlerinin müjdeli haberiyle hep beraber seviniriz. cumartesi büyük ihtimalle benimde yumurtalarım toplanacak yarın tekrar kontrole gideceğim yarın belli olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız seninle ada bebeğimize tez zaamnda kavuşuruz inşallah:Saruboceq:

:ecrin_bebek:canım herşey gönlünce olur inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunur..

allah gönlünüzün muradını versin inşalllah hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Allah yardımcın olsun tatlım...umarım bebişlerin tutunur sana sıkıca...

Back
X