ne olur benım ıcın dua edın yarın transferım var

selam arkadaslar evet yarın buyuk gun ve ben oyle cok korkuyorumkı su ana kadar cok rahattım ama bugun sonuca yaklasmanın ve ya olmazsa ne yaparım kaygısıyla cok huzursuzum tam 4 tane embrıyom annesıyle bulusmak ıcın hastanede benı beklıyor kacını yapıcaklar bılmıyorum ama ozlemle beklıyorum onları 12 gun sonra burda bende hamıleyım dıye sevıncle haykırabılecekmıyım allah bana o gunlerı gösterecekmı olmayacak dıye cok ama cok korkuyorum sanırım bırkac gun sıteye gıremeyecegım sımdıden hepınızı öpuyorum en buyuk destegım olarak herbırınıze sonsuz tesekkur edıyorum

canım benim Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
İnşallah yerlerini beğenirler minikler , sımmmmmmm sıkı tutunurlar annelerine ..
bak güzelim kesinlikle maydanoz - nane - patates - acı -ekşi - turşu - kola - kahveden uzak dur ok yerimseniben ben tavsiye üzerine fındık-fıstık-ceviz-bademden de uzak durdum
:delphin: zaten yok diimi ?? yatağa bağlarsan kendini bu kuruntuları yakanı bırakmayacak , tecrübeyle sabit benneyaptımki
bulabilirsen ananas-kivi-kuru incir ye bol bol bir de yeşil biber ..

Allah yardımcın olsun ...

canım herşey insallah ğönlünce olur sağ salim istediklerine kavusursun ğüzel haberlerini bekliyoruz

canım allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle döneceksin buna sende inan ve öyle git hastaneye.önce allaha sonrada kendine inan.pozitif ol stres yapmamaya çalış.

Back
X