ne olur bi akılll

3 yıllık evliyim bir kızım var eşim 35 ben 24 yaşındayım.ikinci çocuk için tedavi goruyodum bugun kontrolum vardı.akşamda eşimle biraz tartıştık.konu ise eşim memur bir üniversitede biz doğuluyuz.okul başka yerde seçip başka yere geçme istediği var başka yede çalışmak istiyor.bu durumu abisiyle konuşuyodu dun akşam bende kapattıktan sonra dedim ki ben eşinim neden bana ddanışmıyorsun dedim oda sanane dedi .ben giderim dedi.bende dedimki git biz kızımla kalırız burda.sonra git karşımdan dedi.bende dedim bu huyunu terketmefikçe ben hep kotu olurum bana verdiğin değer kadar veririm dedim uyudum ayrı yattı oda.oncesindede biraz sorunlarımız vardı.eşim çok şey paylaşmaz başına buyruktur.sabah tedavimin kontrolü vardı .dedim hastaneye gidecem oda dedi gitme artık çocuk istemiyorum sen adam olmazsın dedi.işe gitti mjs attım neden boyle yapıyosun ben seni seviyorum karşılığı bunu dedim bu sözlerin çok kırdı beni dedim.ne yaparsan yap artık dedi.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bu adama
eşinizin tavrı çok yanlıs
siz de onu umursamıyor gbı davranın bir süre
bakalım ne yapacak bu sefer o?

Haklısınız kesinlikle işte elden bişey gelmeyince iş güç olmayınca ortada çocuk olunca ve birde içinde biraz sevgi varsa boyle oluyor.aslında onun bunları yapması lazım o korkucak beni kaybetmeyi ama bilmiyorum

Evet ama bu yaptığınız ilişkinizi güçlendirmez, daha kötü bir hale getirir ve sizi aciz bir duruma düşürür. Bazen kaçan kovalanırı oynamak gerekiyor. Sizi kaybetmekten korkuyorsa zaten adım atar.

Neden iyiler hep kaybeder anlamıyorum.fazlasıyla verdiğim değer bigun döner başıma değer işte.ne kadar umursamaz olsan o kadar değerli olur insan bunu anladım

3 yıllık evliyim bir kızım var eşim 35 ben 24 yaşındayım.ikinci çocuk için tedavi goruyodum bugun kontrolum vardı.akşamda eşimle biraz tartıştık.konu ise eşim memur bir üniversitede biz doğuluyuz.okul başka yerde seçip başka yere geçme istediği var başka yede çalışmak istiyor.bu durumu abisiyle konuşuyodu dun akşam bende kapattıktan sonra dedim ki ben eşinim neden bana ddanışmıyorsun dedim oda sanane dedi .ben giderim dedi.bende dedimki git biz kızımla kalırız burda.sonra git karşımdan dedi.bende dedim bu huyunu terketmefikçe ben hep kotu olurum bana verdiğin değer kadar veririm dedim uyudum ayrı yattı oda.oncesindede biraz sorunlarımız vardı.eşim çok şey paylaşmaz başına buyruktur.sabah tedavimin kontrolü vardı .dedim hastaneye gidecem oda dedi gitme artık çocuk istemiyorum sen adam olmazsın dedi.işe gitti mjs attım neden boyle yapıyosun ben seni seviyorum karşılığı bunu dedim bu sözlerin çok kırdı beni dedim.ne yaparsan yap artık dedi.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bu adama
Adam sizin kararlarınızı önemsemiyor .Tabi bir büyüüğü olarak abisiyle konuşması normal .Niye abarttınız bu durumu? Abine de danışabilirsin ama bizim ortak bir hayatımız ,evliliğimiz ,çocuğumuz var birlikte karar vermemiz daha doğru olır diyebilirdiniz .Aile yüzünden yüz göz olmayın her konuda .Yapıcı olun ki size de konuyu açıp konuşsun .Hesap sorar gibi ,tersler gibi konuşursanız anlatmaz .Bu yaşanan olaydan ,söylenilen sözden sonra ertesi günü tedavi için doktora gideceğinizi ve eşiniz böyle ters bi cevap vermesinden sonra yine kendinizi küçük düşürüyorsunuz .Seviyorum diyorsunuz ,anlamıyorum gerçekten .

valla esiniz sizi gozden cikarmis coktan..ne demek ben giderjm? ben de gelmiyorum o zaman.. siz boyle alttan alip msjlar attikca bisey duzelmez..adam cocuk istemiyorum demis siz hala msj atip seni seviyorum...

yok say.ders yap.hatta o evdeyken sadece kendıne kahve yap.dısarı mı cıktı asla arama.arasan da aramasanda bu adam ne yaprsa sen bılemezssın cunku herıf sallamıyo baksana.dersıne odaklan.atanman olana kadar paso ders calış kızın da buyuk..rahat ders calısırsın...kızınla vakıt gecır dısarı cık..kızına babasının okuzluklerını yansıtma bıde onun psikolojısı ıle ugrasma....en buyuk olayın şu: YOK SAYACAKSIN..cevabı eşinde.o senı mesela nasıl yok sayıyo? bisey soruyosun sanane dıyor dımı? o da sana bisey sormaya tenezzul ederse sanane dıceksın..

Bu şekilde davranırsa aradaki iletişim iyice kopar ve kötüleşir bana gör

Pi
Adam sizin kararlarınızı önemsemiyor .Tabi bir büyüüğü olarak abisiyle konuşması normal .Niye abarttınız bu durumu? Abine de danışabilirsin ama bizim ortak bir hayatımız ,evliliğimiz ,çocuğumuz var birlikte karar vermemiz daha doğru olır diyebilirdiniz .Aile yüzünden yüz göz olmayın her konuda .Yapıcı olun ki size de konuyu açıp konuşsun .Hesap sorar gibi ,tersler gibi konuşursanız anlatmaz .Bu yaşanan olaydan ,söylenilen sözden sonra ertesi günü tedavi için doktora gideceğinizi ve eşiniz böyle ters bi cevap vermesinden sonra yine kendinizi küçük düşürüyorsunuz .Seviyorum diyorsunuz ,anlamıyorum gerçekten .
şman oldum bende sonra zaten

Ben boyle yaptıkça daha çok onemsemiyor beni.ama çok pişman olcak ben allahıma sığınıyorum elbet gununu gorur

Bu son dönemlerde mi böyle hep mi böyleydi ?

Altında yatan bir şey mutlaka vardır .

Başlı başına iletişim probleminiz var o kesin .

Bazı sinyaller aldığımızda değilde , olaylar büyüyüp böyle telafisi zor sözler ağızdan çıkınca her şey masaya yatırılıyor genelde . O da hem geç oluyor hem gergin olduğunuz için kavga çıkıyor . Asıl konuşulacak mevzuda arada kaynıyor .

elnuray elnuray , senden adam olmaz , senden çocuk istemiyorum , ben giderim sana nee , ne yaparsan yap ! .... bunlar durup dururken sıralanmaz .
Öfke ile ağızdan çıktıkları en iyi ihtimal .

Ben sana derim ki net ol ; eşinle " neden bunları dedin ? Ben bunları hakketmiyorum , seni çok seviyorumm " şeklinde bir konuşna yapmak ve karşında ağlamak yerine ;

Ona evli olduğunuzu , nasıl ki sen şehir değiştirmek gibi önemli bir konuda ona danışmadan karar alamazsan onun da aynı şartlarda olduğunu anımsat . Çocuk sahibi olmak için karı koca nasıl birlikte karar alıyorsa , bundan vazgeçmekte tek taraflı bir karar olamaz , eğer kafanda bu evliliğin devamını sorgulamaya başladıysan bunu ilk bana söyle . Ucunda ölüm yok . Olmuyor , seni istemiyorum artık dediğinde yakadan düşmeyecek bir kadın yok karşında de .
Hayatımızla ilgili önemli kararlardan öyle kavga anında ağızdan çıkan hakaretlerle haberim olması adaletli değil ... ben vicdan sahibiyim , bir anda gemileri yakmamak için "belki sinirle ağzından çıktı , gerçek düşünceleri değildir " diye düşündüm . Bana net olursan , evet seni istemiyorum artık dersen gözümün içine bakıp , yolumuza bakarız de .

Karşısında güçlü , dik , suçlayıcı olmadan konuş .

Çok iyintespitler yapmışsınız teşekkür ederim.artık kafam allak bullak ne yazıkki sağlıklı konuşamıyor ve karar veremiyorum.kalbimin kırıklığını ne yapsada geçiremeyecek asla.şuan yapmak istediğim tek şey oturup kpss ye çalışıp öğretmen olarak atanmam edebiyat mezunuyum bu yıl çalışıp hazırlanamadım formasyon o bu şu derken ders çalışamadım.ama seneye sadece oturup evde ders çalışmak olacak başka kurtuluşkm yok.madem ben yokmuşum gibi davranıyor.bana bu sözleri sarfedebiliyor.bundan sonra aynen onun gibi davranıcam.yine yemeğini kıyafetlerini veririm ama çekilir odama dersime bakarım

Back
X