- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
eşinizin tavrı çok yanlıs3 yıllık evliyim bir kızım var eşim 35 ben 24 yaşındayım.ikinci çocuk için tedavi goruyodum bugun kontrolum vardı.akşamda eşimle biraz tartıştık.konu ise eşim memur bir üniversitede biz doğuluyuz.okul başka yerde seçip başka yere geçme istediği var başka yede çalışmak istiyor.bu durumu abisiyle konuşuyodu dun akşam bende kapattıktan sonra dedim ki ben eşinim neden bana ddanışmıyorsun dedim oda sanane dedi .ben giderim dedi.bende dedimki git biz kızımla kalırız burda.sonra git karşımdan dedi.bende dedim bu huyunu terketmefikçe ben hep kotu olurum bana verdiğin değer kadar veririm dedim uyudum ayrı yattı oda.oncesindede biraz sorunlarımız vardı.eşim çok şey paylaşmaz başına buyruktur.sabah tedavimin kontrolü vardı .dedim hastaneye gidecem oda dedi gitme artık çocuk istemiyorum sen adam olmazsın dedi.işe gitti mjs attım neden boyle yapıyosun ben seni seviyorum karşılığı bunu dedim bu sözlerin çok kırdı beni dedim.ne yaparsan yap artık dedi.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bu adama
siz de onu umursamıyor gbı davranın bir süre
bakalım ne yapacak bu sefer o?