15 haftalik ikiz gebeyim bebeklerden birinin amniyotik sıvısı iki kontroldede az cikiyor.dr bekleyip görelim diyor netten araştırdım bebekte anomali varsa sıvı az olurmuş ve bir sürü kötü senaryo.. bu durumu yaşayıp suyu artan yada bebeği sağlıklı dünyaya gelen var mi ..ya da beni neler bekliyor simdiden çok teşekkür ederim
Benim arkadaşım suyu baya azdı bebek gelişemez dediler aylarca hastanede yattı. Ama o 6.7 aydan sonra su azaldı. Bebeği gayet sağlıklı ufak tefek pürüzler var sadece. Sizin bol bol dinlemeniz gerek öncelikle. Birde mutlaka başka bir doktora görünün ve neler yapılması gerektiğini öğrenin. Çünkü sıvı azlığı için çok erken su az olunca bebek suyun olduğu kısım kadar gelişiyor. Siz mutlaka başka bir doktora görünün bekleyelim görelim diye bir şey yok. Size bir tedavi uygulamalılar.
Benimde suyum az hatta son kontrolde hic kalmamis dendi 2 aydir susuz yasiyor bebegim yani kalbi atiyor karnim buyumedi ama hareket var ben cok doktora gorundum bikereyle kalma baska doktorlarada git benim bebegimde sorunlar var tabi sivi disari cikmamis ama bebek icip isemesi gerekirken bobrek ve mesane olmadigi icin siviyi disariya verememis sorunluyuz yani Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin ins.