- 5 Ocak 2016
- 176
- 39
- 98
- Konu Sahibi merveguzel
-
Ayrıyeten erkek arkadaşı her hafta oraya gidiyormuş doğru mu anladım acaba, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..Tanışma ortamınız bar ve erkek arkadaşın bu derece muhafazakar? Anlam veremedim açıkçası.
Valla canım herhangi bir bara gitmediğimden benim aklımda tek tip mekan canlanıyorBara her giden insan hafif olmak zorunda degilki . Ben hafif bir insan değilim oda gidiyor bara sonuç olarak ve o zaman hayatımda o yoktu burdan kastım canlı müzik yeri her insanın geldiği yer
Yasın 21 gözüküyor ben de 21 yasındayım, bana tuhaf geldi erkek arkadasın, sana saygısı yok yürütme bence, nereye kadar kısıtlayacak seni, üniversite okuyor musunEvet her hafta olmasa bile ayda bir gidiyor bazen benide götürüyor bazen erkek kardeşine gidiyor
Yok ne namussuzu beni mi kastettin, ben ne anlarım bardan demek için o cümleyi kullandım, sen de darılacak yer arama, yardım etmeye geldik buraya.Bara her giden insan namuzsuzmudur bu nasıl bir düşünce yapısı . Tamam neyse bişi solemiycem destek olmak varken köstek oluyorsun çok yanlis ben açık yürekli bişi paylaştım
Bara her giden insan hafif olmak zorunda degilki . Ben hafif bir insan değilim oda gidiyor bara sonuç olarak ve o zaman hayatımda o yoktu burdan kastım canlı müzik yeri her insanın geldiği yer
Üniversite okuyor musunO rahat gözüken bir insan dedim ve ben onun gibi kendimi etiket etmiyorum zaten onunla konuşmuyoruz şuanda ben müzik dinlemeye gitdim
Bacım soru soruyoruz cevap yok üniversite okuyor musun, bu adam okuyor mu peki, yaptığı ergence hareketler farkında mısınFaceten gecmisimde onun tanıdığı bir insanı ekledim diye ayrılıyordu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?