• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur biri bana yol gstersin..

o 37 sen 24 :S öncelikle zaten bu yaştaki bir beyin bir birikiminin olmaması düzenli iyi bir gelirinin olmaması sana vadettiği hayatı ortaya koyuyor..
şimdi yazacaklarımı kızmadan oku ve sonra sen de benim gibi pişman olma..

bak canım sen gençsin şuanda çocuk istemezsin evlendiğin adam yaşım geçiyor bi an önce yapalım der..
yan yana olduğunuzda aynı şeylerden hoşlanmazsınız.. senin hayatının hızına ayak uyduramayabilir..
bu yaşa gelmiş bir erkek bir birikim oluşturamamışsa evlendikten sonrada çok bir değişiklik oluşmaz.. bahsettiim şeyler eşya falan değil.. eşya dediğinde hadi alınır ama geliriniz kısıtlı olunca senin istediklerini karşılayamaz.. hadi azcık sıkalım dişimizi nasılsa geçicek bu günler de dyemezsiniz erkek 30 yaşına kadar bir düzen oluşturamamışsa.. bir sosyal güvencesi yoksa.. uzun süreli çalıştığı bir işi.. ve hatta bir evi yoksa o ilişki zora girer.. mutsuz olan sen olursun..
bence yaş farkı çok geldi.. yani bilemiyorum bana mantılı gelmedi bu evlilik :((

Bak bu lafı çok iyi dinle kardeşim.. Çok özlü ve içinde bir sürü sorunu barındıran bir laf..

canım yaş farkı hakkında bışey dıyemıycem. babamla annem arasında neredeyse 20 yaş var :) ama kendı gözlemledığım kadarıyla bazen problemlı oluyor...

ev konusuna gelınce, babam ve annem evlenırlerken babamın teyzesı aynı şeyı söylemış. 2-3 sene babamın teyzesının kullanmadığı evde yaşamışlar. onun eşyalarını bır odaya kıtlemışler bıraz eşya almışlar kendılerıne, oturma odası ve yatak odası.

ama bu süre ıçınde annem hıç ama hıç rahat etmemış. üstelık pışman da olmuş bıraz evlendığıne sanırım.

sonra ben de doğunca ıyıce sığamamışız o eve. bır süre sonra kıraya çıkmışız.

bende öyle diyorum iki çekyatım olsun ama benım olsun tavizvermıyorum ve o da sen haklısın diyor asla ben kendime kızıyorum diyor bana bi diretmede bulunmuyor ama onu üzgün görmek de beni çok üzüyo evliliğide ertelemeyi ben düşünüyorum ama onun yaşı 37 (ben çerkezim oda abaza bizde normaldir aslında bu yaşlar) ama heralde o da artık bi evi olsun istiyor ve bu yüzden orda oturmayı kabul edıyo bir an önce evlenmek istiyo yani yaşı gereği gayet mantıklı biri aslında ama işte bakalım ne olcak verdiğiniz akıllar için allah razı olsun yanlış düşünmedğimden eminoldum biraz da olsa rahatladım gerçekten allah razı olsun..

nickini görünce anladım çerkez olduğunu bende çerkezim eskidenmiş o yaşlarda evlenmek 27 yaşındayım ben 16 aylık evliyim eşimle benle yaşıt yaşadıkların bana kuzenimi hatırlatıyo 21 yaşında evlendi eşide kabardeydi 33 yaşındaydı aynı senin dediyin gibi nişanlıyken ne yapar eder kuzenimi ikna eder istediklerini yaptırırdı ki kuzenim babasını bile takmayan bi kızdı ama gel gör çok deyiştirdi evlilik onu 37 yaşında bi adam başkasının düzenine oturacak ve orda düzen var diye istemeyecek yeni düzen kendine güvenmiyo diyosun ne zaman gelecek kendine güveni sen yeni evliyken oturmayacaksan kendi zevkinle döşenmiş eşyaların içinde ne zaman oturacaksın yıllar geçecek sen hala teyzenin evinde teyzede saolusun ama ben olsam yapmazdım madem kendine güvenmiyo bekleyin biraz daha bence yani evlilik zor inan bana şimdi herşey toz pembe gelir gözüne evlelnince herşey deyişir herşey sorun olur ama iş işten geçmiş olur

Back
X