ne olur bişey söyleyin

essam_027

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
164
61
298
arkadaşlar beş haftalık hamileyim 4 gün önce kanam oldu ve gittikçe çoğaldı doktora gittim
doktor kesenin yerinde olduğunu ama kalp atışının olmadığını söyledi daha önce de duymamıştık ama kalp atışını doktor kanaman yoğunlaşırsa gel kürtaja alırız dedi kanamam 4 gündür sürüyor ama 2 gündür daha azaldı sürekli yatıyorum dün korkudan tekrar gittim doktor yine aynı şeyi söylüyor parça gelirse gel diyor bu sabah kanamam kahverengi renge dönüştü sanki adet başlar ve son günler bitmek üzereyken kahverenge dönüşür ya aynen öyle ne yapıcağımı bilmiyorum daha ilk hamileliğim ve çok korkuyorum
hiç başından böyle bişey geçen varmı?

arkadaşlar beş haftalık hamileyim 4 gün önce kanam oldu ve gittikçe çoğaldı doktora gittim
doktor kesenin yerinde olduğunu ama kalp atışının olmadığını söyledi daha önce de duymamıştık ama kalp atışını doktor kanaman yoğunlaşırsa gel kürtaja alırız dedi kanamam 4 gündür sürüyor ama 2 gündür daha azaldı sürekli yatıyorum dün korkudan tekrar gittim doktor yine aynı şeyi söylüyor parça gelirse gel diyor bu sabah kanamam kahverengi renge dönüştü sanki adet başlar ve son günler bitmek üzereyken kahverenge dönüşür ya aynen öyle ne yapıcağımı bilmiyorum daha ilk hamileliğim ve çok korkuyorum
hiç başından böyle bişey geçen varmı?

korkma canım ben 2 kez düşük yaşadım
bu yüzden seni çok iyi anlıyorum :teselli:
doktorn dediği qibi parça qelmediği sürece bebeğin orada sana tutunuyor demektir
3.hamileliğimdede düşük riski yaşadım sürekli kanamam oldu
hatta 3 ay boyunca kahve renqi şekilde kanamam oldu hep
sen bol bol yat ve bacaklarını yukarı doğru dik
yattığın yerde ayaklarının altına yüksekce yastık koy
doktorun sana progestan vermiştir rahim sıkılaştırıcı
onuda kullanmaya devam et
Rabbim bebeğini korusun inşallah sana sıkı sıkı tutunur canım :teselli:

benimde hamileliğin 6. haftasında kanamam oldu, sonra kahverengi akıntıya dönüştü. hafta öyle sürdü,progestan kullandım, bol bol dinlendim. Şimdi kızım kollarımda . :) İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına :)

Benim fazla uzun sürmedi, sadece 10 dk falan sürdü. hemen acile gittik zaten, kesildi o sırada.

5.hafta kalp atışı için erken bı haftadeğilmikiyaa neden hemen kurtaja alırız dıolar 7.-8. haftada duyulabılıo sen yat dınlen bolbol kafanada kötu seyle getrme inşallah hayrlı haberle alırsın

kahveengiye dönüşmüşse bu iyi bişe

benimde 1 gün kanamam oldu
sonra kahverengiye dönüştü
dr a gittim biraz yerinden oynamıştı (havuza falan gitmiştim uzun yola çıkıştık )

dr da kahverengiye dönüşmesi rahatlatıcı bi durum demişti progestan vermişti onu bile kullanmamıştım

ama sen kullan benim çok kısa süreli olmuştu

şuan bebeğim 8 buçuk aylık

bnece sende korkma

benimde 5. haftamda kanamam geldi,hemde ciddi anlamda
doktor düşük oldu sandı ultrasonda baktığında kendi bile bebeğin orda olmasına şaşırdı
2 gece hastanede kaldım,sonra evdede sürekli yatarak geçirdim,sadece tuvalete kalktım ki hastanedeyken tuvalete bile izin vermedi doktorum
sonra 3 ay sürdü bu böyle,arada az az kanamalar siyaha yakın ufak parçalar
kahverengi lekeler
4. ayımdan sonra hiç olmadı
sadece yat dinlen,progestan vermiştir doktorun mutlaka,ben günde 2 tane içiyordum
kendini hiç yorma,yormayı geçtim tuvalet harici yerişnden bile kalkma
2 ay sık dişini,sonra şükredeceksin inşallah benim gibi:)
benimde 5 gün sonra doğumum var :)

benimde 5. haftamda kanamam geldi,hemde ciddi anlamda
doktor düşük oldu sandı ultrasonda baktığında kendi bile bebeğin orda olmasına şaşırdı
2 gece hastanede kaldım,sonra evdede sürekli yatarak geçirdim,sadece tuvalete kalktım ki hastanedeyken tuvalete bile izin vermedi doktorum
sonra 3 ay sürdü bu böyle,arada az az kanamalar siyaha yakın ufak parçalar
kahverengi lekeler
4. ayımdan sonra hiç olmadı
sadece yat dinlen,progestan vermiştir doktorun mutlaka,ben günde 2 tane içiyordum
kendini hiç yorma,yormayı geçtim tuvalet harici yerişnden bile kalkma
2 ay sık dişini,sonra şükredeceksin inşallah benim gibi:)
benimde 5 gün sonra doğumum var :)

canım inşallah sağlıklı olarak dünyaya getirirsin benimkide aynı bu anlattığın şekilde ama dediğim gibi her başıma gelen bu kadara dayanmaz düşer diyorlar doktor bile kesenin orada olduğunu göre göre kürtaj dedi sırf kalp atışı yok diye.bu arada ben anadolu yakasında oturuyorum tavsiye edebileceğiniz ilgili bir doktor varmı bana

canım inşallah sağlıklı olarak dünyaya getirirsin benimkide aynı bu anlattığın şekilde ama dediğim gibi her başıma gelen bu kadara dayanmaz düşer diyorlar doktor bile kesenin orada olduğunu göre göre kürtaj dedi sırf kalp atışı yok diye.bu arada ben anadolu yakasında oturuyorum tavsiye edebileceğiniz ilgili bir doktor varmı bana

Ben umut hastanesine gidiyorum canım,kartal'da. Memnunum. Umarım herşey yoluna girer..

merak ettim arkadaşım noldu bi gelişme var mı?bende şuan 12haftalıgım hala devam ediyor.sürekli yatıorum zaten kusma tansiyon bulantı kanama derken bittim ama bebegim şükürler olsunki hala tutunuyor.bu arada 5haftada zaten duyamaması gayet normal bence bi dr degişikligi yap.bendede duyamadı üstelik alttan kontrol etti falan yine duyamadı dikkat ediorum gerekirse 9ay yatıcaksın dedi bana kesinlikle yat dinlen ilaçlarını aksatma umarım herşey yoluna girer sevgiler...olumunekankayizsmile

merak ettim arkadaşım noldu bi gelişme var mı?bende şuan 12haftalıgım hala devam ediyor.sürekli yatıorum zaten kusma tansiyon bulantı kanama derken bittim ama bebegim şükürler olsunki hala tutunuyor.bu arada 5haftada zaten duyamaması gayet normal bence bi dr degişikligi yap.bendede duyamadı üstelik alttan kontrol etti falan yine duyamadı dikkat ediorum gerekirse 9ay yatıcaksın dedi bana kesinlikle yat dinlen ilaçlarını aksatma umarım herşey yoluna girer sevgiler...olumunekankayizsmile

malesef son anlattığım şekilde hala devam ediyor ve hala yatıyorum yarın hastaneye gidicem tekrar ağlamaktan gözlerim şişti artık ben aynı senin gibi bittim

malesef son anlattığım şekilde hala devam ediyor ve hala yatıyorum yarın hastaneye gidicem tekrar ağlamaktan gözlerim şişti artık ben aynı senin gibi bittim

canım üzülme bak bebişinide üzücen sanırım son zamanlarda çoğu kişide duyduğum kanama olması bende dahil emin ol sıkı sıkı tutuncak bebişin kalkma sadece wc.ye kalk

bugün bebeğimi kaybettim arkadaşlar destekleriniz ve verdiğiniz moral için hepinize tşk ederim. ama malesef doktorun dediğine göre son anda yetişmişim bugün doktora çünkü beni zehirlemek üzereymiş ve bebeğim çoktan düşmüş. kese sadece duruyormuş.rahim ağzı dar olduğundan içerideki pis kan rahimde kalmış ve bana da kanama azalmış gibi görünüyormuş. allahtan hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor içimden allah sizlere ve meleklerinize sağlık versin

Back
X