Ne olur cevap verin çok kötüyüm

hepinize tsk ederim evet hepınız kendınızce haklısınız sizden sadece bılıncınde olmadan yaptıgım bı hata yuzunden yardım ıstedım ama farklı yerlere cekılmıs rabbim kimsenin basına vermesin okdar içiniz acıyorkı şuurunuzu kaybedıosunuz o an ne dediğiniz ne yaptınızı bilmiyorsunuz neyse

Bence çok sinirlisin arkadaşım şu anda ama, kızla uğraşacağına kocanı adam et. Bencede bu iş danışıklı dövüş. Madem tanımıyor kızı nasıl seni aramaya ikna etti boşanma lafını duyunca. Kızda telefonda evet görüşüyorum demiycek herhalde, hemen inanmanda ilginç olmuş. Kocanın iplerini ger biraz kusura bakma. ınşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Son günlerde burada duyduğum kaçıncı vaka bu bebek üzerine yemin edilen.
Gene edin yemininizi de çoluğu çocuğu niye karıştırıyosunuz.

Neyse sizinki zaten geçerliliğini kaybetmiş ama nolur bi dahaki sefere sinirlerinize hakim olmaya çalışın.

yemin etme konusunda arkadaşların dediği gibi tövbe edersin, gereğini yaparsın Allah affeder ama şimdi sen telefonda konuştuğun kızım söylediklerine inandın mı yani nası güvenebilirsin ki

yaa bir insanın aklına sinirli anında ilk gelen şey nasıl bebeğinin üzerine yemin etmek olur?
hangi akla hizmet?

güvenmediğin ve geçmişi vukluatlı dediğin adamdan çocuk sahibi olmayı geçtim şu anda.
daha doğmayan bebeğin üzerine edilen yemin, ne kadar kötü bence.
bebeği öne sürmek..
umarım bu iş ağız alışkanlığına dönmez..

bana kalırsada bu telefon olayı tamamen düzmece olmuş.
yemin etmişsin artık olan olmuş biten bitmiş arkadaşım
tabi allahta biliyor hangi ruh halinle böyle konuştuğunu
sana tavsiyem bu tip ayak oyunlarına gelme henüz yol yakınken
bir an önce boşan çok sivri bir çıkış oldu özür dilerim ama
görünen köy kılavuz istemiyor.şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

kızlar eşim beni aldatmadı ben eşimin bi kaçkez yalanını yakaladıgım ıcın dedıklerıne ınanmadım yalan soyluyor dıye dusundum kızla konustum kıza neden ınandım kız baskabı ılde bız baska bı ıldeyız kız bu hattın eskı sahıbını arıyor bız o hattı alalı 15 gun oldu aradıgı kısı baska kısı ses aynı olmadıgı için kız konusmuyor sureklı dınlıyor kıza neden ınandıgım konusuna gelınce benım esım polıs kızın verdıgı bılgılerle yanı hattın eskı sahıbıne aıt bılgılerle turkcelle gıttık orda isimler tututuyordu kızda eşimden buyuktu düzmece fılan yok

tmm abartma allah büyüktür olan olmus yapicagini yapmissin artik bir dahada yapmazsin böyle birsey kendini üzme artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…