öyle canım ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH HAKKIMIZ YENMEZ DUA ET CANIM ÇOK SEVİNİRİMCanm benm üzülme nolur Rabbim yardımcımız olsun sen güçlüsün herşey yoluna girer Rabbim sağlığımızı bozmasın yeterki
ZİKİR ÇEKİYORUM CANIM AĞLADIM YALVARDIM ALLAH'IMA EŞİM ÇOK ZORLUKLARDAN GEÇMİŞ AMA KİMSEYE BOYUN EĞMEZ YANİ İNAN ADALETLİDİR ÇOK BEN KENDİMDEN BİLE DAHA GÜZEL YÜREKLİ OLDUĞUNA İNANIRIM ONUN ALLAH HAKKINI YEMELERİNE İZİN VERMESİN AMA SUÇLUYA GERÇEKTEN DE ACIMASINLAR AMA BİZİM GİBİ SUÇSUZLARIN DÜZENİNİ BOZMASINLAR DUA ET GÜLÜMaaynaa abla duruma çok üzüldüm sizin gibi suçsuz insanlar adına inşallah suçsuz hakkıyla atanan insanlara bir zararı olmaz bu iptal durumunun.. hem herkesin aynı kefeye konması beklenmez bence o örgütle bağlantılı olanları belirlerler öyle şey olurmu ne kadar çok suçsuz insan yanar o zaman.. Allah yardımcınız olsun düzeninizi bozdurmasın inşallah.. sende şuan adetlisin ama inşirah süresini okusan çok iyi gelir gönül ferahlığı için..
Ediyorum ablacım merak etme Allah'ın adaletinden sual olma derler o herşeyi görüp bilendir. Eşin gibi insanlara bişey olmayacak inşallah bol bol dua et birde sana özelden bir dua yazcam belki burdan sorun olur bunu yapZİKİR ÇEKİYORUM CANIM AĞLADIM YALVARDIM ALLAH'IMA EŞİM ÇOK ZORLUKLARDAN GEÇMİŞ AMA KİMSEYE BOYUN EĞMEZ YANİ İNAN ADALETLİDİR ÇOK BEN KENDİMDEN BİLE DAHA GÜZEL YÜREKLİ OLDUĞUNA İNANIRIM ONUN ALLAH HAKKINI YEMELERİNE İZİN VERMESİN AMA SUÇLUYA GERÇEKTEN DE ACIMASINLAR AMA BİZİM GİBİ SUÇSUZLARIN DÜZENİNİ BOZMASINLAR DUA ET GÜLÜM
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Gönlünüzce işleriniz yoluna girer İnşaAllah. Rabb'im yardımıcınız olsun.
TAMAM CANIM YAPAYIM ÖZELDEN YAZ GÜLÜM GERÇİ ADETLİYİM AMAEdiyorum ablacım merak etme Allah'ın adaletinden sual olma derler o herşeyi görüp bilendir. Eşin gibi insanlara bişey olmayacak inşallah bol bol dua et birde sana özelden bir dua yazcam belki burdan sorun olur bunu yap
ALLAH RAZI OLSUN CANIMHakkınızda hayırlısı olsun canım. Gönlünüzce işleriniz yoluna girer İnşaAllah. Rabb'im yardımıcınız olsun.
Amin canım, cümlemizden. Sıkma canını, Rabb'im bir kapı açar İnşaAllah.ALLAH RAZI OLSUN CANIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIMÇok üzüldüm canım.ediyorum..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
Canım ederim tabiki ama torpille girenlerin sınavı iptal olacak üzülme canim insallah öyle birşey olmazArkadaşlar eşim 2010 kpss ile atandı evde çalışmış kendi imkanlarıyla hakkariye hem de şimdi sınav iptal oldu sonumuz ne olacak bilmiyorum bir sürü borcumuz var nasıl geçiniriz sonumuz ne olur ben de çalışmıyorumben atanamadığıma üzülürken şimdi bu sonuca ne diyeceğimi bilmiyorum ben devletimiz milletimiz için dua ederken suçlular cezasını çeksin sonuna kadar tabii ama hakkıyla atananlar ne olur dua edin şuan ağlıyorum
ablam ben de haberlere bakıyorum eşimle haber bekliyoruz bakalım haklıyla haksızı ayırt ederler inşallah ben de tesbih çktim zikir çektim işte ablam Kuran okurdum ama adetliyim bakalım yarına kadar durum açıklığa kavuşur inşallah ablam hakkını helal et sağolasınnasılsın canım ya
allah büyüktür canım
ben tesbih çekiyorum sana
ay canım benim kopya çekenlerin ALLAH BELASINI VERSİN..Canım ederim tabiki ama torpille girenlerin sınavı iptal olacak üzülme canim insallah öyle birşey olmaz
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM SAĞOLASIN DUA EDİYORUM ABLAM AĞLADIM KENDİMİ TUTAMADIM YA HAKSIZLIĞA UĞRARSAK NE YAPARIZ BİLEMİYORUMCanım 1000 tane Yâ Fettah okudum , inşallah bi şey olmaz , bol bol duâ et
helal olsun canım yaablam ben de haberlere bakıyorum eşimle haber bekliyoruz bakalım haklıyla haksızı ayırt ederler inşallah ben de tesbih çktim zikir çektim işte ablam Kuran okurdum ama adetliyim bakalım yarına kadar durum açıklığa kavuşur inşallah ablam hakkını helal et sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?