• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur fikir verin .dusunemiyorum .aldatildim mi

aaaa ben hiç okumamışımmmm ay inanmıyorum bende burda kafa patlattım bende çok takığımdır çünkü böle şeylere

Ummadık taş baş yarar.Kurcalarsan neler çıkar çıkar.Meraklı olmayan koca yok malesef varsa karısı üstüne gitmemiştir derim her zaman.Sanırım siz yokken o sitelere bakıp oradaki numarayı kaydetti siz gelince de sildi büyük ihtimalle.

Ayy apartman görevlisinin eşiymiş.Nasıl bir apartmanda yaşıyorsunuz ayıptır sorması?Bütün komşuların kocalarına yatak üzerinde açık resmi olan whatsapp numarasını verebiliyor.Çevir kazı yanmasın

adam utancından havuza gırmez kadınlar varken demıssınız bu durumda esınızın ahlaklı olusu degıl de ozguven eksıklıgı olabılır mı dıye dusundum neyse olay cozumus...

Foto açık saçık demiştiniz. Hangi aklı başında erkek eşinin açık resimlerini profil yaparki.
Hiç inanmadım eşinize.

konu özeti:
telefon apartman görevlisine aitmiş. profil fotoğrafındaki kadın yabancı uyruklu eski eşmiş. kapıcıyı terketmiş.
yani konu sahibinin kocası kapıcıyla görüşmüş.

kendi numaranızdan değilde başka bir numaradan arayın bakalım kim açacak, tanıyor gibi konuşun bayan açarsa bayan ismi atın kafadan erkek açarsa atıyorum ahmet napıyorsun diye konuşturabilirsiniz.Aa yanlış oldu der kapatırsınız.

En iyi ihtimali söylüyorum size , belki numarayı daha önce başkası kullanıyordu şimdi başkası kullanıyordur o fotoğrafı gördüğün kişi...
ikinci ve yüksek ihtimal olan şey sosyal medyanın bu kadar yaygınlaşması ile erkeklerin hepsinin çok aklı çeliniyor canının istediği bir durum olmuştur sizin olup olmadığınızın önemi yok öle bir fotoğraf koyan kişi normal şekilde o telefonu öle kullanamaz vatsup olarak, paralı kadınlar eskortlar o şekilde kullanır yaptıysa yapmıştır. Bence konuyu açmayın ama uyanık olun çaktırmadan daha çok kontrol edin.
Konuşma olmuş mu peki yoksa sadece kişi listesinde mi var tam olarak anlatamamışsınız biraz daha detay verirseniz daha tespit ederiz durumu
FBİ Bile böyle çalışmadı:KK53:

Back
X