Ne olur kotu birsey yok deyin

izmirimizmir

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
1.394
2.093
333
Iyi geceler herkese.benim 10 gun once falan sol koltuk altimda bir agri basladi ve 1 hafta surdu.adetimdede duzensizlik olunca doktora gittim ve basit yumurtalik kisti cikti.doktor kistler bazen fazla ostrojen hormonu salgilayabilir ve bu da agri yapabilir buyuk ihtimalle bundandir ama gecmezse icin rahat etsin gel bir mamografi cektir dedi.adet duzenleyici verdi.neyse adet olunca agrimda gecti zaten.fakat bu sefer sag koltuk agrimda bir agri oldu ve 2 gun sonra o agrida gecti.ama ben huylandim ve elle muayene ettim kendimi.sanki sag koltuk altimda bir sislik var gibi.solda yok.esime sordum kontrol ettirdim ama o yok diyor.gerci laf olsun diye hemen soyle bir bakiverdi.sen kafana takiyorsun diyor.bana mi oyle geliyor sanki var givi ama ya.hissediyorum yani artik ikide bir bastirmaktanmi bilmiyorum ama hafif agriyormus gibide geliyor.agrimiyor olabilirde.offff cok korkuyorum.doktora gidecegim ama gidipte kotu birsey cikarsa zaten ben 3 gunde kendi kendime giderim.cunku hastalik konusunda cok pimpirikliyim.var mi basina boyle virsey gelen?koltuk altinda sislik hissedip doktora gidip onemli birseyi cikmayan?

Lenf bezlerinin sismesinden kaynakli olabilir.

Benim çene altındaki lenf bezim şişmişti. Doktor muayene etti ve bekleyeceğiz eğer grip olursan ondan dolayı şiimiştir önemsizdir demişti. Yaklaşık 3 gün sonra 1 aydan fazla süren gribe yakalandım. Her şişilk kötü hastalığın belirtisi değildir ama mutlaka doktora göstermelisiniz.

Umarim oyledir sagol

Öncelikle sürekli bastırmayın, lenf siskinliklerinde çok kurcalamamak lazım sorun olabilir. Sonra da mutlaka ama mutlaka bi doktora görünün ve mümkün olan en kısa zamanda derim. Ağrının bi sol bi sağ tarafta olması önemli bısey olmadığını düşündürdü bana geçmeyen tek bir tarafta ağrı olsaydı daha farklı olurdu.
Ama ihmale gelmez.

Tesekkur ederim.gidecegim mutlaka

Bayanlar oncelikle cevap yazan herkese cok tesekkur ederim.hakkinizi helal edin.hayatimda hicbir seyi bu konuyu taktigim kadar kafaya takmamistim.gunlerce kanser oldum diye gezdim:))kafamda ne senaryolar kurdum.kotu birsey duyacagim diye doktora da gidemedim.neyse bugun cesaretimi topladim ve gittim.muayene meme ultrasonu vs derken hersey tertemiz.hicbir seyim yok:))cokkkkkk mutlu oldum paylasmak istedim sizinle.su an memmelerimi cikarip opesim var

Adet döneminden önce göğüslerde koltuk altında o tip şişlikler olabiliyor.Şimdi size psikolojik olarak şişlik ağrı gelebilir ama bu tip şeyleri ihmal etmeyin bir doktora gidin içiniz rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…