- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Ayyyy insallah oyle birseydir.fazla kurcalamayayim bari bende.ellemekten bir hal oldumBazen cikiyor sonra kendi kendine geciyor
Lenf bezlerinin sismesinden kaynakli olabilir.Iyi geceler herkese.benim 10 gun once falan sol koltuk altimda bir agri basladi ve 1 hafta surdu.adetimdede duzensizlik olunca doktora gittim ve basit yumurtalik kisti cikti.doktor kistler bazen fazla ostrojen hormonu salgilayabilir ve bu da agri yapabilir buyuk ihtimalle bundandir ama gecmezse icin rahat etsin gel bir mamografi cektir dedi.adet duzenleyici verdi.neyse adet olunca agrimda gecti zaten.fakat bu sefer sag koltuk agrimda bir agri oldu ve 2 gun sonra o agrida gecti.ama ben huylandim ve elle muayene ettim kendimi.sanki sag koltuk altimda bir sislik var gibi.solda yok.esime sordum kontrol ettirdim ama o yok diyor.gerci laf olsun diye hemen soyle bir bakiverdi.sen kafana takiyorsun diyor.bana mi oyle geliyor sanki var givi ama ya.hissediyorum yani artik ikide bir bastirmaktanmi bilmiyorum ama hafif agriyormus gibide geliyor.agrimiyor olabilirde.offff cok korkuyorum.doktora gidecegim ama gidipte kotu birsey cikarsa zaten ben 3 gunde kendi kendime giderim.cunku hastalik konusunda cok pimpirikliyim.var mi basina boyle virsey gelen?koltuk altinda sislik hissedip doktora gidip onemli birseyi cikmayan?
Umarim oyle birseydir.ne senaryolar yaziyorum bir bilsenLenf bezlerinin sismesinden kaynakli olabilir.
Dogru diyorsun.esimde oyle diyor.sen kendi kendini hasta ediyorsun diyorHastalık çağırmayınnn.
Birşey yoktur,dönemsel hormona bağlı lenflerde şişlik olur zaten.
Elleme elledikce aciyor ve gitmiyorAyyyy insallah oyle birseydir.fazla kurcalamayayim bari bende.ellemekten bir hal oldum
Elleme elledikce aciyor ve gitmiyor
Sagol icimi rahatlattin.oyle yapayim bende.yoksa cok fena taktim kafayaElleme elledikce aciyor ve gitmiyor
Ellemiyorum bi bakiyorum yok
Ayda bir baksan yeter baktin birdahaki ay duruyor dr git ne gerwkiyorsa yaptir
evet beynimiz sürekli tekrarladığımız düşünceleri emir komutu olarak algılar ve daha sonra icraata geçer.Dogru diyorsun.esimde oyle diyor.sen kendi kendini hasta ediyorsun diyor
Sagol valla rahatladim.ama reglim bitti gitmedi sislik.adetten sonra kayboluyor mu hemen?Lenfler
Reglden önce benimde oluyor bende de kist var
Vall o kadar dikkat etmedim ne yalan söylüyüm şiştiğinde değişik bi sızısı oluyo ama süresine hiç dikkat etmedim.panik yapma doktor sorun yok demişSagol valla rahatladim.ama reglim bitti gitmedi sislik.adetten sonra kayboluyor mu hemen?
Umarim oyledir sagolBenim çene altındaki lenf bezim şişmişti. Doktor muayene etti ve bekleyeceğiz eğer grip olursan ondan dolayı şiimiştir önemsizdir demişti. Yaklaşık 3 gün sonra 1 aydan fazla süren gribe yakalandım. Her şişilk kötü hastalığın belirtisi değildir ama mutlaka doktora göstermelisiniz.
Tesekkur ederim.gidecegim mutlakaÖncelikle sürekli bastırmayın, lenf siskinliklerinde çok kurcalamamak lazım sorun olabilir. Sonra da mutlaka ama mutlaka bi doktora görünün ve mümkün olan en kısa zamanda derim. Ağrının bi sol bi sağ tarafta olması önemli bısey olmadığını düşündürdü bana geçmeyen tek bir tarafta ağrı olsaydı daha farklı olurdu.
Ama ihmale gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?