evdekı esyaların uzerıne resım kağıdı yada renkli karbon kagıtlarına eşyaların isimlerini yazıp(heceleyerek) ya iğneleyip yada yapıştırın.. okumayı eğlenceli hale getirin.. her hece başka bir karbon kağıdınına yazbaılırsınız...oğlunuz sanırım okumayı ve yazmayı (sözel derslerı) fuzuli olarak görüyor bence.. matematiği yapıyor diyorsunuz çünkü..
oğlunuzun sözel derslerı sevmesi için resim yaparak yada kağıtlardan şekiller yaparak sevdirebilirsiniz
bunun içinde sınfı öğretmeni,anaoklu oğretmeni yada pedagogdan yardım almalısınız..
öğretmeni ile kmonustunuz mu hiç ??? hangi önerilerde bulunuyor??? birde her çocugun öğrenme potansiyeli farklıdır ilk çocugunuzla karşılaştırmayın...
Çocuğunuzu Rehberlik Araştırma Merkezine (RAM) götürün.
Orada çocuğunuzun gelişimi hakkında size mutlaka yardımcı olurlar.
Bahsettiğim şey dikkat dağınıklığı hiperaktivite yada öğrenme güçlüğü coçukta proplem varsa sizi yönlendirirler.
çok teşekkürler .
ben İstanbul ümraniyede oturuyorum. acaba bu dediğiniz merkezler nerede oluyor?
benim iki oğlum var. ilk çocuğum 1 ay içinde okumayı söktü. şimdi 11 yaşında. ikinci çocuğum ilkokul 1 e gidiyor okumayı öğrenemedi. çok üzülüyorum. ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun çok kötü hissediyorum kendimi.... matematik dersini çok seviyor ama iş okumaya gelince çok zorlanıyor.
Bende yine yeni üye geldi konu hortladıbugün bu anneye şifre verdik, eski adresi kapanmış gitmiş. Aradan 12-13 sene geçmiş o gün ilk okulda okuma zorluğu çeken çocuk bugün üniversiteye gidiyormuş. Anılar, hayatlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?