• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım eder misiniz? Lütfen yargılamadan fikir verin 3 saatim kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayvana benzetme yaparak bi çok şeyi gösterdiniz bence. Kimseye aba altından sopa göstermek değil bu. Kendisinin verdiği tepkiye nazaran onun için de ağır bişey olduğunu söyledim sadece. Üye de konu hakkında yorumunu yaptı. İkimiz arasında konuşuldu. Evet hanımefendi üstünde tepiniyorum yaşamayan bilmez. Bende tokat atıldıktan sonra sinip tamam bey demedim farkındasınız dimi. Mantıklı düşünmeye çalıştım ve bunun için zamana ihtiyaç duydum bu. Ve yineliyorum bende başıma gelmeden önce okurken çok net tepkiler veriyordum. Bu yüzden diyorum yaşamadan yorum yapmak kolaymış diye. Ve inanın en saf duygularımla dua ediyorum yaşamayın diye. Kimisi beddua olarak alıyor yada sizin tabirinizle sopa göstermek. Onu da siz bilirsiniz.

Büsbütün beddua ediyorsunuz. Kınama yaşarsın diye. Burda dua edilecek kısım bura değil kimse de burda dua beklemiyor senden dualarını kendine sakla .

Sende yaşarsın inşallah diyorsun insanları aptal yerine koyarken kendi zekanızı baz almayın.

Tamam ne istiyorsun? Bi tokattan ne olacak demelerini mi ? Valla burda öyle kimse demez.Yanlış yerde konu açmışsınız üzgünüm

Hayvana benzetme yaparak bi çok şeyi gösterdiniz bence. Kimseye aba altından sopa göstermek değil bu. Kendisinin verdiği tepkiye nazaran onun için de ağır bişey olduğunu söyledim sadece. Üye de konu hakkında yorumunu yaptı. İkimiz arasında konuşuldu. Evet hanımefendi üstünde tepiniyorum yaşamayan bilmez. Bende tokat atıldıktan sonra sinip tamam bey demedim farkındasınız dimi. Mantıklı düşünmeye çalıştım ve bunun için zamana ihtiyaç duydum bu. Ve yineliyorum bende başıma gelmeden önce okurken çok net tepkiler veriyordum. Bu yüzden diyorum yaşamadan yorum yapmak kolaymış diye. Ve inanın en saf duygularımla dua ediyorum yaşamayın diye. Kimisi beddua olarak alıyor yada sizin tabirinizle sopa göstermek. Onu da siz bilirsiniz.

35. defa soruyorum.
olay soğudu ya artık. o şoku atlattınız ya.
şu anda ne yapmayı düşünüyorsunuz?

5 saatlik yol içinmi bu kadar tantana evde naptın o 5 saatte kasılman var madem gene kk bir evliliği kurtardı aferim kız size konuyu okudum ben gitmiceni zaten anladim ;) diyorum boşanmak istemese bile o evden gidecekti çünkü adam pişman olup yalvar yakar gelecekti ve en azından tepkisini gormüş olurdu evden gitmeyide ne büyütüyorsunuz ya adamlarda hemen peşimizi bırakıyordu çünkü

Aaa aa sizde müneccimlerden heralde. Kendisine ne kesildiğimi bildiğinizi sandığınıza göre acemi müneccimlerden.

Baya kesilmişsin özür bile dilemeden çekmiş gitmiş.

Bugün kendisiyle konuştum ‘ baya korktum korkudan işe gittim’ dedi . Bravo güçlü kadın (!)

5 saatlik yol içinmi bu kadar tantana evde naptın o 5 saatte kasılman var madem gene kk bir evliliği kurtardı aferim kız size konuyu okudum ben gitmiceni zaten anladim :KK66: diyorum boşanmak istemese bile o evden gidecekti çünkü adam pişman olup yalvar yakar gelecekti ve en azından tepkisini gormüş olurdu evden gitmeyide ne büyütüyorsunuz ya adamlarda hemen peşimizi bırakıyordu çünkü

adamdan o ışığı göremedi ki gitsin.
gidersen geri dönülmez yol dedi adam çekildi kenara.
özür yok pişmanlık yok.

Aaa aa sizde müneccimlerden heralde. Kendisine ne kesildiğimi bildiğinizi sandığınıza göre acemi müneccimlerden.

Baya kesilmişsin özür bile dilemeden çekmiş gitmiş.Akşamda evlilik devam etmez diye tehdit yedin. Evlilik devam etsin Tokat önemli değil yaptın şimdi de ‘ bana Tokat attı ama görün ona ne oldu’ yapma komik oluyorsun

Bugün kendisiyle konuştum ‘ baya korktum korkudan işe gittim’ dedi . Bravo güçlü kadın (!)

Baya kesilmişsin özür bile dilemeden çekmiş gitmiş.

Belki de yaptığı şeyden ve gördüğü tepkiden dolayı oda utanmıştır. Belki yüzü bile yok. Ooo hayal dünyana bayıldımmm demek öyle dedi

özür yok pişmanlık yok.
Bu kadar korkmasına gerek yoktu, adam zaten vereceği nafakaları mahkeme masraflarını düşünüp R yapardı sonra.

35. defa soruyorum.
olay soğudu ya artık. o şoku atlattınız ya.
şu anda ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Kız koca kolay bulunuyor mu? Tabiki evliliğe devam aaaa. Koca akşam gelecek özür dileyecek diye oturduk bekliyoruz tüm kk 🤗

ben evdeyim kendisi işte. İyi miyim değilim. Buraya yazdığıma çok pişmanım daha çok yoruldum. Ne yapacağıma karar veremedim hala düşünüyorum. Ama umarım ki kendim ve bebeğim için en doğrusunu yapacağım

birkaç mesaj öncede yazmıştım bari kendinize dürüst olun.
ne yapacağınıza karar veremediniz değil akşam gelsin özür dilesin pişman olsun diye bekliyorsunuz. adamın tavrına göre şekillenecek yapacağınız şey.

özür yok pişmanlık yok.
Karnında bebeği olan karısına dönsün diye uğraşmıyorsa zaten o adamı ne yapayım ;) evliliğimde hiç şiddet hakaret olmadı ama tartışma inatlaşma olduğunda bir iki sefer evden çıkmak istedim eşim ona bile izin vermedi yapıştı kaldı nasıl adamlarla evleniyorsunuz siz ya (17 yıl)
Kendinize layık gördüğünüzj yaşarsınız 🤷🏼‍♀️

nasıl şok olup bir şey yapamayacak ne var. Ben şahsen etrafımda da görmedim yaşamadım bilmiyorum da. Sizin aşina olduğumuz bir durumsa bilemem. Daha önce yaşamadığım bir şeye nasıl tepki vermem gerektiğini bilemem. A bu dayak mı deyip oturmadım tabi ki. Sadece yolumu bulamadım hala bulabilmiş değilim. Burdan fikir almak istedim ama siz beyan etmeyin olur mu rica edicem? Şiddet deneyimlemedim daha önce. Şok olmam hele ki beklemezken şok olmam bana bir hayli normal geldi. Bu yüzden mantıklı davranamadığımın farkındayım. Dilerim siz hayat boyu mantığınızı asla kaybetmeyin.
Premsesin sonu

Belki de yaptığı şeyden ve gördüğü tepkiden dolayı oda utanmıştır. Belki yüzü bile yok. Ooo hayal dünyana bayıldımmm demek öyle dedi

hah işte bu umut sizi o evde tutan.
ama yazdım size görmezden geldiğiniz mesajlarımdan birinde umursanmadığınız gerçeği o tokattan daha çok canınızı acıtacak. ve siz canınız daha çok acısın diye oturup bekliyorsunuz.

ben evdeyim kendisi işte. İyi miyim değilim. Buraya yazdığıma çok pişmanım daha çok yoruldum. Ne yapacağıma karar veremedim hala düşünüyorum. Ama umarım ki kendim ve bebeğim için en doğrusunu yapacağım

Akşam gelir özür diler diye dua et. Bize ‘ kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz’ diye dua edeceğine 🤲🏻

Zır zır gelip özür dilemesini bekliyorsun ona göre evliliğe devam etmeyi Zafer sanacaksın 🙁

Buraya yazdığıma çok pişmanım daha çok yoruldum

Dalga geçtiğiniz için bizde ona göre tavır aldık.

Burdaki kimse sizi tanımaz etmez. 1–) şiddet görmüşsünüz 2-) tehdit yemişsiniz 3-) özür dilememiş

Sizin yaptığınız blöf ise elini güçlendirmiş.

Biz istiyoruz ki kadınlarımız güçlü olsun dediğinin arkasında olsun böyle şiddeti tehditi kabul etmesin.

Bileti alın gidin şuan. Pişman olursa zaten döner. Dönmezse de zaten bu evlilik olmaz. Bari bunu yapın kendinize olan saygınızdan

Konu sahibi. Arkadaşlar yazmışlar hala pişmanlık bekliyorsunuz bakın. Şu aşama da artık pişmanlık olsa bile kırılanlar kırıldı. Bir de bir arkadaş yazmış anlık öfke ile olan bir durum değil. O bile affedilmez ama öyle olsa idi pişmanlık belirtisi olurdu. Yok bu. Üstüne bir de tehdit var. Yine yazdım yine yazıyorum sustuğunuz sindiğiniz durumlar katlanarak devam eder. Sizdeki yuvam eşim evim bağlılığı belli ki eşinizde mevcut değil. Bu herif elbet önceden de sinyal vermiş. ( yazdığınız cümle ile bu sonuca varılıyor. ) Yaptıklarımızı değiştiremeyiz ama geleceğimizi seçebiliriz. Olaya çok duygusal yaklaşmayın. Mantığınızı, öz benliğinizi ve kendinize olan saygınızı devreye sokun. İnanın pişman olursunuz ilerde.

Hayvana benzetme değil o. Siz hep dediniz ya “bilmiyorum,hiç yaşamadım çevremde yok” diye. Hatta bir üyeye dediniz benim çevremde yok sizde var herhalde diye. Bu temiz kalple dua değildir üzgünüm. Bu arada ikiniz arasında bir konuşma değil,özel yazışmanız değil herkes okuyor ve yorumlama hakkına sahip.

İlki yaşayana kadar herkes aynı durumda. Önceden tedbir alınacak bir konu değil şiddet. Hayvanlar da uysal davranır,taa ki o ilk şiddeti görene dek. El kaldıran olursa hırçınlaşır.

Karnında bebeği olan karısına dönsün diye uğraşmıyorsa zaten o adamı ne yapayım :KK66: evliliğimde hiç şiddet hakaret olmadı ama tartışma inatlaşma olduğunda bir iki sefer evden çıkmak istedim eşim ona bile izin vermedi yapıştı kaldı nasıl adamlarla evleniyorsunuz siz ya (17 yıl)
Kendinize layık gördüğünüzj yaşarsınız 🤷🏼‍♀️
Evliliğin ilk zamanları fena kavga ettik, valizi topladım gidiyorum, dur sabah ben götürürüm sen Esenler otogarında akşam adama napıyolar bilmiyon heralde dediydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X