- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.378
- 138
- Konu Sahibi kendinedeli
Hayvana benzetme yaparak bi çok şeyi gösterdiniz bence. Kimseye aba altından sopa göstermek değil bu. Kendisinin verdiği tepkiye nazaran onun için de ağır bişey olduğunu söyledim sadece. Üye de konu hakkında yorumunu yaptı. İkimiz arasında konuşuldu. Evet hanımefendi üstünde tepiniyorum yaşamayan bilmez. Bende tokat atıldıktan sonra sinip tamam bey demedim farkındasınız dimi. Mantıklı düşünmeye çalıştım ve bunun için zamana ihtiyaç duydum bu. Ve yineliyorum bende başıma gelmeden önce okurken çok net tepkiler veriyordum. Bu yüzden diyorum yaşamadan yorum yapmak kolaymış diye. Ve inanın en saf duygularımla dua ediyorum yaşamayın diye. Kimisi beddua olarak alıyor yada sizin tabirinizle sopa göstermek. Onu da siz bilirsiniz.
Büsbütün beddua ediyorsunuz. Kınama yaşarsın diye. Burda dua edilecek kısım bura değil kimse de burda dua beklemiyor senden dualarını kendine sakla .
Sende yaşarsın inşallah diyorsun insanları aptal yerine koyarken kendi zekanızı baz almayın.
Tamam ne istiyorsun? Bi tokattan ne olacak demelerini mi ? Valla burda öyle kimse demez.Yanlış yerde konu açmışsınız üzgünüm