Bence sizin evden gitmeniz gereksizdi zaten. Kendisi gitsin ya da oturun konuşun, boşanacaksanız boşanırsınız, boşanmayacaksanız da neye, nasıl güvenip de kalacağınızı bulmanız lazım. Böyle tokat atıp, önemli bir şey olmamış gibi davranıyorsa ya gerçekten şiddet eğilimli ve giderek artıracak bunu (çoğunluk böyle zaten) ya da kendisi de çok şok yaşayıp, hareketini kabullenemiyor, üstünü kapatmaya çalışıyor.
Ben genel olarak evlilik kavgalarında aile evine gitme tavrını anlayamıyorum. Yani can güvenliğiniz olmaz kaçarsınız onu anlarım da, kızdım ben diye evden gitmek mantıksız. Boşanma yoluna girip ayrı yaşayacaksanız da o gitsin zaten, siz hamile halinizle düzen kurmakta zorlanırsınız. Zaman çabuk geçiyor, bebek gelir aniden, doktor kontrolleri, vs.
Bence sizin boşanma konusunda kafanız net değil ama büyük bir tavır göstermemeyi gururunuza yediremiyorsunuz. Sıkışmışlık oradan geliyor. Ben açıkçası böyle büyük olaylarda şu an içinde yaptığınızın çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Yani “gidicem dedim gitmedin, olay artık berbat oldu” bana mantıklı gelmiyor. Sonuçta siz şiddet gördünüz ve şok içindesiniz, tavır gösterecekseniz de, boşanacaksınız da bunu 1 hafta sonra yapınca da karar aynı karar acele etmeyin.
Eğer boşanmayacaksanız da gidip gelme tiyatrosunun olmaması bence çok çok daha iyi.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Böyle hödükleri de baba yapmasanız keşke.