- 17 Aralık 2011
- 211
- 179
- 103
- Konu Sahibi bitanecikk
-
bir kaç farklı doktora gitmende fayda var. belki gelişmiş aleti olan özel doktorlar sana daha yardımcı olur. kalp atışını duyduysa neden yazmıyor rapora anlamadım. lekelenme yerleşme kanamasıda olabilir düşük tehlikeside olabilir. bhcg değerine sen bakma aynı laboratuvar bile yanlış sonuç çıkarabiliyor. başka doktora gittikten sonrada sonucu yazarsan sevinirim.Bugün hastaneye gittim hafif lekelenmem ve ara ara 1 damla kan geliyor ama çamaşırda görünmüyor sadece peçeteye geliyor.progestan kullanıyorum.doktorum 7 haftalık bebeği göremediğini söyledi.aç kal belki kürtaj yapabiliriz dedi ve radyoloğa yönlendirdi.radyolog bebeği gördü ve kalp atışını da duyuyorum aslında dedi.hafif olduğu için rapora kalp duyduğumu yazmicam dedi.doktoruma çıktım ben geçen hafta görmüştüm aslında bebeği 6 haftalıkken radyolog da 6 haftalık görmüş demek ki gelişimi yok dedi.geçen hafta da bu hafta da hcg 10000 çıktı.gelecek hafta sen yine de a gel belki kürtaj yaparız desiböyle bi şey yaşayıp çocuğunu kucağına alan var mı?
canım benim görümcemin çocuğu 7 8 haftalık ken kalbi durmuş doktor bebeği sonlandırcaz demiş bu hastanede ağlamış sonra doktor bebeği almadan bidaha bakalım demiş ve bakıyor ki bebek tak tak atıyor şimdi kızı yasıyor 10 yasındaYarın özele gitcem zaten..inşallah güzel bir şeyler söyler bana dua edin..
bence içini ferah tut. herşey olacağına varıryor. üzülmemeye çalışmak lazım ama insan kendini tutamıyor bu durumda. doktorların bir kısmı özellikle devlet hastanesindeyseler olumsuz konuşuyorlar. nedenini anlamış değilim. inşallah güzel haberler verirsin .Yarın özele gitcem zaten..inşallah güzel bir şeyler söyler bana dua edin..
bende doktora regl günüm geçince gittiğimde ( devlet hastanelerinde olan olay) bebeği göremedik diyorlar. ee heralde göremezsin daha ultrasonla görülecek boya gelmemiş ama insanı ne tedirgin ediyorsun. 1 hafta sonra yada 4-5 gün sonra gel tekrar bakalım deseler olmuyor. önce insanı huzursuz ediyorlar sonra beklerken strese sokuyorlar. regli 5-6 gün geçtiğinde bhcg 1000 altındaysa en fazla yerleşme yerindeki sıvı birikimini görebiliyorlar. geç döllenmeyse onu bile göremiyorlar bebek yok deyip çıkıyorlar. kalp atışını duymadık diyorlar bebek 1 cm altındaysa kalp atışını zaten net duyamazlar anca ekranda görünenle yetinirler. kalp atışınıda anca 6. haftada ve sonrasında duyarlar bebeğin gelişim hızına bağlı. 8. 9. haftadaya kadar beklemek gerekebiliyor.Anlamadığım geçen hafta bebeği görmeyen doktor bu hafta diyo ki aslında geçen hafta görmüştüm diyo sanki radyologla sidik yarıştırıyo anlamıyorum çıldırcam yaa..
Yarın araştırma hastanesine gitcez çok korkuyorum inşallh kalp sesini duyup şok oluruz.adak adadım bebeğime sağlıklı bir şekilde doğarsa kurban kescemcanım son durumun nedir bebişin ne oldu inşallah kurtaja gerek kalmadan görünüştür bebeğin
ayy inşallah canım yarın duyarsın mınığının sesini bizlere haber ver canım olurmuYarın araştırma hastanesine gitcez çok korkuyorum inşallh kalp sesini duyup şok oluruz.adak adadım bebeğime sağlıklı bir şekilde doğarsa kurban kescem
Konunu takip ediyordum canım çok sevindim iyi haberlerine gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDoktora gittim ultrasonda bebek yine görünmedi doktor alttan muayene etti bayağı inceledi ve sonunda yavrumu gördük bana da gösterdi hatta..çok küçük olduğu için kalp sesini duyamıyoruz sanki bebek hareketlenmiş gibi dedi.dünyalar benim oldu.hcg testim cumartesi 15 bindi 37 bine çıkmış.doktor sağlıklı bir gebelik dedi çoooook şükür..darısı kalp sesine artık...dünyam kararmıştı yeniden hayata döndüm sanki..Rabbime binlerce şükür..
Çok teşekkür ederim canım bu biZe bir umut ışığı oldu.bir de kalp atışını duysak daha ne isterim çok şükür Rabbime..Konunu takip ediyordum canım çok sevindim iyi haberlerine gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
allah bağışlasın yavrunu, ne ilginç 10 haftalık olmuş bebek nasıl göremiyorlar anlamadım şimdi kıpır kıpırdır bebeğin hiç meraklanma maşallahÇok teşekkür ederim canım bu biZe bir umut ışığı oldu.bir de kalp atışını duysak daha ne isterim çok şükür Rabbime..
Düşerİnşallah yaa..doktor bebeğin hareketlenmiş gibi görünüyo dedi dün mutluluktan uçuyodum bugün yine korku sardı ya kalp atışlarını duyamazsam diye geç döllenmeymiş..ya bi şey sorcam bebebek ölse hcg yüselmez değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?