ne olur yardım edin arkadaşlar

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Bu akşam erkek arkadaşımla tartıştık, konuyu kısaca özetlersem erkek arkadaşım abisiyle beraber ek iş olarak çanta satmaya başladılar. Geçen hafta bende bi tane beyendim erkek arkadaşım parasıyla dedi bana bende hani geliş parasını neyse veriyim dedim. Bana geliş fiyatını söyledi tamam dedim sonra bugün akşamda çanta satılan yerdeydik baktım benim aldıgım çantayı bana geliş fiyatı dediği fiyattan satıyor. Bende dedimki hani geliş fiyatı böyleydi yani banada elaleme verdiği fiyattan söylemiş. O kadar içime oturduki anlatamam bunu ona sordugumda ise hemen sert bi şekilde senden midem bulanıyor ne biçim insansın vs bi sürü saydı da saydı o kadar üzülüyorumki oysaki ben parasında değilim neden böyle yaptıgını sordum sonuçta benim bi farkım olması gerekmez mi 7 senemi verdim ona ben. İçim yanıyor ne olur yardım edin ben mi haksızım yoksa anlayamıyorummm senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
nekadar kolayda midesi bulanıyormuşşş bu nedir yahuuuuu pes diyorummm

yok artık
haklıda olsa haksızda olsa bi çanta için o kadar ağır konuşması hiç olmamış
ne demek midem bulanıyor ne biçim insansın
kusura bakmada kendisine baksın önce:delphin:

hiç anlam veremedim bende o kadar üzgünümki şuan ben hiç haketmedim bu davranışı hiç haketmedim ona yanıyorumm

evet gördüğüm tavır çok ağırdı ve kötü bi niyetim yoktu inanın siz olsanız sormazmısınız

7 senedir birliktesiniz ve ufacık bir şeyden size midem bulandı diyorsa bence arkadına bile bakmadan uzaklaşın derim.

senden para almasi bile cok sacma
ama mademki parasini istedi sende ödedin
ben olsam bunun bahsini bile yapmazdim ozaman onun gözünde paraci cikarci durumuna sen düsersin erkekler herseyi kendi lehine cevirmeyi acayip becerirler bu yetenek bütün erkeklerde var

haksızmıyım siz olsanız sormazmısınız bunu bir ayrıcalık beklemez misiniz ben parasında değilim fiyatı inanın hiç önemli değil neden böyle yaptın niye bana fiyatını farklı söyledin diye sordum sadece ve gördüğüm tavır buydu. O kadar içime oturduki anlatamam size..

bir çanta için denecek lafmı bu ya :mymeka:
kendi midesi bulanırken karşıdakininde midesini düşünmüş mü acaba şakkıdı
boşver güzelim ya bu yaratıkları anlamak hakkaten mümkün değil mirmirmirmir

gayet normal tavrın bence
ayrıca 7 yıllık sevgilin kendisi düşünüp hediye etmeliydi bence
hadi etmedi sendenmi kar etmeye çalışıyor
şaşırdım yani:1shok::1shok:
moralini bozma boşver diyecem ama boşverilebilecek gibide değil ne deyim hakkınızda hayırlısı olsun

insan elbette ayrıcalık bekler
hatta bi erkeğin böyle konuda para bahsini bile açmadan canım bu da sana hediyem gibisinden vermesi bence daha makul geliyor bana

hayır parasını henüz ödemedim ama fiyatındaki olaya şahit olunca sorma gereği duydum.. Ve evet tabiki hiç para almamasını beklerdim onuda geçen gün sordugumda daha yeni bi işe başladık yeri geldiğinde vermesini biliriz tabi dedi. Bende uzatmadım ama bugünde hani bana söylediği fiyatı karlı söylediğini anlayınca sordum

tabiikide haklısın,okuyunca çok şaşırdım bırak normal fiyatını,giriş fiyatını senden nasıl çantanın parasını ister?alttarafı 1 tane çanta ve kendi sattığı çanta:kızgın:yazacak bişey bulamıyorum canım çok kızdım ve şaşırdım sadece:1no2:

seviyorken çantanın parasını arayan adam iki gün sonra evlenince suyun ekmeğin
bile hesabını yapar valla adamın parasıda araba tekeri kadarmış doğrusu
yol yakınken senin midene oturmadan kaç kaçabildiğin kadar derim

evet inanın bekledim hediye etmesini bu bi incelikdir benimde ona çok şeyim geçti bu kadar yıldır. Ama hadi geliş parasını aldın ama bunu sana sordugumda niye bu kadar tepki veriyorsun benden kıymetlimii ağlayarak geldim eve fenalık geçiriyordum yolda beni eve bıraktı tek kelime bile etmedi. Bazen anlam veremiyorumm değermiydi böyle basit bişey için beni üzmesine

sevdiklerine karşı çıkarcı olan insanlardan nefret ederim.7 senen için üzülme bile kaçarak uzaklaş kaydirigubbakcemile4

arkadasim oncelikle sevgiliniz cokkkkk bencilmis ya aklim almio 7 sene ve size bi canta yi parasiz hediye edemiomu yani Çok üzgünüm çoook nasi yani ya hadi diyelimki abisiyle calistigi icin yada imkani yok insan hic sevgilisine bu tarz yaklasirmi el insafffff:1shok: cok kizdim sahsen ya bana gore cok ayipp asil onun yaptigi:kızgın:kötükedihüso

7 senedir birliktesiniz birde çok ilginç geldi vallahi. Aslında sen o çantayı beğendiğinde onu sana hediye etmesi gerekirdi diye düşünüyorum hem para istiyor hem maliyetine vermiyor üstüne birde ettiği laflar hiç hoş değil bence :( canım sen yanlış birşey yapmamışsın bu ilişkiyi bir daha gözden geçir derim 7 yıl diyorsun ama bu yaptığı hiç hoş bir davranış değil çok ayıp etmiş. Ah bu erkekler neden böyle oluyor:(

inanın hayat öyle saçma geliyorki bazen haketmedim ben bunu haketmedim yazıklar olsun diyorumm ne çanta ne parası gözümde değil sadece gördüğüm şu tavır içimi acıtıyor..

ne parasını öde ne çantayı al.ver geri deki baktıkca benim midem bulanıyor...tek ortak noktamız bu kalmış diyiver benim içimde kalmasın kaydirigubbakcemile3

Back
X