• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin fikir verin, çok kararsızım :(

hangisine karşı duyguların daha yoğunsa
hangisiyle olmaktan mutlu olucaksan
hangisiyle olacak bile olmak seni heyecanlandırıyosa
onunla olmalısın

bir takım yönlerden farklı olduğunu görerek ,i leride sorun olacağını bile bile ona evet demişsin. hayırlısı olsun ne denir. :ecrin_bebek:

yaşın daha genç

yerinde olsaydım aramda problem olacağını bile bile birine şans vermezdim. bu hal yeni kısmetlerini engelleyecek çünküopuyorumnanaktan
demiştim ya hani hayırsızsa Allah gün gibi ortaya çıkarsın diye Rabb'im duydu beni bana birşey itiraf etti aslında belki birçok insanın dert etmeyeceği birşey daha önce benim bi arkadaşımla da görüşmüş bir iki kez birşeyler içmişler sonra olmamış filan,tabii o kızla tanıştığımızı bilmiyodu ben bahsederken öğrendi neyse zaten bisürü soru işareti vardı kafamda bunu duymak da tuzu biberi oldu,bitirdim olayı...

hangisine karşı duyguların daha yoğunsa
hangisiyle olmaktan mutlu olucaksan
hangisiyle olacak bile olmak seni heyecanlandırıyosa
onunla olmalısın

26 yaşına gelince sadece heyecana bakmıyo insan canım,çok seçici oluyo insan çokboshayallersmile

fikir verin kızlar nolur yaa..
hayatımda bu kadar kafamın karıştığı bir durum daha yaşamadım,nasıl çıkarım bu işin içinden bilmiyorum?

bence içindekı sese kulak ver derim zaten 2 kişi karşılaştıklaı ilk anda yanı 35 sn ila 45 sn içinde anlaşıp anlaşımaycakları belli olurmuş elektrik ilk gördügünde alamadıysan dahada alamassın hiç düşünme bile mantık evliligi yapmayıda düşünüyosan eger zamana bırak ikisinide ark olarak önce tanı derim ben

Back
X