arkadaşlar 15 gün önce daha adetime 15 gün varken yani nedensiz yere peçeteye adet kanı gibi kan geldi biraz ama bu sadece bir kere olduğu için takmadım şimdi ise normal adet günüm geldi her zamanki gibi şiddetli kasık ağırısı falan neyse her şey normalken kanama bir kaç saat içinde kesildi bir gün bile olmadı bu ne anlama geliyor 22 yaşındayım bu zamana kadar bırakın böyle bir durumu düzensizlik bile olmadı bende nolur yardım edin.
teşekkür ederim yorumun için bana da hamilelik belirtisi gibi geldi ama olması imkansız yani yeni olduğu için de canım çok sıkıldı gece gece doktora gidene kadar fikir almak istedim.
belki kist falan vardır diye de düşündüm ben şu ana kadar hiç kist problemim olmadığı için anlayamıyorum teşekkürler yorum için psikoloji de bu kadar etkileyebiliyorsa olabilir belki hiç bilmiyorum ya doktora da gidicem zaten
belki kist falan vardır diye de düşündüm ben şu ana kadar hiç kist problemim olmadığı için anlayamıyorum teşekkürler yorum için psikoloji de bu kadar etkileyebiliyorsa olabilir belki hiç bilmiyorum ya doktora da gidicem zaten