ne olur yardım edin hiç böyle bir şey olmamıştı adetim kesildi?

yukki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
324
350
103
32
arkadaşlar 15 gün önce daha adetime 15 gün varken yani nedensiz yere peçeteye adet kanı gibi kan geldi biraz ama bu sadece bir kere olduğu için takmadım şimdi ise normal adet günüm geldi her zamanki gibi şiddetli kasık ağırısı falan neyse her şey normalken kanama bir kaç saat içinde kesildi bir gün bile olmadı bu ne anlama geliyor 22 yaşındayım bu zamana kadar bırakın böyle bir durumu düzensizlik bile olmadı bende nolur yardım edin.

yok hayır sevgilimle hiç o kadar ileri gitmedik

Anladım canım. Madem hiç düzensiz değil adetin o zaman en kısa zamanda dr a görün. İçin rahat eder en azından

teşekkür ederim yorumun için bana da hamilelik belirtisi gibi geldi ama olması imkansız yani yeni olduğu için de canım çok sıkıldı gece gece doktora gidene kadar fikir almak istedim.

Hava durum psikoloji hepsi etkilemiş olabilir. Sürtünme vs yaşandıysa yinede test yap negatif se rahat ol olur arada böyle

belki kist falan vardır diye de düşündüm ben şu ana kadar hiç kist problemim olmadığı için anlayamıyorum teşekkürler yorum için psikoloji de bu kadar etkileyebiliyorsa olabilir belki hiç bilmiyorum ya doktora da gidicem zaten

Rahat ol bu kadar sıkıntı yapma doktor a git umarım sorun yoktur.. Ve inan psikoloji çok etkiliyor maalesef

teşekkür ederim umarım rahatladım biraz . size de sağlıklı hamilelik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…