Ne olur yardım edin ne olur

Evet ilk defa böyle bişey başıma geliyor kaç gündür kafayı yiyorum adet sokturucu kullansam bi sorun olur mu acaba
Yani erkek arkadaşn fazla rahat bence biraz sorumluluk sahibi olmalı. Bu senin iyiliğin için cnm. Hamile kalirsan bu kadar rahat olacakmı acaba? Her ne ise... test sana şimdi bişey göstermez çok erken bunun için. Söktürücü kullanmaya ne gereği var? Düzensizlik var belliki. Yani sen hissetmesende vücuduna soktuğun ilaçlarla ella gibi vücuda bir şok yaşatıyorsun. Göğslerinde ağrılar hissedersen miğde bulantısı o zaman alarma basarsın ama şimdi beklemek dışında bir çaren yok 1 hafta sonra kan testi yaparsın.Kendini koruma altına al doğum kontrol hapıda kullan.

Göğsümde ağırlık mide bulantısı falan yok. Sadece karnımda şişlik ve kasiklarim asiri şekilde ağrıyor. Başıma böyle bişey ilk defa geldi ve çok pismanim. Bazı arkadaşların yorumlarını okumuştum bazılarının regl günü 30 gün gecikmiş

Bnde ramazan ayinda hamile kaldim hem pek iliski olmadi hemde oruc tutmak icin hemen gusul abdesti aliodum eger sperm gittiyse cisini yapmakla geri donduremezsin gecmis olsn

Yani dediğim gibi... düzensiz olması ilacın yan etkisi ve girdiğin stres olabilir yuksek ihtimal. Pişmanlığin faydasını goremezsin, seni de kınacak değilim ama madem cinselliği yaşıyorsun bu konuda en başta bilinçli olmalısin. Erkek arkadaşın kendini sorumlu hissetmeyebilir, olan sana olur. Onu yargılamıyorum yanlış anlama ama hayatta herşey olabilir. Kendini korumaya bilmelisin. Yani daha bilinçli ve dikkatli ol.

Peki sizce şuanda hamile miyimdir
Cnm sen yazilanı okumuyon galiba? Senin sorduğun soru "yarın yağmur yağarmı sizce" sorusuna benziyor. Sana olabilecekerini yazdık. Bunlar bilimsel şeyler gerisi Allaha kalmış biz ne bilelim? Bekleyeceksin başka çaren yok. Belirtiler net degil ki zaten belirti de yok! Bir dahaki sefer yapmadan once düşüneceksin, umarım...

Back
X