- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi sirenamelita
-
Ben de bi dunya test yaptirdim idrar kan vs vs ayrica oglumda uzamis sarilik vardi sebebini anlamak icin bobrek ultrasonu cekmislerdi tas olsa orda cikardi galiba dimi? Ben pek bilmiyorum sizinki idrar tahlilinde falan mi cikti?
Merhaba arkadaslar benim de 25 gunluk bir kizim var.kolik sancilari ile basimiz dertte.ne yapsak basarili olamadik.doktorumuzun verdiği damla gecici cozum gibi duruyor.gunduzleri inanilnaz sakin olan kizim gece 2-5 arasi canavara donusuyor.gece uykusu icin internette okudugum bir seyi uyguladim bu gece,ilk denememiz basarili.kizimi yatirdigim sepette kizimin etrafina battaniyesini oval bir bicimde sarip cevreledim,bu sayede kendini anne karninda hissetigi soyleniyor.bu gece rahat uyuduk darisi diger gecelerimize
Ben de cok sey denedim 7-8 tane sicak su torbasi aldim (ama plastik su torbasi degil onlar hem cok kotu kokuyo hem de icinde kursun oldugu icin cok zararli ben icinde mavi jel olan kucuk su torbalarindan kullandim) onlari ilitip besigine serdim uzerine yumusak polar battaniyesini serdim uzerine yatirdim isiklari los yapip hafif hafif salladim bu onu bi kac kez uyuttu sonra ona da direnc gosterdi,yani biseyi surekli yapinca direnc gosteriyolar malesef surekli onlari rahatlatacak yeni seyler uretmemiz gerek
allah yardımcın olsun bundan 3 ay öncesine kadar bende aynı senin gibiydim. altını alıyordum bebeğimin bezini atmaya bile gidemiyordum. doktora götürdük sanırım bütün erkek bebeklerd ebu gaz sancısı olay oluyor.doktor her emzirmeden önce bir çay kaşığı maden suyuna 1 damla limon yapıp içirmemi söyledi. emzirdikten sonra ıhlamur yada rezene veriyordum birde. gaz çıkartmaya çalışıyorduk. günde 4 kez sabsamflex isimli bir gaz giderici damla veriyorduk 5 er damla şeklinde.eğer çok ağlarsa fön makinesi masaj yapıyorduk. oda olmazsa ılık duş önermişti doktorumuz. sonrasında rahatlamazsa bebek bir şurup daha vermişti ama adını hatırlamıyorum. bunları düzenli olarak yaptığımda faydasını gördüm özellikle sabsamflex i düzenli kullanmak gerekiyor. 3 ay sonunda hepsi şıp die kesildi. gazını artık kolayca çıkarabiliyordu.gaz sancısı yüzünden arabayla gezdiğimizi arabada uyutup eve gelince yatağına yatırdığım anda uyandığı ağlamay abaşladığı günleri hatırlıyorum. ahhh ahhh. anne olmak ne kadar zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?