Ne olur yardım edin.. Uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum düşünmekten..

Terapiye git mutlaka. Gitmez isen Allah muhafaza bide vajinismusa yakalanirsin. Mutlaka terapiste git ondan profesyonel yardim am

Merhaba.. Size her şeyi en baştan anlatacağım. Bundan iki sene önce bir sevgilim olmuştu. Ve beni öpmeye kalktığında aklıma bir anda çocukken yaşadığım bir tramva geldi, ittim onu geriye doğru izin vermedim öpmesine.. Beynimin en dibine itelemişim bunu meğersem.. Hatırlamak istememişim ama öpmeye kalkınca, hafızam beni rahat bırakmadı.. Ben 6 yaşımdayken amcam olacak şerefsiz bana taciz etti.. Parka götürcem deyip tenha yerlere götürürdü.. Oyuncak alırdı kucağıma gel derdi.. Sözlü tacizi de oldu pisliģin..Yazarken bile kendime göz yaşlarıma hakim olamıyorum allahim sabir ver.. O güne kadar bunu anımsamamıştım.. 2 senedir gecelerce ağladım.. Erkeklerden uzak durdum hep.. Korktum dua ettim.. O iti görmiyim diye.. Kimseye anlatamadım beni yaftalarlar diye utancımdan.. Kendi rızanla olmuş derler diye.. Ses etmemişsin derler diye..Her neyse şimdiyse bir sevgilim var.. Yaklaşık iki haftadır sevgiliyiz. Ve bilmiyorum bir anda öptü beni ben de karşılık verdim.. Eskisindeki gibi itmedim..O an da ben de istedim bunu, yalan söyliyemem. Mutlu olayım istedim unutayım istedim. Ama bu öpmenin dört gün geçti üzerinden.. Ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum bilmiyorum. İçimde bir şey var beni rahat bırakmıyor çocukluğum rüyalarıma giriyor.. Sizce bu olayı sevgilime anlatmalı mıyım? Yani yakınlaşmaktan korkuyorum artık.. Bunu ona söylemem lazım.. Yakınlaşmak istemediğimi başka türlü anlatamam ki..Tepkisi ne olur? Beni suçlar mı sizce? Bu arada Allahım hepimizin derdine bir çare versin.. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

2 haftada öpüşmeniz 18 yaşında biri için erken olabilir bence
hazır olmadan bunu yaşamış olabilirsin bu da travmanı tetiklemiş olabilir
sevgilini daha uzun süre tanıyıp güvendiğinde ona anlatmanda bi sakınca görmedim ben
benzer bir yaşantımı ben ilişkimizin başında anlatmıştım. desteğiyle aştım.

amca olacak ahlaksızla aynı ortama giriyor musunuz?

2 haftada öpüşmeniz 18 yaşında biri için erken olabilir bence
hazır olmadan bunu yaşamış olabilirsin bu da travmanı tetiklemiş olabilir
sevgilini daha uzun süre tanıyıp güvendiğinde ona anlatmanda bi sakınca görmedim ben
benzer bir yaşantımı ben ilişkimizin başında anlatmıştım. desteğiyle aştım.

amca olacak ahlaksızla aynı ortama giriyor musunuz?
Geçen sene düğün vardı orda gördüm. Kaçtım o ortamdan..

Bence söyleme sende yasadiklarini unut...
Cok kotu cok zor ama hayata tutunman lazim. Terapi gör psikolojik destek al. İnşallah unutacaksin...
insan bunu yegenine nasil yapar küçücük bedene yaziklar olsun... pislik sapiklar bunlar iskenceyle ölümü hakediyorlar...

Kesinlikle erkek arkadaşınıza anlatmayın,en ufacık şeyde daha da acıtır canını.Fakat daha 2 haftadır sevgiliyseniz bu ne acele arkadaş,hemen öpmeler falan,bir zaman tanıyın önce kendinize sonra öpüşür müsünüz koklaşır mısınız ne yaparsanız yaparsınız.

.. Yaklaşık iki haftadır sevgiliyiz. Ve bilmiyorum bir anda öptü beni ben de karşılık verdim.. Eskisindeki gibi itmedim..O an da ben de istedim bunu, yalan söyliyemem. Mutlu olayım istedim unutayım istedim. Ama bu öpmenin dört gün geçti üzerinden.. Ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum bilmiyorum. İçimde bir şey var beni rahat bırakmıyor çocukluğum rüyalarıma giriyor.. Sizce bu olayı sevgilime anlatmalı mıyım?.

Yaklaşık iki haftalık sevgilinizin sizi öpmesine izin vermeyin derim en başta.

Kime olsa bunu tavsiye ederdim ama siz yaşadıklarınızın da etkisiyle ilk fiziksel yakınlaşmada travmanızla yüzleşmişsiniz, sizin diğer genç kızlardan daha dikkatli, muhatabınızdan daha da emin olmanız gerekiyor.

Zaten size yaklaşmasına çok erken müsaade etmişsiniz bir de üstüne bu kadar hassas bir konuyu paylaşmayı düşünecek kadar nasıl güvenebiliyorsunuz ona?

Olanları unutup mutlu olmak istediğinizi söylüyorsunuz ama bunun yolu yeni bir macera değil, bir uzman yardımı.

Yaşadığınız talihsizliğin ilk ve son olmasını istiyorsanız çok daha dikkatli olmalısınız çünkü dünya o kadar da masum bir yer değil.

Merhaba.. Size her şeyi en baştan anlatacağım. Bundan iki sene önce bir sevgilim olmuştu. Ve beni öpmeye kalktığında aklıma bir anda çocukken yaşadığım bir tramva geldi, ittim onu geriye doğru izin vermedim öpmesine.. Beynimin en dibine itelemişim bunu meğersem.. Hatırlamak istememişim ama öpmeye kalkınca, hafızam beni rahat bırakmadı.. Ben 6 yaşımdayken amcam olacak şerefsiz bana taciz etti.. Parka götürcem deyip tenha yerlere götürürdü.. Oyuncak alırdı kucağıma gel derdi.. Sözlü tacizi de oldu pisliģin..Yazarken bile kendime göz yaşlarıma hakim olamıyorum allahim sabir ver.. O güne kadar bunu anımsamamıştım.. 2 senedir gecelerce ağladım.. Erkeklerden uzak durdum hep.. Korktum dua ettim.. O iti görmiyim diye.. Kimseye anlatamadım beni yaftalarlar diye utancımdan.. Kendi rızanla olmuş derler diye.. Ses etmemişsin derler diye..Her neyse şimdiyse bir sevgilim var.. Yaklaşık iki haftadır sevgiliyiz. Ve bilmiyorum bir anda öptü beni ben de karşılık verdim.. Eskisindeki gibi itmedim..O an da ben de istedim bunu, yalan söyliyemem. Mutlu olayım istedim unutayım istedim. Ama bu öpmenin dört gün geçti üzerinden.. Ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum bilmiyorum. İçimde bir şey var beni rahat bırakmıyor çocukluğum rüyalarıma giriyor.. Sizce bu olayı sevgilime anlatmalı mıyım? Yani yakınlaşmaktan korkuyorum artık.. Bunu ona söylemem lazım.. Yakınlaşmak istemediğimi başka türlü anlatamam ki..Tepkisi ne olur? Beni suçlar mı sizce? Bu arada Allahım hepimizin derdine bir çare versin.. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

Tabi ki böyle bir şeyi ne sevgiline ne kocana asla anlatmaya.. erkek milleti herseyi unutur böyle şeyleri unutmaz.. bide aileden biri gider ansızın amcana saldırır millet ne ayak şimdi diye düşünür.. Bu kız yıllar sonra niye böyle bişey ortaya çıkardı kendini mi aklamaya çalıyor falan diye sana iftira atarlar. Unutmaya çalış yada psikolojik yardım al en güzeli. .. Devlet hastanelerinde bedava... gitmemen hata

Psikolojik destek alabilirsiniz. .
Allahın cezası amca olacak pislik herif. .
Anlatma derim. .

Pmrun boyunca her cinsel yakinlik sonrasi ayni sucluluk ya da yeme uyku bozuklugu cekmemen adina psikolojik tedavi almani tavsiye ederim. Cok uzuldum senin adina. Allah o herifin de gozyasin adedince belasini versin

Back
X