ne olur yardım edin

betty222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
76
18
88
35
arkadaşlar 29 haftalık hamileyim gebelik şekeri çıktı dr matofin adında bir ilaç verdi çok korkuyorum bebeğime zarar verecek diye aranızda hamileyken bu ilaci kullanan varmı ne olur yardım edin

Son düzenleme:
Emin ol yavruna gebelik şekeri kadarı zararı dokunamaz. Gebeler bazen tansiyon ilacı da kullanıyor. tansiyon ve şeker bazen bebeklerde ağır hasar yapıyorlar. Bebekler şekere önlem alınmazsa bazen düşük kilolu doğabiliyor. Bazen de aşırı kilolu ama anneden ayrılıp o kadar yüksek şeker bulamayınca sıkıntıya girilebiliyor. Doktorunuzun önerisini dinleyin. Alfamet ve matofin rutin gebelik ilaçlarından sonra en çok tercih edilen ilaçlardır gebelerde.

bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz

sizin hiç tanıdığınız kullandı mi acaba hamileyken matofin ilacını

Ben eczacıyım doktor kontrolündeki birçok hastaya verdim. Bana da pko için doktor vermiş gebe kalsan bile devam edebilirsin demişti.

arkadaşlar 29 haftalık hamileyim gebelik şekeri çıktı dr matofin adında bir ilaç verdi çok korkuyorum bebeğime zarar verecek diye aranızda hamileyken bu ilaci kullanan varmı ne olur yardım edin
İlk gebeliğimde diaformin kullandım. Sorun olmaz dozuna dikkat et. Kendi şekerini düşürürken bebeğinin şekerini düşürme. 2/günde 1 kullandım ben 8 ay boyunca .... Şimdiki gebeliğimde de kullanacaktım ama şuan şekerde bi sıkıntı yok gibi. İlk 3/ay kullanıp bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…