ne olur yardım edin

dark paradise

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
46
26
3
33
erkek arkadaşımla çok güzel giden bir ilişkim var yanlız sorun şu ki onun eşiyle boşanma davası hala sürüyor uzun süredir biz dava açıldıktan sonra tanıştık buarada yanlış birşey mi yapıyorum?

Hicte cok yanlis diyemiicem pardon, adam belki iki senedir bosanmaya calisiyo, e iki sene kimseyle gorusup konusmiicak mi yani? Mumkun degil.

Eger bosanma surecinde oldugundan ve bu surecin henuz gecen ay baslamadigindan eminseniz, hic bi sorun yok bence gorusmenizde.
Ama soyle bir gercek var ki; yeni bosanmis akil sagligi yerinde bi adam oyle ha diyince hemen bi bayanla ciddi bir iliskiye girmez. Once bi keyfini surer, surmelide bence zaten. Yani sizinle nekadar ciddi, orasini bilemem.

Hicte cok yanlis diyemiicem pardon, adam belki iki senedir bosanmaya calisiyo, e iki sene kimseyle gorusup konusmiicak mi yani? Mumkun degil.

Eger bosanma surecinde oldugundan ve bu surecin henuz gecen ay baslamadigindan eminseniz, hic bi sorun yok bence gorusmenizde.
Ama soyle bir gercek var ki; yeni bosanmis akil sagligi yerinde bi adam oyle ha diyince hemen bi bayanla ciddi bir iliskiye girmez. Once bi keyfini surer, surmelide bence zaten. Yani sizinle nekadar ciddi, orasini bilemem.
dava açıldıktan 3 ay sonra görüşmeye başlamıştık

dava açıldıktan 3 ay sonra görüşmeye başlamıştık
acikcasi ben bosanma karari aldiktan 4/5 ay sonra baskalariyla tanismaya baslamistim. bosanma davasi suruyordu. yani cok abes bulamiicam bu durumu, kim ne derse desin. hatta bu konuyla alakali bi konu da acmistim, elestiride almistim haha.

yanlış diyenler söylüyorum bazen insanlar 7 yıl boşanamıyorlar , davalar uzayıp gidiyor. yanlış bir evlilik yaptığı ve boşanamadığı için hakim o kararı verene kadar yalnız yaşamak zorunda mı bu insanlar?

öncelikle ne kadar süredir eşiyle ayrı, boşanmakta kararlı mı bunlar önemli sizin için..

en yakın arkadaşım boşanma davası açtıktan 1 yıl sonra biriyle tanıştı, 2 yıldır sevgililer ve maalesef hala boşanamadı. dava yargıtaya gittiği için de en az 1-2 yıl daha uzayacak gibi duruyor. arkadaşım erkek, kız arkadaşı bu 2 yıllık süreçte gerçekten çok yıprandı, aileler birbirini tanıdığı için ve 3 yıldır eşiyle ayrı yaşadıkları için güven problemi olmadı ama siz sevgilinize güveniyor musunuz? adam 3 ay sonra ben vazgeçtim boşanmıyorum der mi?

Bana her açıdan yanlış geliyor. Bu sevgililik olaylarında da öyle, birinden ayrılıp dört bes ay içinde başkası ile olanlar bana hiç samimi gelmiyor. Zaten dört beş ayda geçmişi tamamen silip , temiz bir şekilde yoluna devam edebileceğine inanmıyorum kimsenin, ediyorsa da duygularında samimi değildir bana göre. Aradan bir , bir buçuk sene geçer kafasını toplar, duygularını tartar yeni bir ilişkiye başlar çok normal ama sanki ben erkeksiz , kadınsız yapamıyorum der gibi iki üç ayda hemen başkasına karşı bir şeyler hissetmek bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Belki de siz olmasaydiniz, erkek arkadaşınız eşi ile barisacakti yeniden, boşanmaktan vazgeçilecek ti, yuvası dagilmamis olacaktı , siz kafasını karistirdiniz belki de kurtarılabilecek bir evlilik kurtarilamadi kim bilir. Üç ay sonra başka biriyle sevgili olacak kadar adamın da ne acelesi varmış orası da ayrı. Yalnizliktan ölmüyor insan, ondan ona gitmek yerine biraz da yalnız kalmak iyidir bana göre.

Sizi yargılamak adına yazmıyorum. Ama gerçekten boşanmayı istiyorsa çekişmeliden anlaşmalıya dönüştürüp hemen kurtulur diye düşünüyorum. Bunu yapamıyorsa hala dönme umudu vardır.

kdınlar ne kadar acımasız ya. iki sene süren boşanma davası var, belki konu sahibi gerçekten davadan sonra tanıştı. elinizde belge mi var da hemen şeyma subaşı vs diyorsunuz.

Bir arkadaşım da sizin durumunuzdaydı. Ben ona yaptığın çok yanlış, adam seni bulmamış olsaydı belki karısına çocuğuna dönecekti, ama şimdi seni buldu tabi geridekileri tartmaya ne hacet demiştim. Haklısın deyip bitirdi sonradan

Back
X