- 11 Temmuz 2018
- 46
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi dark paradise
erkek arkadaşımla çok güzel giden bir ilişkim var yanlız sorun şu ki onun eşiyle boşanma davası hala sürüyor uzun süredir biz dava açıldıktan sonra tanıştık buarada yanlış birşey mi yapıyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim bunları duymak istiyorum ben deTabiki de yanlış... Adam hala evli... Ve siz evli biriyle berabersiniz...
dava açıldıktan 3 ay sonra görüşmeye başlamıştıkHicte cok yanlis diyemiicem pardon, adam belki iki senedir bosanmaya calisiyo, e iki sene kimseyle gorusup konusmiicak mi yani? Mumkun degil.
Eger bosanma surecinde oldugundan ve bu surecin henuz gecen ay baslamadigindan eminseniz, hic bi sorun yok bence gorusmenizde.
Ama soyle bir gercek var ki; yeni bosanmis akil sagligi yerinde bi adam oyle ha diyince hemen bi bayanla ciddi bir iliskiye girmez. Once bi keyfini surer, surmelide bence zaten. Yani sizinle nekadar ciddi, orasini bilemem.
acikcasi ben bosanma karari aldiktan 4/5 ay sonra baskalariyla tanismaya baslamistim. bosanma davasi suruyordu. yani cok abes bulamiicam bu durumu, kim ne derse desin. hatta bu konuyla alakali bi konu da acmistim, elestiride almistim haha.dava açıldıktan 3 ay sonra görüşmeye başlamıştık