• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur yardım edin

boşanma sürecinde tanıştıysanız bu da bir kader..
zaten bu yola girmiş sizden önce, sebep siz değilsiniz ki.
he eğer barışma ihtimali olduğunu sezerseniz aradan çekilirsiniz olur biter.

Kadın sizi biliyor mu? Rahatça herkese söyleyebiliyor musunuz?
Sanırım hayır. Bu durumda cevabı da vermiş oluyorsunuz.
Kadın sizi öğrenip de ispatlarsa tazminat bile açabilir size diye biliyorum.
Sonuçta adam EVLİ! Tapu kadında daha ne diyeyim.
Edit: Güzel giden ilişkiniz buradaki tepkilerden sonra birkaç günde niye bitti ki acaba?

hayır bilmiyorum sormadım ama böylesi daha iyi olmuştur değil mi nolur birşey söyleyin:KK43:
kesinlikle böylesi daha iyi olmuş
her türlü sorun teşkil ederdi
şimdi yeni boşandım, yeni bir evliliğe hazır değilim diyecekti yine üzülecektiniz
aileniz ve etrafınızdakiler sen bekarsın adam evlenmiş boşanmış diyecekti yine üzülecektiniz
belki davaları yıllarca sürecekti yine üzülecektiniz
belki de barışma kararı alıp, eşine geri dönecekti
ayrılmanız en temizi.......

Bence çok riskli. Belki adam bı turlu bosanamiycak nereden bilebilirsin. Belki adam çevresine yalan söyledi. Madem çok normal bir durum, eş kisisinden kesin bilgiyi edinebilirsin.
Anormal bı durum değilse neden gizleniyor bu sevgililik?

Kadın sizi biliyor mu? Rahatça herkese söyleyebiliyor musunuz?
Sanırım hayır. Bu durumda cevabı da vermiş oluyorsunuz.
Kadın sizi öğrenip de ispatlarsa tazminat bile açabilir size diye biliyorum.
Sonuçta adam EVLİ! Tapu kadında daha ne diyeyim.
Edit: Güzel giden ilişkiniz buradaki tepkilerden sonra birkaç günde niye bitti ki acaba?
inanın bilmiyorum

Mahkeme bile boşanan insana tekrar evlenmek için zaman koymuş. Maşallah insanlar daha boşanmadan yenisini buluyorlar. Dava 5 yıl sürse siz böyle ilişki mi yürüteceksiniz? Size saygısı olsa emin olun boşandıktan sonra adını koyalım derdi ama nerede....

Merhaba bende bosanmadan baslanilan iliskiyi onaylamiyorum.seni isteyen adam bosanir gelir zaten.bu sadece vakit gecirme eglenme olarak kalir ki ayrilmissiniz.onceki calistigim is yerinde iki arkadasinda bosanma davasi acilmis ve ikisinde sevgilisi vardi.ben resmen bosanmistim ve aylar olmustu.bana sevgili niye yapmiyorsun hayat boyle gecer mi demislerdi.ben onlara once bosanmak gerek hayatinabirini almak icin dedim cok hoslarina gitmemisti.benim is arkadasimin bosanma davasi suruyor.cocukluk arkadasiyla face araciligiyla tekrar gorusmeye baslamis.gecen sordum evlilik dusunuyor mu diye.hayir hic lafini etmiyor.bosan cok guzel seyler olacak diyormus.ona seninle evlilik falan dusunmuyor iyi dusun bitirmelisin gorusmeyi dedim haklisin dedi.kisaca aklin yolu bir vicdanda huzursuzluk varsa dogru soyluyordur ona itimat etmeli...

Back
X