- 11 Mart 2019
- 64
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi Zorhayatben
-
Calismiyorum alirlar onu bendenSizi kimse cocugunuzdan ayıramaz zaten siz istemedikce.
Siz de biliyorsunuz mahkemenin çocuğu size vereceğini. Burada bari arabeske bağlamayın.Calismiyorum alirlar onu benden(
Inanin bilmiyorum mahkemelerin neye karar verdigini cevremde gormedim pekSiz de biliyorsunuz mahkemenin çocuğu size vereceğini. Burada bari arabeske bağlamayın.
Kaç yasinda bilmiyorum ama artık çocuğu anne çalışmıyor diye babaya verme durumu yok çocuk annede kalıyor ve baba nafaka ödüyor.Calismiyorum alirlar onu benden(
Alamazlar.Calismiyorum alirlar onu benden(
2,5 yaşinda.duşunemiyorum bunlari. Yavruma kotuluk mu etmiş olurum ona mutlu bi aile veremdigim icin.Kaç yasinda bilmiyorum ama artık çocuğu anne çalışmıyor diye babaya verme durumu yok çocuk annede kalıyor ve baba nafaka ödüyor.
Eşiniz zaten size saygı duymuyordu ki. Sizden gizli birikimleri vardı.2,5 yaşinda.duşunemiyorum bunlari. Yavruma kotuluk mu etmiş olurum ona mutlu bi aile veremdigim icin.
ah biz kadınlar önce ayrılacagım yeter heyyyyyyy bitti deriz adam kabul edince manevra yapıp ya nasıl kabul edersin deriz bak arkadaşım senin dilin kabul etmiş boşanalım demiş ruhun ve gönlün istemi o zaman biraz uzaklaşın özlyin birbirinizi hatalarınızı düşünün çözüm yolu arayın ve en önemlisi bin düşünün 1 karar verin ÖYLE HER ŞEYDE BOŞANCAM BLÖFÖNÜ ATMAYIN KARŞI TARAF ÖYLEMİ DER O UYGULAR BUNLARA MAHAL VERMEYİN BOŞANACAKSANIZDA BİN DÜŞÜNÜN BİR SÖYLEYİN GİDİN BOŞANIN BİR EVLİLİKTE BU LAF ÇOK DİLE GELDİMİ HAYIR BEKLEME O DÜZENDEN DERDİ ANANEM NE HAKLIYMIŞOnceki konularimda da bahsetmiştim.eşimle bazi problemler yasiyoruz ne zamandir .bu gun dayanamadim artik neden seninle evliyim ki dedim. Bunu bekliyormuş galiba .bende uzun zamandır dusunuyordum yol yakinken dönelim dedi.bosanmak istiyormuş.bana çikarci dedi nankor dedi .onun için ne fedakarliklar yaptim bir bilen olsa ama gozu gorrmedi hiç.çok kotuyum şuan kimseye de anlatamıyorum ağlamaktan ölecegim.birde cocugum var ondan ayrilamam
Calismiyorum alirlar onu benden(
Insanlar derdini paylaşıyor, yargılaması sizin mi haddiniz? İtici geliyorsa cevap yazmayın hanımefendi.Kadın zaten dertlenmiş blöf yapmasaydın diye bir de siz dertlendiriyorsunuz. Sizin gibi düşüncesiz insanlara da bizim toplum olarak tahammülümüz kalmadı aklınızın bir köşesinde bulunsun.Niyetiniz ne anlamak mümkün değil. Böyle blöfler yapan insanlar bana çok itici geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?