Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
falcı demedi hoca dediBüyü olayının kesinliği ne kadar doğru emin misiniz? Bir falcı söylediyse onların bu konuda var demeleriyle yola çıkmayın derim.
hocalar isim vermıyorYıldıznameye bakanlar hoca oluyor bildigim kadarıyla falcı medyum degil
çok teşekkür ederim ulaşacağım kendısıneBüyü olayından şüpheleniyorsanız hocalar yardımcı olur sanki falcıdan ziyade. Profilinize baktım İzmir'deymişsiniz sanırım, Selçuk tarafında Belevi mi ne bir köy var orada bi kadının metini duymuştum Bedriye sanırım adı. O da bakım yapıyor galiba. Saatlerce sıra oluyormuş, bir de ben daha önce gitmediğim için vebal almak istemem. Sadece çevremden çok insandan duydum o kadını bilinmeyecek şeyleri bilmişti. Forumda araştırın bir isterseniz daha önce baktıranlar olmuş. D deamore yardımcı olabilir belki varmış numarası forumdaki mesajlardan anladığım kadarıyla hem danışırsınız baktırmış biri olarak yardımı dokunabilir ama aktif değil pek üye.