Ne olur Yardım edin

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
Merhaba çok zor durumdayım. isim verecek biri lazım yıldızname yada başka şekilde isim verecek bir falcı medyum önerisi olan varmı? Ne olur kızlar yardımcı olun

Son düzenleme:
Büyü olayının kesinliği ne kadar doğru emin misiniz? Bir falcı söylediyse onların bu konuda var demeleriyle yola çıkmayın derim.

Yıldıznameye bakanlar hoca oluyor bildigim kadarıyla falcı medyum degil

neden kitlensin ki? bir derdim var bölümüne açmadım burada fallar tarot hepsinden bahsediliyor zaten...

Büyü olayından şüpheleniyorsanız hocalar yardımcı olur sanki falcıdan ziyade. Profilinize baktım İzmir'deymişsiniz sanırım, Selçuk tarafında Belevi mi ne bir köy var orada bi kadının metini duymuştum Bedriye sanırım adı. O da bakım yapıyor galiba. Saatlerce sıra oluyormuş, bir de ben daha önce gitmediğim için vebal almak istemem. Sadece çevremden çok insandan duydum o kadını bilinmeyecek şeyleri bilmişti. Forumda araştırın bir isterseniz daha önce baktıranlar olmuş. D deamore yardımcı olabilir belki varmış numarası forumdaki mesajlardan anladığım kadarıyla hem danışırsınız baktırmış biri olarak yardımı dokunabilir ama aktif değil pek üye.

Son düzenleme:
Büyü olayından şüpheleniyorsanız hocalar yardımcı olur sanki falcıdan ziyade. Profilinize baktım İzmir'deymişsiniz sanırım, Selçuk tarafında Belevi mi ne bir köy var orada bi kadının metini duymuştum Bedriye sanırım adı. O da bakım yapıyor galiba. Saatlerce sıra oluyormuş, bir de ben daha önce gitmediğim için vebal almak istemem. Sadece çevremden çok insandan duydum o kadını bilinmeyecek şeyleri bilmişti. Forumda araştırın bir isterseniz daha önce baktıranlar olmuş. D deamore yardımcı olabilir belki varmış numarası forumdaki mesajlardan anladığım kadarıyla hem danışırsınız baktırmış biri olarak yardımı dokunabilir ama aktif değil pek üye.
çok teşekkür ederim ulaşacağım kendısıne

Bedriye hocaya ulaşan var mı ? Gerçekten çöm iyiymiş iletişim numarası olan varsa yazabilir mi ?

X