else03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 944 103 63 27 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #1 Kizlar sacim kahverengiye boyedim simdi siyaha suan acik kahve yakmak istihorum ama bu boylardan sonra saclarimi kestirdim ve yakin zamanlarda yaptim boyalari simdi boyasam sacim yanarmi yardim edin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar sacim kahverengiye boyedim simdi siyaha suan acik kahve yakmak istihorum ama bu boylardan sonra saclarimi kestirdim ve yakin zamanlarda yaptim boyalari simdi boyasam sacim yanarmi yardim edin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CansuMira Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 139 7 38 35 Erzurum 27 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #2 else03 .!.: Kizlar sacim kahverengiye boyedim simdi siyaha suan acik kahve yakmak istihorum ama bu boylardan sonra saclarimi kestirdim ve yakin zamanlarda yaptim boyalari simdi boyasam sacim yanarmi yardim edin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Açık kahve boya saçlarına tutmaz açtırıp yaptırman gerekir.. Açılan saçta illaki yıpranır..
else03 .!.: Kizlar sacim kahverengiye boyedim simdi siyaha suan acik kahve yakmak istihorum ama bu boylardan sonra saclarimi kestirdim ve yakin zamanlarda yaptim boyalari simdi boyasam sacim yanarmi yardim edin Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Açık kahve boya saçlarına tutmaz açtırıp yaptırman gerekir.. Açılan saçta illaki yıpranır..
else03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 944 103 63 27 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #3 CansuMira .!.: Açık kahve boya saçlarına tutmaz açtırıp yaptırman gerekir.. Açılan saçta illaki yıpranır.. Genişletmek için tıkla... Ozaman sacimin akmasini beklycm Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CansuMira .!.: Açık kahve boya saçlarına tutmaz açtırıp yaptırman gerekir.. Açılan saçta illaki yıpranır.. Genişletmek için tıkla... Ozaman sacimin akmasini beklycm Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CansuMira Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 139 7 38 35 Erzurum 27 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #4 else03 .!.: Ozaman sacimin akmasini beklycm Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... canım boya da akmaz maalesef kestireceksin tamamen boya gidene kadar..
else03 .!.: Ozaman sacimin akmasini beklycm Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... canım boya da akmaz maalesef kestireceksin tamamen boya gidene kadar..
else03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 944 103 63 27 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #5 CansuMira .!.: canım boya da akmaz maalesef kestireceksin tamamen boya gidene kadar.. Genişletmek için tıkla... Off ya cikolata kahve istiyodum neyse artik kuafore actiricam evde olmaz Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CansuMira .!.: canım boya da akmaz maalesef kestireceksin tamamen boya gidene kadar.. Genişletmek için tıkla... Off ya cikolata kahve istiyodum neyse artik kuafore actiricam evde olmaz Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CansuMira Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 139 7 38 35 Erzurum 27 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #6 else03 .!.: Off ya cikolata kahve istiyodum neyse artik kuafore actiricam evde olmaz Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Tabii evde yaparsan yakablirsin iyi bi kuaföre gitmelisin
else03 .!.: Off ya cikolata kahve istiyodum neyse artik kuafore actiricam evde olmaz Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Tabii evde yaparsan yakablirsin iyi bi kuaföre gitmelisin
else03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 944 103 63 27 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi else03 #7 CansuMira .!.: Tabii evde yaparsan yakablirsin iyi bi kuaföre gitmelisin Genişletmek için tıkla... Tamam canim saol :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CansuMira .!.: Tabii evde yaparsan yakablirsin iyi bi kuaföre gitmelisin Genişletmek için tıkla... Tamam canim saol :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.