Ne olur yardım hamilemiyim 😞

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Kızlar 3 aylık bebeğim var eşimle dogumdan belli 4 defa birlikte olduk kendisi korunuyor geri çekilmeyle 5 sene böyle korunduk sonra oglumuz oldu 5 yaşındada kızım var ve ben 15 gün önce adet oldum adetten sonra hiç birlikte olmadık öncesinded yaklasık bir ay önce benim midem bulandı test aldım önce tek çizgi çıktı sonra böle oldu resim atıyorum bugün tekraryaptım tamamen tek çizgi çıktı

Eklentiler

• 06E80EF8-DC65-4780-AD4E-0398A955144E.webp
    06E80EF8-DC65-4780-AD4E-0398A955144E.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 296
  • EB7B602C-75B0-48C0-8808-F1E9A2D63D67.webp
    EB7B602C-75B0-48C0-8808-F1E9A2D63D67.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 309
Kızlar 3 aylık bebeğim var eşimle dogumdan belli 4 defa birlikte olduk kendisi korunuyor geri çekilmeyle 5 sene böyle korunduk sonra oglumuz oldu 5 yaşındada kızım var ve ben 15 gün önce adet oldum adetten sonra hiç birlikte olmadık öncesinded yaklasık bir ay önce benim midem bulandı test aldım önce tek çizgi çıktı sonra böle oldu resim atıyorum bugün tekraryaptım tamamen tek çizgi çıktı
Test bozuk olabilir bitane daha yap bnce

Son yaptığım bu

Eklentiler

• D33F6EB9-F04A-4FEA-BFBD-E09523CBD23C.webp
    D33F6EB9-F04A-4FEA-BFBD-E09523CBD23C.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 286
  • 059342C4-9410-46A6-B81A-57124CF787D9.webp
    059342C4-9410-46A6-B81A-57124CF787D9.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 206
bence hamile değilsiniz. bekletilen test yanlış bilgi verir. ilk baktığınızda sonuç doğru olandır.
çocuklarınızla birlikte sağlıklı bayramlar inşallah

bence hamile değilsiniz. bekletilen test yanlış bilgi verir. ilk baktığınızda sonuç doğru olandır.
çocuklarınızla birlikte sağlıklı bayramlar inşallah
Öylemi dersiniz belirtiler peki baş dönmesi mide bulantısı

Hamilelik yok. Geri cekilme de bir korunma yöntemi degil. 3 aylik bebekle yeni hamilelik madem zorlayacak spiral taktirin ya da esiniz bir zahmet kondom taksin. Liseli cahil ergenler gibi telaslanmissiniz burada. 2 dakikalik keyif icin hamile kalsaniz 3 aylik bebeyi sütten kesecektiniz. Ne hakkiniz var ki? 2020 oldu yil. Hala dogru korunma yollarını bilmeyen insanlarla dolu ülke.

benim anlamadığım daha 15 gün önce adet olmuşsunuz
neye dayanarak test yaptınız ki?
bulantılar bebe rahme düşer düşmez değil 8. haftadan sora başlar evhamlanmayın

GERİ ÇEKİLME KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİL
Ben de bugün test yaptim ilk gecikme gunum negatif cikti. Testi ne zamana kadar tekrarlamaliyim sizce? Ne zaman kan vermeliyim? Bat 28 temmuz.

Ben de bugün test yaptim ilk gecikme gunum negatif cikti. Testi ne zamana kadar tekrarlamaliyim sizce? Ne zaman kan vermeliyim? Bat 28 temmuz.
Benim ilk gebeliğim idrardan hiç çıkmadı
direk kan testi vermiştim ordan çıkmıştı
gününüz 1 gün geçmiş kan verirseniz varsa görünür bence
hayırlısı olsun :)

Benim ilk gebeliğim idrardan hiç çıkmadı
direk kan testi vermiştim ordan çıkmıştı
gününüz 1 gün geçmiş kan verirseniz varsa görünür bence
hayırlısı olsun :)
Su anda bel agrisi disinda hic belirtim yok. Kollarim cok agriyor bir de. Adet belirtisi de yasamiyorum. Adette bacaklarim cok ağrır. Sancim olur. Bende 1 hafta önce falan kasiklarima batma oldu. Bazilari siddetliydi. Ama midem hic bulanmiyor koku hassasiyetim yok. O yüzden acaba degil miyim diye düşünüyorum.

Su anda bel agrisi disinda hic belirtim yok. Kollarim cok agriyor bir de. Adet belirtisi de yasamiyorum. Adette bacaklarim cok ağrır. Sancim olur. Bende 1 hafta önce falan kasiklarima batma oldu. Bazilari siddetliydi. Ama midem hic bulanmiyor koku hassasiyetim yok. O yüzden acaba degil miyim diye düşünüyorum.
mide bulantısı koku has. 8. haftadan sora başlar
bel kasık ağrısı vs. bu anlardan itibaren başlayabilir
istiyorsanız Rabbim nasip etsin inşallah

hamile falan değilsiniz de geri çekilme bi korunma yöntemi değil şunu anlayıp adam gibi korunun artık.bu zamana kadar olmamış olması tamamen şansınıza tutmayışından

Öylemi dersiniz belirtiler peki baş dönmesi mide bulantısı
2 tane çocun var bizden iyi bilmen lazım bence adet olmuşsun negatif gelmiş ve negatif.. bitti konu kapandı.. Neden kendinizi yiyorsunuz ? Benim gibi hala adet olmasaydıns korkunuzu anlardım da adet oluyrmuşsunuz 🤭🤭

Back
X