arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ve bebğimde çok şükür hiçbir sorun yok ama ben çalışan anne olarak telefon ve bilgisayarı hayatımdan çıkaramadığımdan ve sürekli kulladığımdan dolayı bebeğime zarar vemiş miyimdir diye çok korkuyorum.
Arkadaşım seni hiç korkutmak istemem o yüzden 2 ihtimalden de yüzeysel bahsedeceğim. 1. Hamile kaldığında bu tek yumurtada gerçekleştiği için diğer yumurta bunu algılamadığından normal adet görmeye devam ediyor, bunun adı üzerine görme, ve herhangi bir tehlike içermiyor, birde Allah korusun dış gebelik olayı var, kesenin oluşup oluşmadığını belirtmemişsin. Eğer gebelik kesesi ultrasonda görünmediyse dış gebelik olabilir ve sen kanamaları bu yüzden yaşıyor olabilirsin, ki bu da acil müdahale gerektirir. Eğer keseyi gördü de kanaman varsa, ya üzerine görüyorsun ya da Allah korusun düşük vs. tehliken var. Bu söylediğim tüm ihtimalleri aydınlığa kavuşturup seninde içini rahatlatacak tek şey, ultrason çektirmek.
5 haftalık bi bebek düşerse bunu senin anlaman lazım çünkü normalden fazzla agrın olması lazım böyle bir agrı yasadıysan kanaman oldugunda başka bir doktora git bencee
kusura bakma cnm soylemeyı unuttum ultrasonda bebegım gozukmedı ama keseyı gordum gozuktu.
zaten 5,5 haftada anca keseyı gorebılırsınız kalp atısı 7-8 haftalarda duyuyolar
kusura bakma cnm soylemeyı unuttum ultrasonda bebegım gozukmedı ama keseyı gordum gozuktu.
o zaman çoooook şükür dış gebelik yok, şimdi Allah nasip etsinde bebişinin kalp atışlarını gör, sonra için rahatlayacak. Kalp atışından önce kesenin içinde yolk salc kesesini görmende bebiğinin oluşacağına dair bir işaret, ne olur vakit kaybetmede git bir an önce, bizi de haberdar et.
düşük yapmış olsam bıle kesınlıkle kurtaj olurmuyum arkadaslar?sart mı yanı dusukten sonra kurtaj olmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?