ne olur yardımedin kızlar!!!!!! ölecem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar ben iki yıldır çocuk istiyorum ama olmadı..bu ay tatile giderken adet geciktirici kullandım ve ilacı bırakalı 4 gün olmasına rağmen adet olmadım.şuan gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı.acaba hamilemiyim?eğer hamileysem ilacın bebeğe zararı varmıdır??* neolur kızlar yardım edin ölecem sıkıntıdan

çok karışık bir durum bence hemen bir jinekoloğa gitmen gerek bu ilacın içeriğindeki bebeğe etki edecek zararlı maddeleri ancak o bilir.. hakkında hayırlısı olsun..

canım bence zararalı olsaydı çoktan olurdu yani. kanaman bile olmamış inş. birşey olmaz. bencede hemen bir dr. git için rahatlasın.

slm, testte hamile olduğun anlaşılıyor, hemen doktora git kontrol etsin, ilacın yan etkisi olup olmadığınıda sorarsın. inşallah herşey dilediğin gibi olur,güzel haberlerini bekliyorum. sevgiler,,

Bence hemen bir kan testi yaptırmalısın.
benim bir arkadaşımda aynı şekilde hamile kalmış
hatta o söktürücü içmişti.
bişey olmamıştı
ama bu iş tamamen şans işte
inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin

hemen bır doktora gıt canım çunku hassas bır konu bu

hemen dr git inş. birşey olmaz aklına kötü şeyler getirme dr.dan sonra bizide haberdar edersen seviniriz canım

canım hamile oldugunu bilmeden içtigin ilacların vs. bebege bi zararı olmazmış Bu Allahtan gelen bi güzellik o yüzden endişelenme bende hamileyken bilmiyordum cok griptim igne yapmışlardı doktora sordugumda emin ol bişey olmaz demişti

çift çizgi çıkmış canım, inşallah hamilesindir.
Ama ne olursa olsun hemen bir dr. a gitmelisin.
İlacın zararı olsada olmasada eninde sonunsa dr. bilir ve senin yerinde olsam 1 dk. bile durmam. Güzel haberlerini bekliyoruz.
kendine iyi bak.

öncelikle inşallah hamilesindir kullandığın ilacında bebeğine bi zararı olmaz sanırım, çünkü o da küçüçük yani hücre yığınından başka bişi değil.

laren seni uzun zamandır göremiyordum hamiş olmayı çok istediğini biliyorum umarım hamişsindir ama arkadaşların dediği gibi en kısa zamanda doktora görünmen şart hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…