• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardm edin ldrmak zereyim....

utmeras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
121
0
96
İstanbul
merhaba
bebeğim 11 aylık (bunu nasıl soracağımı bilemiyorum ama inanın çok kötü durumdayım)
bebeğime bir akrabamız bakıyor 1 kızı var ilkokulagidiyor 1 oğluda lisede kızıma çok iyi bakıyor ve seviyorlar tatilden döndükten 1 gün sonra banyosunu yaptırıyorken sırtını elimle keseledim ve kir gibi bişeyler çıktı daha sonra kuruladıktan sonra sırt tüylerinin bazı yerlerinde tüylerinin uçlarında minik beyaz şeyler vardı elimle alayım dedim tüyüde koptu kıyafetleri olamaz pamuklu aklıma 2 şey geldi 1.si acaba güneşte yandıda derimi attı onlarda tüylerinde kalan kurumuş atmış minik deri parçaları 2.si asıl size sormak istediğim evin oğlu kızıma kötü bişeymi yaptı bu soru aklımı delip geçiyor işin psikolojik kısmı ben bunu yapıp yapmadığını nasıl anlayabilirim çocuğa ne sormalıyım hali tavrı nasıl olur akşam eve çağırıcam eşim seni çağırıyor dicem bakalım panik yapacakmı diye düşünüyorum lütfen beni yönlendirin nasıl davranmalıyım nasıl anlayabilirim direk sormak mümkün değil
öyle iyi bi aileki bakıcı öyle güzel bakıyorki kızıma
cahillik ve vicdansızlık okadar çokki
belkide paranoyaklık yapıyorum bilmiyorum bi çare bulmam lazım

kötü düşünceni göstermeden durumu açık açık anlatırsın nedir bu acaba diye bi sor bakalım aldığı cevaba göre davranırsın

Cnm korkutmak ıstemem ama olabılır
dÜnya nereye gıdıyo bellı deĞıl
bence ardını ara ama ÇocuĞa Çaktırmayın durumu
yoksa tam ÖĞrenemezsın
gızlıce takıp et bu durumu
yanında bebeĞını kucaĞına ver bakalım bebeĞın onu kucaĞında nasıl dsavranıyor
off ya amma zor Şu hayat offfff

kötü düşünceni göstermeden durumu açık açık anlatırsın nedir bu acaba diye bi sor bakalım aldığı cevaba göre davranırsın

o akşam eve çağırdım bakıcımızı özledim kahve içelim dedim bi şekilde konuyu getirdim abla bak ya dedim ne var sırtında aaa dedi deri bunlar kız bronzlaşmış tabi falan dedi
aradan baya sonra uyku düzeni nasıl ablacım dedim dedi sabah beraber uyuyoruz ös kızın yatağına yatırıyorum 1 saat falan uyuyo dedim çok gürültü yapıyomu oğlanı rahatsız etmesin yok dedi o kapısını kapatır evdeyken odasında durur yada tv seyreder
neyse
ya kızımı ona bırakıp dışarı gidip geliyosa
onu soramadım

Cnm korkutmak İstemem ama olabİlİr
dÜnya nereye gİdİyo bellİ deĞİl
bence ardını ara ama ÇocuĞa Çaktırmayın durumu
yoksa tam ÖĞrenemezsİn
gİzlİce takİp et bu durumu
yanında bebeĞİnİ kucaĞına ver bakalım bebeĞİn onu kucaĞında nasıl dsavranıyor
off ya amma zor Şu hayat offfff

canım bebeğim 11 aylık hergeze gülüyo
:çok üzgünüm:

eşim dedi akşam deki seni akşam eve bekliyo eşim bakalım panik yapacakmı kaçacakmı eve gelince halinden tavrından anlarız korkmuşmu panikmi yoksa öle bişi bi eşya çekmekte yardım falan isteriz

Canım kusura bakma da yaşadığın olayla ilişkilendirdiğin olayın bir bağlantısını göremedim ben. Allah korusun tabiki her türlü ihtimali düşünmelisin ama böyle bir şey olacağını sanmıyorum, olsa bile döküntülerin bununla ne ilgisi olabilir ki.
Ayrıca derisi soyuluyor olabilir ki bende tatilden geldim özellikle kollarımda beyaz deri parçaları oluşuyor ve dökülüyor. Muhtemelen güneşlenmekten yada bronzlanmaktan ileri gelen bir şeydir.

canım bebeğim 11 aylık hergeze gülüyo
:çok üzgünüm:

anladım cnm ama bebeğin küçükte olsa bi tepki şekli vardır
yani nasıl davrancak ona bak
seni o kadar iyi anlıyorum ki
telaşlanmakta haklısın ama nasıl bi yol izlemen gerekiyo bilemem
hiç şüphelendiğin bişey olduumu peki başka
bi uzmana danış istersenn

yok canım daha neler
benim hiç aklıma gelmiycek bişi bu
bukadar sapık olamaz heralde bi insan
11aylık bir bebeğe
bilmem.........

Canım kusura bakma da yaşadığın olayla ilişkilendirdiğin olayın bir bağlantısını göremedim ben. Allah korusun tabiki her türlü ihtimali düşünmelisin ama böyle bir şey olacağını sanmıyorum, olsa bile döküntülerin bununla ne ilgisi olabilir ki.
Ayrıca derisi soyuluyor olabilir ki bende tatilden geldim özellikle kollarımda beyaz deri parçaları oluşuyor ve dökülüyor. Muhtemelen güneşlenmekten yada bronzlanmaktan ileri gelen bir şeydir.

paranoyaklık yapıyo olabilirim canım döküntüler iyi temizlenmemiş şeyler kalmış olabilirmi öle işte :delphin::çok üzgünüm:

[ı]canım kusura bakma da yaşadığın olayla ilişkilendirdiğin olayın bir bağlantısını göremedim ben. Allah korusun tabiki her türlü ihtimali düşünmelisin ama böyle bir şey olacağını sanmıyorum, olsa bile döküntülerin bununla ne ilgisi olabilir ki.
[/ı]

haklısın ama insanın aklına gelmedende olmuyo
ben bi yakınımın babası 3 yaşında kızına yaptığını duyunca
herkesten şüpheleniyorum artık
of ya off demekten başka bişey gelmiyo elimden

anne baba tatile gider,çocuk bakıcıda kalır..
ppehhhhhh

Hayatım çocuk bakıcıda kalmamış, anne baba tatile gitmişler çocukta onlarla gitmiş. Tatil dönüşü banyodan sonra görmüş arkadaş amaca güneşlendi derisi mi attı diye soruyor. Yada Allah korusun diğer ihtimali soruyor. Gerçi ben ilkinin olabileceğini sanıyorum çünkü hala ikinci ihtimalle bir bağlantısını kuramadım olayın.

birde o minik döküntü kızımın sırt kılına yapışıktı üfleyince uçmuydu elimle tutup çekmem gerekiyo hatta kılı bile koptu minicik
ama belkide banyoda ovarken ölü derisini temizledim onların kalıntısıda olabilir
Allah için varya yanlış düşünüyosam çok büyük günah işliyorum
ama ya doğruysa
:delphin: allahımmmmmm

Hayatım çocuk bakıcıda kalmamış, anne baba tatile gitmişler çocukta onlarla gitmiş. Tatil dönüşü banyodan sonra görmüş arkadaş amaca güneşlendi derisi mi attı diye soruyor. Yada Allah korusun diğer ihtimali soruyor. Gerçi ben ilkinin olabileceğini sanıyorum çünkü hala ikinci ihtimalle bir bağlantısını kuramadım olayın.

ben şöyle sandım..anne baba tatile gitmiş
çocuk onlar gelene kadar bakıcıda kalmış..
nasıl yani bakıcıda onlarla tatile mi gitmiş?
eğer öyleyse neden şüpheleniyor bende bağlantı kuramadımCADIARZU

paranoyaklık yapıyo olabilirim canım döküntüler iyi temizlenmemiş şeyler kalmış olabilirmi öle işte :delphin::çok üzgünüm:

Haaaa şu mesele, ah be güzelim sanmıyorum öyle bir şey olacağını, büyük ihtimalle deri döküyordur. İnan şu anda benim tüm kollarım beyaz beyaz deri içinde arada elimle silkeleyip döküyorum. Sonra siz kaç günlüğüne tatile gittiniz. Bu kadar gün kalmaz o öyle. Ayrıca siz tatildeyken hiç mi yıkamadın bebeşini, yada ne bileyim en son ne zaman gördü bu çocuk bebişini. Valla kafam karıştı.

aynen öyle tatil dönüşünde işe başladıktan sonraki gün

Haaaa şu mesele, ah be güzelim sanmıyorum öyle bir şey olacağını, büyük ihtimalle deri döküyordur. ınan şu anda benim tüm kollarım beyaz beyaz deri içinde arada elimle silkeleyip döküyorum. Sonra siz kaç günlüğüne tatile gittiniz. Bu kadar gün kalmaz o öyle. Ayrıca siz tatildeyken hiç mi yıkamadın bebeşini, yada ne bileyim en son ne zaman gördü bu çocuk bebişini. Valla kafam karıştı.

güneşin uygun olduğu zamanlarda havuza ve denize soktum devamlıda banyo pişik olmasın diye 1 hafta kaldık tatilde
okullar tatil olduğu için bütün gün evde pazar döndük pzartesi akşamki banyosunda işte
senin yaptığın gibi dökülmüyorki keseleyince bide elle çekersen temizleniyo şimdi hiç bişi kalmadı tabi

Canım,şimdi konuyu okuyunca aklıma geldi,küçük bebeklerinin sırtını keseledikleri zaman siyah minik noktaların çıktığını söyleyen annelerle ilgili bir konu vardı..daha öncede bebeğini aynı sertlikle keselemişmiydin.hatta ben o konuyu okuduktan sonra hiç keselemedim oğlumu,istersen bir de annelerle ilgili topiğe sor,aklından da olumsuz şeyler geçirme..sevgiler..

Back
X