Ne olur yardm edin ok acil..

banada bişey soyleseniz ne yapmam lazım olmalımıyım bu ameliyatı yazdım yuklarıda ama kimse bişey demiyo :(

Son düzenleyen: Moderatör:
ben daha önce buraya resimlerimi koydum tabii ki ama artık kaldırdım, koymayı düsünmüyorum su aralar da ancak burnumdan yüzde yüz süper memnunum diyemem hala ufak rahatsızlıklarım var tabii ama cok yeni benm o nedenle bekliyorum bakalım bu ameliyatların sonucu yüzde yüz süper olacak diyemez kimse hersey olabilir biraz sans isi ancak eski halinden bin kat daha memnunum yani, böle kalsa bile mutluyum

banada bişey soyleseniz ne yapmam lazım olmalımıyım bu ameliyatı yazdım yuklarıda ama kimse bişey demiyo :(

sana ne söyleyebiliriz kii burada zaten genel olarak yazılanları okuman bile yeterli olmalı, kimse sana bu ameliyatı ol yada olma diyemez bu senin kendi verecegin bir karar, sana sadece sunu diyebilrim ki bu psikolojiyle yasamaktansa ameliyat olmak daha iyi, zaten burnun cok cok kemerliyse her durumda mutlu oluyorsun :D ama sana tavsiyem forumdaki her baslıgı iyice okuman ve öyle karar vermen

arkadşlar yarımm saat sonra doktoruma kararımı söyleyıp parasını ödemeye gidicemm..dua edın bana=(
arkadşlar yaşayan tecrübelı arkadşlarım son kez doktotumla görüşcem neler konuşuum..neler sorımmm

denizyıldızı arkadaşım seni çok ii anlıoyorumm aynı şeyleri yaşıyoruz....profılımden bırı bakınca direk elım burnuma gider.ve şu güne kadrda hiç profilden resim çektrmedim..=(

tabii ki Allah bilir de ben de söyle düsünüyorum ki, insanın saglık sorunu sadece nefes alamamak degildir, psikoloji de insanın saglıgı ile ilgilidir ve bence nefes alamamaktan daha fazla insanı etkiliyor bu sorun, insan psikopata baglıyor bu cok büyük bir sorun bence, kimseyle konusamıyordum mesela ben yandan bakamıyordum fln böle herkes burnuma bakıo gibi geliodu, yolda biri gülse burnuma mı gülüyor oluyordum, böyle yasanmıyor arkadaslar bundan daha büyük saglık sorunu olur mu? zaten biz bu ameliyatı olurken Allahın verdigi ilmi kullanıyoruz ve bu ameliyatı oluyoruz, Allah böyle bir ilim vermese bunu nasip etmese olamazdık zaten diye düsünüyorum, yani bu ameliyat bizler için keyfilikten farklı bir ameliyat, nacizane fikrimdir :D

aynen katılıyorum arkadaşımaa

selamlar

benimde burnumla ilgili sorunlarım var burnum kemerli ve ucu düşük özgüvenimi yitirdim tamamen eskiden takmazdım kendimi çok güzel bulurdum ama artık sanki yüzüm yokta burnum var sadece aynaya baktığımda ve en önemlisi ciddi bir ilişkim var erkek arkadaşım hakikaten abartmıyorum insanın ağzını açık bıraktıracak kadar yakışıklı onun yanında kendimi çok ezik hissetmeye çirkin bulmaya başladım bunuda ilişkimize yansıtıyorum ve nişan falan muhabbetlerinde akrabalarının bu çocuğa bu kızmı layık gibi şeyler düşünmesinden nefret ediyorum bu bile çıldırtıyo beni onu etkileyecekler falan diye

açıkçası oyle ameliyata verebilecek milyarlarım yok araştırmalarım sonucunda ssk devlet hastanelerinin plastik cerrahlarının daha uygun maliyetlerle ve profesyonel olarak bu işi yaptığını duydum ve bu hafta içi muayeneye gitmeye karar verdim

yalnız çok korkuyorum ya kötü olursa ya oyle burnumun içi görüncek kadar kalkık olursa ben tamamen doğal bişey istiyorum eskisinden kötü olacak diye ödüm kopuyor şu an bunları yazarken bile kalbim sızlıyor ne yapmam lazım bi türlü bilemiyorum

canim benim yaa cok cok iyi anliyorum seni, bence herhangi bilmedigin bi doktora sirf fiyati uygun diye yaptirma, cok iyi karar vermen lazim bu konuda doktor secimi cok cok önemli, her doktor iyi yapamaz.. amaaannn nasil olsa oda doktor iyi yapar diye düsünme tatlim cok yanlis bi karar olur senin icin, burun en zor ameliyatlardan biriymis onun icin iyi karar ver derim.... eger erkek arkadasin seni böyle seviyorsa neden problem yapiyorsunki?? biliyorum can SIkici bir durum bende yasadim senin yasadiklarini... ama genede karari sen verceksin canim yerimseniben

arkadaşlar pazrtesi saat 8:30 da hastanede olmamı söyledi doktor..bugun doktorla görüşmedm..yalnız amelıyat oncesı ne tahlıllerı yaılıyor merak ettım..bana doktor ondan hiç bahsetmedı..yoksa direk amelıyata mı gircemdelikafadulden

sabah aç karnına gidiliyor canım.kan alıyorlar sadece ondan tahlil filan yapıyorlar herhalde.sonra anestezist tansiyonuna nabzına filan bakıyor o kadarkaydirigubbakcemile4

Back
X