Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada bişey soyleseniz ne yapmam lazım olmalımıyım bu ameliyatı yazdım yuklarıda ama kimse bişey demiyo![]()
tabii ki Allah bilir de ben de söyle düsünüyorum ki, insanın saglık sorunu sadece nefes alamamak degildir, psikoloji de insanın saglıgı ile ilgilidir ve bence nefes alamamaktan daha fazla insanı etkiliyor bu sorun, insan psikopata baglıyor bu cok büyük bir sorun bence, kimseyle konusamıyordum mesela ben yandan bakamıyordum fln böle herkes burnuma bakıo gibi geliodu, yolda biri gülse burnuma mı gülüyor oluyordum, böyle yasanmıyor arkadaslar bundan daha büyük saglık sorunu olur mu? zaten biz bu ameliyatı olurken Allahın verdigi ilmi kullanıyoruz ve bu ameliyatı oluyoruz, Allah böyle bir ilim vermese bunu nasip etmese olamazdık zaten diye düsünüyorum, yani bu ameliyat bizler için keyfilikten farklı bir ameliyat, nacizane fikrimdir![]()
selamlar
benimde burnumla ilgili sorunlarım var burnum kemerli ve ucu düşük özgüvenimi yitirdim tamamen eskiden takmazdım kendimi çok güzel bulurdum ama artık sanki yüzüm yokta burnum var sadece aynaya baktığımda ve en önemlisi ciddi bir ilişkim var erkek arkadaşım hakikaten abartmıyorum insanın ağzını açık bıraktıracak kadar yakışıklı onun yanında kendimi çok ezik hissetmeye çirkin bulmaya başladım bunuda ilişkimize yansıtıyorum ve nişan falan muhabbetlerinde akrabalarının bu çocuğa bu kızmı layık gibi şeyler düşünmesinden nefret ediyorum bu bile çıldırtıyo beni onu etkileyecekler falan diye
açıkçası oyle ameliyata verebilecek milyarlarım yok araştırmalarım sonucunda ssk devlet hastanelerinin plastik cerrahlarının daha uygun maliyetlerle ve profesyonel olarak bu işi yaptığını duydum ve bu hafta içi muayeneye gitmeye karar verdim
yalnız çok korkuyorum ya kötü olursa ya oyle burnumun içi görüncek kadar kalkık olursa ben tamamen doğal bişey istiyorum eskisinden kötü olacak diye ödüm kopuyor şu an bunları yazarken bile kalbim sızlıyor ne yapmam lazım bi türlü bilemiyorum
aynen katılıyorum arkadaşımaa