• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi ne olurrr yardım lütfennnnnnnnnn!!!!!!!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

fasta

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
260
15
318
--------------------------------------------------------------------------------

bugün dr gittim eşim sperm testi yaptırdı ve ileri hızı normal değerien az 25 iken eşimin 14 bu gebelik için sorunmudur?ve tedavisi ilaçlamı olur,tüp bebek yada aşılamamı olur?bu durumda olupta normal yollarla hamile kalan varmı illa ilaçmı kullanmakmı gerekir,yoksa tek çözüm tüp bebek falanmıdır? ilaçla falan düzelirmi arkadaşlar bilmiyorumkismile

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bide bu değerleri yorumlarmısınız?
volüm-4ml
viskozite-2cm
ph-8
sayımil/ml-90milyon
sayımil/ejek-360
total molalite%-80
hızlı ileri%-14
yavaş ileri%-74
yerinde hrk%-20
morfoloji normal form%-10
ne olur yardım edin arkadaşlar bu değerlele normal yolla gebelik mümkünmüdür yada mümkün değilse ilaçla düzelirmi tek çare aşılama yada tüp bebekmidir ne olur yardımmmm

iki konu birden açmışım özür diliyorum sizlerden çok bilgisiz ve üzgünüm yardımınıza ihtiyacım var

esının degerlerı super hıc sıkma canını.ılerı % 14 gayet ıyı.onu bulamayanlar var.hem sayı cok yuksek morfolojı de super.takman ıcın bı sebep yok.dogal yolla cokta kolay olur bebegınız

esının degerlerı super hıc sıkma canını.ılerı % 14 gayet ıyı.onu bulamayanlar var.hem sayı cok yuksek morfolojı de super.takman ıcın bı sebep yok.dogal yolla cokta kolay olur bebegınız

allah razı olsun içimi rahalattınız Rabbim kimseyi bebeksiz muratsız bırakmasın

sperm morfolojısı sperm kalıtesı demek.evet etkılı malesef.
kalıtelı spermler yumurtayı dolleyebılıyor sadece .sızın gayet ıyı % 10 morfolojı.bız % 10 u bulsak opup basımıza koycaz.ama bızımkı % 2 :(((((

Back
X