çevremde ne olursa olsun yıllarca kocaları tarafından kadınlık haklarına her türlü tecavüze susan kadınlar. biri benim annem. sonuçta ciddi nevroz hastası olup çıkıyorlar.
iyi bakın etrafınıza evliliği sorunlu olduğu halde inatla boşanmayan kadınlar bir süre sonra deli gibi sürekli konuşan boş konuşan asabi gergin tipler olup çıkıyorlar.
erkek cesaret aloıyor zaten, nasılsa boşanmıyor diye, sapıttıkça sapıtıyor.
ben onlardan biri olmuycam, bir eş olarak haklarıma saygı duymayan, bana değer vermediğini bildiğim bir adamla yaşlanmıycam.
ben o ruh hastası zavallı kadınlardan olmuycam
boşanmak için şartlarımı hazırlayıp, kurtulucam.
beni mutlu etmek için hiçbir sorumluluk duymayan birine harcamıycam, ömrümü......
çevremde ne olursa olsun yıllarca kocaları tarafından kadınlık haklarına her türlü tecavüze susan kadınlar. biri benim annem. sonuçta ciddi nevroz hastası olup çıkıyorlar.
iyi bakın etrafınıza evliliği sorunlu olduğu halde inatla boşanmayan kadınlar bir süre sonra deli gibi sürekli konuşan boş konuşan asabi gergin tipler olup çıkıyorlar.
ben onlardan biri olmuycam, bir eş olarak haklarıma saygı duymayan, bana değer vermediğini bildiğim bir adamla yaşlanmıycam.
beni mutlu etmek için hiçbir sorumluluk duymayan birine harcamıycam, ömrümü......
Ama bazı hemcinslerimiz malesef ama malesef gelır durumlarını yada çocuklarını bahane ederek boşanmıyorlar. çogu bayan aldatmalara dayaklara duygusal ve bedenen tacıze ragmen boşanmıyor.
ama sonuçta olan kadına oluyor.[/B][/I]
BEN BİR ŞEYİ MERAK ETTİM.SENİ BU DÜŞÜNCEYE İTEN OLAY NEDİR.
ne kadar zamandır evlisiniz sanırım yeni...
2,5 yıl oldu, çota yeni değil.......
canım bir şey sormak istiyorum seni üzmeyeceksem tabii...30 yaş civarında evlendiğini sanıyorum,bir hanımın en doğru kararı verebildiği bir yaş aslında çıkarken dikkat etmediğiniz yada gördüğünüz fakat önemsemediğiniz hangi huyu size boşanmayı düşündürüyor...Bunu buradaki diğer hanımlara fikir vermesi açısından yol gösterici olması için soruyorum....
geçenlerde eski gün arkadaşlarım toplanmışlar benim de haberim oldu ve gittim kısa bir süre önce ben eşimden ayrıldım daha doğrusu kağıt üzerinde hala ayrılamadık ama epey zamandır ayrı yaşıyoruz bu yüzden arkadaşlarımın henüz haberi yok ya da onlar bana sormuyor ben de onlara anlatmıyorum durumu her neyse
orda bir konuşma geçti belki bana istinaden belki tesadüfi bir konuşma arkadaşlardan birinin eşi iş seyahatindeymiş bir arkadaş bununla ilgili bir fıkra anlattı konusu tabiki aldatma
fıkrayı anlatan arkadaş bir işimiz gelirimiz de allah göstermesin benimki böyle bi şey yapsa boşanamam da dedi bunun üzerine bankacı bir arkadaş valla ben tekrar kocayı nerden bulucam ne yaparsa çekicem mecbur dedi
hiç sesimi çıkarmadan sadece dinledim ve güldüm içimden düşünün ki ne kadar zavallılar bankada çalışıyor arkadaş ve nerdeyse emekliliği gelmiş aldatsa bile bir daha kocayı nerden bulacağını bu yüzden de ne yaparsa sineye çekmeyi düşünüyor malesef kadınlarımız hala bu zihniyetteler ve kabulleniş sadece maddi nedenlerden dolayı değil
en doğrusunu düşünüyorsun canım ve umarım senin her şey iyi olur çünkü katlanmak hiç bir zaman çözüm değil, bir şeylere katlandıkça daha çok eziliyor daha çok yıpranıyoruz çünkü...
kesinlikle katılıyorum canım ....çocuk için katlanıyorum diyolar ama öyle kötü giden bir evlilikte kavga ortamında büyüyen çocuğun psikolojisi çokmu düzgün oluyo sanki ayrılınca bozulur idare edeyim çocuklar için deniyo ..dünyaya bir kere geliyoruz olmuyosa bırak gitsin ...
sana çok komik gelecek ama bende çocuk için çekiyorum
ama benimki daha doğmadı.
şu an işsizim. en son hemşirelik yapıyordum. evlenirken ayrıldım çünkü sevmediğim bir meslekti ve çalıştığım yerden tayinle ayrılamam mümkün değildi.
öğretmenlik okuyorum, 4. sınıfa geçicem inşallah seneye, seneye aynı zamanda KPSS sınavları için kursada gidicem. yani yeniden iş sahibi olabilmem için 1 yıla ihtiyacım var.
maddi nedenlerden bir yıl daha boşanamam, ailem dediğim gibi boşanmamdansa ölmemi tercih eder.
bir sorunumda çocuk....
henüz çocuğum yok, yataklar ayrı zaten nasıl olsun.
çocuğum olsaydı daha rahat boşanırdım belki, yeniden evlenmeyi düşünmüyorum çünkü, evlilik kurumuna inancım kalmadı. var mutlaka sevgi saygı sahibi erkekler ama benim aramaya hiç niyetim yok.
doğal yollarla olamayacağı için tüp bebek teklif edicem. itiraz edeceğini sanmıyorum. benim yaşım 31. doğurganlık çağım geçmeden harekete geçmek zorundayım.
sana çok komik gelecek ama bende çocuk için çekiyorum
ama benimki daha doğmadı.
şu an işsizim. en son hemşirelik yapıyordum. evlenirken ayrıldım çünkü sevmediğim bir meslekti ve çalıştığım yerden tayinle ayrılamam mümkün değildi.
öğretmenlik okuyorum, 4. sınıfa geçicem inşallah seneye, seneye aynı zamanda KPSS sınavları için kursada gidicem. yani yeniden iş sahibi olabilmem için 1 yıla ihtiyacım var.
maddi nedenlerden bir yıl daha boşanamam, ailem dediğim gibi boşanmamdansa ölmemi tercih eder.
bir sorunumda çocuk....
henüz çocuğum yok, yataklar ayrı zaten nasıl olsun.
çocuğum olsaydı daha rahat boşanırdım belki, yeniden evlenmeyi düşünmüyorum çünkü, evlilik kurumuna inancım kalmadı. var mutlaka sevgi saygı sahibi erkekler ama benim aramaya hiç niyetim yok.
doğal yollarla olamayacağı için tüp bebek teklif edicem. itiraz edeceğini sanmıyorum. benim yaşım 31. doğurganlık çağım geçmeden harekete geçmek zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?