• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olursa olsun boşanmayanların sonu

Yanı once cocuk yapıp sonramı bosanmak ıstıyorsun? :bbo:

yazdıklarımın tamamını okumadın anlaşılan, senin için önemli olmayabilir ama ben çocuk sahibi lmayı herşeyden çok istedim.

kimisi için önemli değil ama benim için önemli, yanlış bir evlilik yüzünden anne olma hakkımdan vazgeçecek değilim

ben her kadının anne olmaya hakkı olduğunu düşünüyorum.. elbette sizin tercihiniz. babasız çocuk büyütmek çok ama çok zor tahmin edersiniz.. anne baba ayrı büyüyen çocuklar pek çok sorun yaşayabiliyor. bende anne olmayı çok ama çok istiyorum.şayet olmazsa evlat edinebilirm. kimsesiz bir çocuğu çocuğum benimser onu en iyi şekilde yetiştirmeye gayret ederim.. doğurmam şart değil ..
siz neden böyle birşey düşünmüyorsunuz?

Boşver ezgieylem olmadığı iyi olmuş babasız çocuk yetiştirmenin de kendince sıkıntısı var.Umarım herşeyi biran evvel yoluna sokarsın.Çocuk için 40'a kadar yolu var canım.

siz kendinizi hazır hissediyor olabilirsiniz ama doğurmayı düşündüğünüz çocuğun da bazı hakları olduğunu düşünüyorum, evde yanında olan bir babaya sahip olma hakkı mesela. sizin tercihiniz tabi.

sana çok komik gelecek ama bende çocuk için çekiyorum :emir_bebek:

ama benimki daha doğmadı.

şu an işsizim. en son hemşirelik yapıyordum. evlenirken ayrıldım çünkü sevmediğim bir meslekti ve çalıştığım yerden tayinle ayrılamam mümkün değildi.

öğretmenlik okuyorum, 4. sınıfa geçicem inşallah seneye, seneye aynı zamanda KPSS sınavları için kursada gidicem. yani yeniden iş sahibi olabilmem için 1 yıla ihtiyacım var.

maddi nedenlerden bir yıl daha boşanamam, ailem dediğim gibi boşanmamdansa ölmemi tercih eder.

bir sorunumda çocuk....

henüz çocuğum yok, yataklar ayrı zaten nasıl olsun.

çocuğum olsaydı daha rahat boşanırdım belki, yeniden evlenmeyi düşünmüyorum çünkü, evlilik kurumuna inancım kalmadı. var mutlaka sevgi saygı sahibi erkekler ama benim aramaya hiç niyetim yok.

doğal yollarla olamayacağı için tüp bebek teklif edicem. itiraz edeceğini sanmıyorum. benim yaşım 31. doğurganlık çağım geçmeden harekete geçmek zorundayım.

öncelikle sizi tebrik ederim ilk sayfalarda yazdığınız dik duruşunuzdan ötürü.
evliliğinizin yürümediğinin farkındasınız ve kendi imkanlarınızın oluşmasını bekliyorsunuz.
kendi kafanızda hayatınıza yön vermişsiniz.
ve bu yönlerin içinde bir çocuğun olmasını ben destekliyorum.

kadın mutlaka anne olmalı diyenlerdenim ben. -tabi ki istiyorsa-

yürümeyen evliliği çocuk yaparak kurtarmaya çalışmak, zaten biteceği belli olan bir evliliğe hamile kalmaktan daha feci geliyor bana.

sorumsuz döven söven ama boşanılmayacak bir kocaya çocuk doğurmak daha kötü.

siz hiç değilse çocuğunuzu babalı ama sevgisiz bir ortam yerine sadece anneli ama sevgi dolu bir ortamda büyütmeyi düşünüyorsunuz.

ben beğendim bu fikri..

canım ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun.Çok üzgünüm çoook ama sen çok aklı başında ne istediğini bilen bir insana benziyorsun umarım hakkında hayırlısı neyse o olur

yazdıklarımın tamamını okumadın anlaşılan, senin için önemli olmayabilir ama ben çocuk sahibi lmayı herşeyden çok istedim.

kimisi için önemli değil ama benim için önemli, yanlış bir evlilik yüzünden anne olma hakkımdan vazgeçecek değilim

eşin oyle cıktı nıye butun erkekler hep aynı olucak degıl

nacızane fıkrım o adamdan cocuk yapma

sevmedıgın saygının kalmadıgı bı adamdan neden cocuk sahıbı olucaksınkı anlamadım benneyaptımki

cocuk yuzunden butun hayatın boyunca suratını gormek zorunda kalıcaksınbenneyaptımki

cok ılgınc geldı dusuncen bana benneyaptımki

Valla canım ben 32 yaşında evlendim. Şimdi sevmediğin boşanmayı düşündüğün bir adamla çocuk yaparsan hem belki tekrar evlenme şansını azaltmış olacaksın hem de belki ailen bu sefer daha fazla karşı çıkacaklar boşanmana.Hata olur bence bu söyliyim. Tamam evlenerek bir hata yaptım diyorsun. Siz boşandıktan sonra bu adam çocuğuna maddi manevi ilgiyi gösterecek mi? Peki bunu bile bile o çocuğu dünyaya getirmeye hakkın var mı?

bana göre düşünelerinizle yaptıklarınız tamemen zıt birbirine,bu ne perhiz bu ne lahana trşusu demek geliyor içimden,çekmek istemediğiniz çekmeğeceğinizi söylediğiniz bi evlilik, kendi annelik egolarını tatmin etmek için doğurmak istediğiniz bir çocuk.bir çocuk için baba figürü ne kadar önemlidir biliyormusunuz ?bilmiyorsunuz ben size söyliyeyim anne ne kadar önemliyse babada bir okadar önemlidir.öyle vefalı anneler varki şu hayatta kendisini döven söven eş yerine koymalarından geçtim insan yerine bile koymayan adamlara sırf çocuklarım baba sevgisinden mahrum kalmasın aile ortamında büyüsün diye katlanıyorlar.ne diyeyim umarım evliliğiniz düzelir ve siz çok mutlu çocuklar dünyaya getirir ve büyütürsünüz.

Back
X