Ne olursunuz lütfen bir bakın cevap yazın :((((((

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
118
kızlar bu ay gebelikten çok ümitliydim belirtiler var çok ama adetime 2 gün var hiçte şaşmaz ama çok acık kahverengi kan gelmiş ve dahda gelmiyor galiba bakıcam artık umarım beyaza çevirir yani bana daha önce hiç öyle olmadı ama adetten önce böyle kan akıp 2 gün snra adet olanlar varmı yoksa yerleşme kanamamsımı ama ilişkiye girelide çok oldu 15 gün yardım:((((((((((((((((((((

canım kuşkularına hastaneye gidip kan testi yaptırarak son verebilirsin bence :26: vakit kaybetmeden baktır derim... hayırlısı olsun:34:

kızlar bu ay gebelikten çok ümitliydim belirtiler var çok ama adetime 2 gün var hiçte şaşmaz ama çok acık kahverengi kan gelmiş ve dahda gelmiyor galiba bakıcam artık umarım beyaza çevirir yani bana daha önce hiç öyle olmadı ama adetten önce böyle kan akıp 2 gün snra adet olanlar varmı yoksa yerleşme kanamamsımı ama ilişkiye girelide çok oldu 15 gün yardım:((((((((((((((((((((

Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah..Tamamen benim yaşadığım şeyi yazmışsın.İlişki yaşayalı dediğin kadar olmuştu.Adetime iki üç gün kala gece bir iki küçük damla açık kırmızı leke gördüm,hatta eşime'adetim başlıyor,önümüzdeki aya artık'dedim ama arkası gelmedi günüm geçti ve hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım o ayrı tabi

idrar testi yaparsanız belli olur.

Benim de adetime yakin kahverengi leke geldi ilk hatta adet oluyorum sandim , bir iki gun gecti adet olmadim ama hamile degilim adet kanamasi diye dusunuyorken icim rahat etmedi kan testi yaptirdim negatif cikti, 2 hafta sonra filan baktim adet olmuyorum tekrar yaptirdim kan testi pozitif cikti sonuç. Şimdi bebeğim 3 aylık :)

Back
X