Ne oluyo bana :(

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
İlişkim 3-3 bucuk ay önce bitti ayrılmak zorund akaldık mesafe aile v.s. gibi durumlardan.. 1 ay sonra bana döndü ama barısmadım sevsemde yıpratıodu bu ilişki beni.. O kadar yalvarmıstı etmişti cok üzgündü ,bende üzgündüm ama sonu yoktu işte biliyodum ve bitirdim tamamen
Şimdi nedense özlüyorum. Normal mi kızlar bu süreç geçici mi acaba bazen kendimi çok yanlız hissediyorum. Bide artık insanlara güveneneme sorunum var en yakın kız arkadasım dahil.. Bu durumlar da etkiliyo olabilir .. Tavsiyeniz varmı ouff istemiyorum onu düşünmek ama olmuyoo..

kendini yanliz hissetmen ve kimseye güvenememen gayet normal cnm
bu sürec tabikide gecici... zamana birak

tabikide normal kendini yanliz hissetmen.
sonucta sevgilin varken o seni sürekli ariyordu,
simdi o yok tabi..
insanlara güvenmemende normal.
zamana birak herseyi, nasil olsa düzelecek..

normal tabikide bu süreci yaşaman sonuçta belli alışılmışlık var bu zamanla biraz daha artacak ama emin ol yavaş yavaş azalıp bitecek zamanla insanlara da güveneceksin ama herşeyden önce sabretmen lazım...

cok normal bu yasadiklarin...
gün gelecek unutttum, iyiyim diyeceksin...
gün gelecek cok özledim, dayanamiyorum diyeceksin...
ama kararin neyse ondan vazgecme...
senin icin en dogrusunu yaptigini tekrarla devamli kendine...
herseyin hayirlisi olsun senin insallah...

Saol cnm inş. geçer.. Gitmek , kalmak kadar zor ve acı veren bişeymiş bunu da bu ilişkimde anladım. Ama ilk bittiğinde çok aşırı acı çektim diyemem. Şimdi belki tam anlamazsınız ama şöle bişi yaptım ilk sevgilimle konusmaya basladım ikimizinde sevgilisi yok . Onunla yeniden olmaz ama arkadas gibi konustuk bulustuk filan bazen ona anlattım bu ilişkimi. ilk sevgilimde de 2 sene acı cekmiştim ama yersizdi ilk olduğu için şuan kendisiyle konusunca gülüyoruz herseye.. Belki boşluğumu kapattığı için avundum tam bilemiyorum. Sıkıldım gibime gelio herşeyden onun arkadaslığından , yeni üniversite ortamında tuhaf tuhaf duygular...

iste bi nevi tutanacak dal aramissin...
bir zamanla oyalamis yüregini, aciyi ertelemissin...
ama artik zamani gelmis demekki...
cünkü eger gercekten sevmissen üzülmeden, aglamadan kim atlamis ayriligi...
yani bu duygularini yadirgama...
dengesizleseceksin ama bir gün aglayip diger gün gülerek atlatacaksin...
kendim öyle dönemleri genellikle yazarak atlatmaya calistim...
ama yasadiklarini asla icinde tutma...

Çok haklısın canım ben acımı erteledim o ise sonuna kadar cekti ağladı zırladı hastanelik olmuş üstelik midesinde yara olusmus ülser olmuş onun için nie üzülüyosam ama sonucta sevmiştim,sevdim tabiki üzüldm. Şimdi acımı cekmem lazım durduk yere ağlayasım gelio dünden beri.. Yine konusuyoruz ilk sevgilim dediğim kişiyle oyalıo beni msj atınca mutlu oluyorum bilmiyorum ilgimi hoşuma gidio.. Onunla konusmayı kessem pat die daha iyi mi olur kötü mü olur onu da bilmiyorum .. :/ Ama sanırım kötü olur msj atmayınca bile yanlız hissediyorum yeniden ona alısmak da istemiyorum ouf naptığımı bilmiyorum inan..

bu seferde kendine onun ilgisine alistirma bence...
biliyoyrum bu aralar cok zor ama yinede mantiginla hareket etmeye calis...
yarin ne istedigini bil önce...
kimin yaninda olmasini istedigini sor kendine...
ve daha fazla acini erteleme...

bu seferde kendine onun ilgisine alistirma bence...
biliyoyrum bu aralar cok zor ama yinede mantiginla hareket etmeye calis...
yarin ne istedigini bil önce...
kimin yaninda olmasini istedigini sor kendine...
ve daha fazla acini erteleme...

Haklısın canım acımı yaşıyorum ara ara bazen oyalanıyorum belkide böle işte.. peki senin geçti mi durumun suan nasılsın

canım geçer insan boşluğa düşünce böyle oluyor...boşver sen en iyisini yaptın sakın bir adım atıyım deme yoksa al başa olur tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…