Ne oluyor bana böyle:(

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.410
19.057
248
28
Hanımlar çok mutsuzum bir haftadır gece yemek yemeği adet edindim dün 5 tabak mercimek çorbası ekmekle ve yoğurtla beraber şimdi de bir tabak makarna gömdüm. Zayıf bir vücudum var ama göbek aldı başını gidiyor. Önümde kek var şuan yememek için zor duruyorum işin kötü yanı aklımda kalıyor yemezsem ağzım sulanıyor resmen canavar gibiyim. Bir de bir kafe belledim yemekleri çok güzel gidip gidip ordan yiyorum aklımı yemekler bürüdü ne oldu bana böyle anlamıyorum :( nasıl kesebilirim bu iştahı 🥵

Hanımlar çok mutsuzum bir haftadır gece yemek yemeği adet edindim dün 5 tabak mercimek çorbası ekmekle ve yoğurtla beraber şimdi de bir tabak makarna gömdüm. Zayıf bir vücudum var ama göbek aldı başını gidiyor. Önümde kek var şuan yememek için zor duruyorum işin kötü yanı aklımda kalıyor yemezsem ağzım sulanıyor resmen canavar gibiyim. Bir de bir kafe belledim yemekleri çok güzel gidip gidip ordan yiyorum aklımı yemekler bürüdü ne oldu bana böyle anlamıyorum :KK43: nasıl kesebilirim bu iştahı 🥵
Aşık olmayı denedin mi? Kesin cözüm :))))

Yo ben cok ciddiyim. Belki hayatina biri dahil olrsa yemeden icmeden kesilebilir ya da daha dikkat edebilir. Hangimiz yasamadik bunu?
Sen.
Yemeden içmeden kesilsen nasıl vurcan görümcene havada uçarak ayakkabı topuğuyla? Ya da enerjin olmasa nasıl teröristlerin izini bulacaksın?

tintinn tintinn yagmurdamlasi_58 yagmurdamlasi_58
ilahi siz kızlar 🤣🤣

Bu arada konu sahibesi, bence zaman zaman her insanda iştahın aşırı açıldığı dönemler olabiliyor. Ben olsam fazla kilom yoksa ve çok uzun vadeli değilse bu iştah artışım dert etmezdim.

Ah ben de aynıyım, can sıkıntısından da oluyor.:KK51:
yemek yemeye kalktığınızda oje sürün, ojeler tazeyken etkisiz kalıyoruz, ojeler kuruyana kadar da istek geçmiş olur:KK53:

Back
X