- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
Ha simdi anladim,ben yazıyı şey diye anlamışım. Siz boşandınız ancak cocugun velayet davasi sürüyor seklinde anladım. O zaman durum biraz sıkıntılı,yani simdi adam psikopatmis zaten. Bu surecte olur da hayatınıza biri girse. Ki girebilir de yani bunu aleyhinizde delil olarak kullanabilir,Allah korusun size zarar vermeye çalışabilir. Aynı sehirde misiniz?
Cok üzüldüm. Korkunc bir evlilikmis. Sudan cıkmış balığa döner insan ama bundan sonra cok guzel gunler sizi bekliyor bence. Artık tüm zamanların,tüm güzellikleri,bereketi,huzuru size aksın insallah
Şansınız açık olsun. Dedigim gibi,biraz sosyallesme lazım. Yeni taşıdığınız yerde komsu vs birileri yokmu zamanla alisir yeni bir cevre edinir. Bir yürüyüş,bir kahve molasi,bir gezme tozma ayarlarsiniz belki. Şu dönem herkes kabuguna cekildi ve birbirinden uzaklasti malesef. Sizi cok cok iyi anliyorum. Kac senelik dostlar uzaklasti. Insanlar yalnizlasti. O adamdan iyiki kurtulmuşsunuz. Pislik !
Bana zararı yok olmaz da olamaz da fbı a kadar dikerim tepesine gücümü elime aldım şükür