• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oluyor bana?

benim de oğlum 4 aylık.Açıkcası bende eşimin ailesini sevmiyorum.Kayınpederimi ve görümcemi .görümceme hiç vermiyorum oğlumu.kayınpederde alınca içim gidiyo.sorduklarında genelde uyuyo diyorum napayım.

bizimkilerde saygı yok ama uyuyo diyorum dinlemiyolar bakıcaz uzaktan diyolar beşiğin yanına gelince yüksek sesle konuşup aa uyandı deyip alıyolar kızımı...
benim kucağımda olsa bile bana sormadan pat diye çekip alıyolar kaç defa uyardım sert bi dille takmıyolar beni...
kızımda onlara alışacak beni istemicek diye çok korkuyorum ne zorluklar yaşadım hamileliğimde doğumda şimdi kızımla huzur bulmak mutlu olmak istiyorum ama bırakmıyolar işte laftan sözden anlasalardı benim onlara söylediğim laflara karşı evime adım atmazlardı ama nafile....
eşimde hep bana kızıyo annesine yada ablasına laf söylediğimde onlarla aramın iyi olmasını istiyo ama daha ne yapayım ki.....

ah canım biz aynı evde oturuyoruz düşün artık sen bende aynı dertten muzdaripim bide ben köye geldim ekstra yani olayy.Hele bugün karadeniz kadınlarını bilirsiniz bir çoğunuz herşeyi arkalarına bağlarlar çocuklarda dahil bebeğimi ben komşudayken al sırtına bağla geldim ne göreyim naptın oğlumu dedim napcam sırtıma bağladım dedi ben sevmiyorum ama dedm sen sevmiyosan ben seviyorum dedi bende dedimki yüklerinizide sırtınıza bağlıyosunuz çocuklarıda ben bağlatmam dedim çözdüm aldım içeri daha neler buna benzer yanii Allah kolaylık versin

Back
X