Ne oluyor bana :((

muammaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
92
12
18
Merhaba arkadaşlar .Günlerdir uykuya karşı şiddetli bir meyilim var sürekli uyumak istiyorum sabahları uyanamiyorum eşim ise gidiyor duymuyorum bile.Bazen uyanıp konustuğumuzu falan söylüyor ben bunlarin hic birini hatirlamiyorum öğlen ikiye kadar yatsamda halsiz ve bitkin uyanıyorum yani 12 saat bile uyusam yine de uykusuzum son iki aydır bi hayli geç yatiyorum ama yinede sabah dokuz da kalkar bana misin demezdim su son bir aydır çocuklar kalkmasa da hep yatsam diyorum Allahtan annem simdilik yanımda Bu durum nedir bi çözümü var midir bilen varsa paylaşsin lütfen...

Ben bu durumu iki kere yaşadım. Biri hamileliğimin başlarında , diğeri de demir eksikliği çektiğim dönemde... Geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar .Günlerdir uykuya karşı şiddetli bir meyilim var sürekli uyumak istiyorum sabahları uyanamiyorum eşim ise gidiyor duymuyorum bile.Bazen uyanıp konustuğumuzu falan söylüyor ben bunlarin hic birini hatirlamiyorum öğlen ikiye kadar yatsamda halsiz ve bitkin uyanıyorum yani 12 saat bile uyusam yine de uykusuzum son iki aydır bi hayli geç yatiyorum ama yinede sabah dokuz da kalkar bana misin demezdim su son bir aydır çocuklar kalkmasa da hep yatsam diyorum Allahtan annem simdilik yanımda Bu durum nedir bi çözümü var midir bilen varsa paylaşsin lütfen...

depresyon falan da olabilir, hiç normal değil bu kadar değişim bence hemen yarın bi doktora git

Saglik ocaginda bir kan değerlerinizi olcturun bir eksiklikten kaynaklidir büyük ihtimal .. Geçmiş olsun

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Hamile olmadığımı biliyorum ancak demir eksikliği olabilir belki

Depresyon canim. Dur bak bakalim bendeki gibi mi

Sadece uyayayim
Dunya yansin isterse
Keske is guc olmassa
Neden sabah oluyor ki
Asssiri halsizlik
Yasamaktan soğuma
Kisileri onemsememe
Isleri yapmama
Asabiyet
Kendine özen göstermeme(ki ben kot pantolonu bile resmi bulur esofmanla gitmek isterdim)
Sürekli yeme ihtiyacı
Sebepsiz moral bozukluğu
Aglamaya ihtiyaç duyma
Ara sira baş ağrısı
.
.
.
.
.

Ben bunları yasadim. Depresyonmus bunun adi. Doktora falan gitmedim. Kilo vererek başladim ise. Sonra derslere asıldim falan baktim gecmis. İnşallah demir eksikliğidir de bi ilacla eskiye dönersin :)

Hedef 55 ♡

Son zamanlarda bende de var bu...

Birçok arkadaşım da aynı dertten mustarip...

Değerlerimde bir sıkıntı yok...

Moral değerlerim de tavan şükür...

Biz durumu sahura kadar uyumayıp sonra haliyle eskiye göre daha geç kalktığımız günlere bağladık...

Hala uyku düzenini tutturamadığımız için bütün gün miskinlik yapmak istiyoruz, geç kalksak bile uykusuz hissediyoruz...

Umarım sizin de böyle geçici bir sebebi vardır...
:31:

Sadece uyayayim
Dunya yansin isterse
Keske is guc olmassa
Neden sabah oluyor ki
Asssiri halsizlik
Yasamaktan soğuma
Kisileri onemsememe
Isleri yapmama
Asabiyet
Kendine özen göstermeme(ki ben kot pantolonu bile resmi bulur esofmanla gitmek isterdim)
Sürekli yeme ihtiyacı
Sebepsiz moral bozukluğu
Aglamaya ihtiyaç duyma
Ara sira baş ağrısı
.
.
.
.
.

Ben bunları yasadim. Depresyonmus bunun adi. Doktora falan gitmedim. Kilo vererek başladim ise. Sonra derslere asıldim falan baktim gecmis. İnşallah demir eksikliğidir de bi ilacla eskiye dönersin :)

Hedef 55 ♡

Ay ben bunları yaşıyorum ama hamileyim acaba depresyonda bir hamilemiyim ben

Gulcan1158şeyler canım 329 .!.:

Sadece uyayayim
Dunya yansin isterse

Keske is guc olmassa
Neden sabah oluyor ki
Asssiri halsizlik
Yasamaktan soğuma
Kisileri onemsememe
Isleri yapmama
Asabiyet
Sürekli yeme ihtiyacı
Sebepsiz moral bozukluğu
Aglamaya ihtiyaç duyma
Ara sira baş ağrısı
.
.
.
.
.

Hedef 55 ♡

Hemen hemen ayni seyler canım yerli yersiz ağlamak istiyorum hic bir şeyden mutlu olmuyorum hic bir şeyi takmiyorum günlerdir bi ütü yapicam bi türlü yapamiyorum yemekleri anneme yaptiriyorum çocukları pek umursamiyorum aannemin üstüne yıktım diyilebilir temizlik zoraki yapıyorum makinedeki çamaşırı bile çıkarıp asmaya halim olmuyor yapmak gelmiyor içimden arkadaşımın dügününe zoraki gittim şahit olucagim icin resmen ilgi bekliyorum herkesten herşeye aliniyorum bazen insanlardan çok sıkılıyorum bir şey aanlattıklarında konu kapansa diye gözlüyorum resmen

Sadece uyayayim
Dunya yansin isterse
Keske is guc olmassa
Neden sabah oluyor ki
Asssiri halsizlik
Yasamaktan soğuma
Kisileri onemsememe
Isleri yapmama
Asabiyet
Sürekli yeme ihtiyacı
Sebepsiz moral bozukluğu
Aglamaya ihtiyaç duyma
Ara sira baş ağrısı
.
.
.
.
.

Hedef 55 ♡

Bende de aynilari hamileyim ama sorunlarım da var yoksa depresyonda miyim

note3 kadinlar_klubü

Hemen hemen ayni seyler canım yerli yersiz ağlamak istiyorum hic bir şeyden mutlu olmuyorum hic bir şeyi takmiyorum günlerdir bi ütü yapicam bi türlü yapamiyorum yemekleri anneme yaptiriyorum çocukları pek umursamiyorum aannemin üstüne yıktım diyilebilir temizlik zoraki yapıyorum makinedeki çamaşırı bile çıkarıp asmaya halim olmuyor yapmak gelmiyor içimden arkadaşımın dügününe zoraki gittim şahit olucagim icin resmen ilgi bekliyorum herkesten herşeye aliniyorum bazen insanlardan çok sıkılıyorum bir şey aanlattıklarında konu kapansa diye gözlüyorum resmen

Benim.hayatimin en yikimli günleriydi. Bence bi sahil yapmayı ve hıçkıra hıçkıra ağlamayi dene güzellik. Biliyorum bunları okurken bile sıkılıyorsun ama gececek emin ol. Dualarim bu gece senle :)

Hedef 55 ♡

Bende de aynilari hamileyim ama sorunlarım da var yoksa depresyonda miyim

note3 kadinlar_klubü

Vallahi hamile olmadim hic :))

Ama ben depresyonumu derin gecirdim uc aydan fazla sürdü sacimi bile o zaman yiprattim. Ama sizinki belki Hormansaldir bilemiyorum:) rabbim size de Bebeğinize de seker tadında kader nasip etsin bu arada :)

Hedef 55 ♡

Ben tuvalette ağlayıp kasanin başına geçiyordum. Resmen sarapcilara benzemistim 3xl giyen babamin tişörtleriyle geliyordum ise. Makyaj denen bi seyi unuttum yatağımi dahi acmayip koltukta uyuyordum. Gözüm kapansın tekrar açılmasın istiyordum . Işten sıkıldım belki gezeyim dedim gezdigimi bile anlamadim daha fena oldum. Yediğim yemek bile midemde durmuyordu. Su an anlatmasi kolay geliyor ama yaşadım biliyorum allah yardım etsin.. umuyorum ki en kisa surede eskiye döneceksiniz :)

....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....

Sabah olmasa, güneş doğmasa, hep uyusam fikirleri depresyon işaretidir genelde.
Ben de çok kötü bir depresyon süreci geçirmiştim.
Güneşin doğuşu ağlamama sebep oluyordu. :S
Hemen ayağa kalkmaya çalışın bence. Alarm kurun, zorlayın kendinizi.
Yoksa daha da kötüye gidersiniz. Allah kimseyi düşürmesin. Toparlanmak çok zor oluyor sonra.
Önlem alın şimdiden. Zorla da olsa harekete geçin. Benim 6 ay kadar sürdü hayatımı çok kötü etkiledi.
O yüzden uyarmak istiyorum.

Son düzenleme:
Back
X