Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem güvenmezler hem 3.çocuk yapıp millete tiptip bakarlarBenim de vardı böyle bir iş arkadaşı, 2 erkekle çalışıyodum biriyle daha samimiydim, samimi dediğim muhabbetim vardı yemek tarifi falan verirdik birbirimize siyaset spor film vs konuşurduk, e 8 saat mesai duvara bakacak değilsin konuşuluyor tabi, sosyal medyada takibimiz yoktu ama evde adım bir şekilde geçmiş olacak ki 10 yaşındaki kızı sık sık iş yerine gelir oldu
Abla evli misin çocuğun var mı babam yakışıklı mı vs gibi sorular soruyodu bana, arada annesi arıyordu falan, ben olaya aydım tabi, kadın bana birsey demedi ama kızını alet etti
Arkadaş başka birime geçti aniden bende ücretsiz izne ayrıldım,aradan 1 sene geçti, geçenlerde AVM de karşılaştık baktım 3. Bebek gelmiş, benim yanımda eşim onun yanında eşi, ben eşim bu arkadaş konuşuyoruz kadın bana fare lesi gibi bakıyo,arkadaşım madem sende evden hala, görüşün falan dedi ama ister miyim kadın yedi bitirdi beni
Hem güvenmezler hem 3.çocuk yapıp millete tiptip bakarlar
Kocan olacak adama güvenin yok diye çevredeki kadınlar kafasına kese kağıdı mı geçirsin istiyosun nedir yani
Bacak kadar çocuğu âlet ettiği şeye bak.Benim de vardı böyle bir iş arkadaşı, 2 erkekle çalışıyodum biriyle daha samimiydim, samimi dediğim muhabbetim vardı yemek tarifi falan verirdik birbirimize siyaset spor film vs konuşurduk, e 8 saat mesai duvara bakacak değilsin konuşuluyor tabi, sosyal medyada takibimiz yoktu ama evde adım bir şekilde geçmiş olacak ki 10 yaşındaki kızı sık sık iş yerine gelir oldu
Abla evli misin çocuğun var mı babam yakışıklı mı vs gibi sorular soruyodu bana, arada annesi arıyordu falan, ben olaya aydım tabi, kadın bana birsey demedi ama kızını alet etti
Arkadaş başka birime geçti aniden bende ücretsiz izne ayrıldım,aradan 1 sene geçti, geçenlerde AVM de karşılaştık baktım 3. Bebek gelmiş, benim yanımda eşim onun yanında eşi, ben eşim bu arkadaş konuşuyoruz kadın bana fare lesi gibi bakıyo,arkadaşım madem sende evdesin hala, görüşün falan dedi ama ister miyim kadın yedi bitirdi beni
Çocuk anlıyodur ya da ilerde hatırlar hepÇocuğunu alet etmek daha beter,yazık o bebeler tatillerini is yerinde geçirdi, hayır iş yerinde ne yapacağımızı düşündün kadın
Benim ömrüm 17 yaşından beri tek bir adama ait senin bitli kocana mı kaldım![]()
Çocuk anlıyodur ya da ilerde hatırlar hep
Kadın normal olsa bana olan oldu bi de çocuğuma bu yükü bindirmeyeyim der zaten
Bunalrın kocaları da Brad Pit zaten gören yapışıyo , yoksa adam da hiç suç yoktur
Böyle adamlar da hastalıklı tipleri mi seviyo bilmemAdamdan karısına çok aşık ha onu da söyliyim anlata anlata bitiremezdi ona rağmen kıskanç
O kadını da haklı bulan çıktı ya pes
işte mesele bu samimi arkadaşınızın nişanlısının fikriymiş buOkul okuyup bitireceğim diye canım çıktı. Yeri geldi simit çayla gün geçirdim.
İşe girmak için envai çeşit sınava girdim. Gece uyumadım ders çalıştım.
Eminim işe giren ya da atama bekleyen ya da mezun olmayı çalışan herkes bunları yaşadı yaşıyor.
Zaten erkek egemen toplumda yer edinmeye çalışmaktan canımız çıktı. İşe girince de milletin paranoyak, özgüvensiz karısının derdini dinliyoruz.
Boşuna dememişler kasadaki tek çürük sağlam meyveleri de çürütür diye. Komple psikopat olacağız bu gidişle.
Geçen ay iş yerinden samimi bir arkadaşın (evet erkek) nikahı oldu. Benim nikah şahidi olmamı istediğini söyledi. Adama sağol çok mutlu oldum diyeceğim yerde, nişanlının haberi var değil mi dedim. O da bana o'nun fikriydi saçmalama dedi.
İnsanları şu duruma getirmeyin. El insaf yahu.
Hahah çok iyiymiş nişanlının haberi var mı kısmıOkul okuyup bitireceğim diye canım çıktı. Yeri geldi simit çayla gün geçirdim.
İşe girmak için envai çeşit sınava girdim. Gece uyumadım ders çalıştım.
Eminim işe giren ya da atama bekleyen ya da mezun olmayı çalışan herkes bunları yaşadı yaşıyor.
Zaten erkek egemen toplumda yer edinmeye çalışmaktan canımız çıktı. İşe girince de milletin paranoyak, özgüvensiz karısının derdini dinliyoruz.
Boşuna dememişler kasadaki tek çürük sağlam meyveleri de çürütür diye. Komple psikopat olacağız bu gidişle.
Geçen ay iş yerinden samimi bir arkadaşın (evet erkek) nikahı oldu. Benim nikah şahidi olmamı istediğini söyledi. Adama sağol çok mutlu oldum diyeceğim yerde, nişanlının haberi var değil mi dedim. O da bana o'nun fikriydi saçmalama dedi.
İnsanları şu duruma getirmeyin. El insaf yahu.
işte mesele bu samimi arkadaşınızın nişanlısının fikriymiş bu
demekki sizi tanıyor
Hahah çok iyiymiş nişanlının haberi var mı kısmı
tamam uzatılacak birşey yok da siz neden elin adamına telefonunuzu verip tamire göndertiyorsunuz. neyse ne, kendiniz gidin verin yani ''ama o da goturecekti aynı yere benimkini de verdim'' demeyin. madem çok muhabbetiniz yok ne alaka telefonunuzu teslim etmek?
karısı haklı.
oda tanımaktır yüzyüze olması şart değil sizden bahsedilmiş demekkiYooo sadece uzaktan arkadaş kankam diye anlatıyormuş kızı ilk defa nikahta gördüm.
Benimle ilgisi yok kız nişanlısına ve kendisine güveniyor.