• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oluyor bu insanlara !!!

Tabiki insan kotu hisseder ama zor durumda kalmasa atmaz gibime geldi
Şahsen ben bir Kadından rahatsız olsam o Kadınla samimiyeti kesmesi, faceden silmesi konusunu kocamdan bile isterken ıkı kere düşünür ve utanır sıkılırım. Basıma hiç gelmedi böyle bir durum , isteyebileceğimden emin Değilim yani.. Gurur meselesi haline getirebilirim ben. Ama isteyen hanımlara da SAYGI duyarım elbet..
Ama elalemden istemek... Bilmiyorum ya bence Onur Kırıcı... Çok çaresizim, kocam beni tınmıyor, sizi çok kıskandım ama meseleyi eşimle halledemiyorumdur bana göre bunun meali..

Günahı boynuna ama bence kadın gezip gezip iş arkadaşımdayım diye sizin adınızı veriyor o yüzden de eşi size söyledi

Ne acayip bi durum,
Yazık kadınlarımız kendilerini ne hallere sokuyor.
Arayan kadınla empati yapanlara da ayrıca şaşırdım.
Ne demek başka bir insanı namussuzlukla itham etmek.
Hadsiz...
Başka kimseye anlatmadan eşinize ve o kadının eşine anlatmalısınız bence. Yoksa siz zarar görebilirsiniz.
Ha bide namuslukla suclar oldu kadın valla bende sizi anlayamiyorum

siz kendinizle çelişiyorsunuz farkındamısınız
kadın kocasına güvenmiyor diye ağzınıza ne geliyorsa söylüyorsunuz
sonrada ya mesaj attığı kadının kocası yanlış anlarsa diyorsunuz
Ben mesaj atan kadının penceresinden bakıyorum olaya . O Eşinden Şüphe duyuyorsa, herkes duyabilir .. Kendisi zaten bu sıkıntının içinde ise bir de Başkalarını sürüklemesi hoş bir davranış değil..
Naçizane bir bakış açısı tabi.. Ihtimal yani

Ya ne bileyim anlayis gosterse konu sahibi benim fikrimce fazla uzerine gitmesin kadinda belki psikolojisi bozuk evin icinde olan biteni bilemeyiz

oda tanımaktır yüzyüze olması şart değil sizden bahsedilmiş demekki
dank diye tepeden inme benim bir arkadaşım var nikah şahidim olucak deseydi oda sorardı elbet kimmiş bu arkadaş diye
bir insanın kendisine güvenmesi ve eşine güvenmesi çok önemli tabi kadının yaptığını haklı bulmuyorum
ama bu zamana kadar konusu geçmeyen bir iş arkadaşı varsa huylanmıştır yada eşiyle daha önceden böyle sorunlarıı olduysa problem çıkarmıştır yani ezik demek bana yanlış geliyor

Huylanıyorsa suç adamın ve her şeyinden huylandığı adamla evli kalmaya devam eden kadının. Eziktir çünkü kocaya söz geçirmez milletin namusuna, haysiywtine dalar.bumdan ala eziklik mi olur?
Bu kızcağız da gayet kolay huylanabilirdi benden çünkü sadece adımı biliyor ve kıza sürpriz hediyesini dahi ben seçtim.
Erkek tarafı benim canım ciğerimdir, kardeşim değildir ama kardeş yerindedir.Kızcağız da ha keza hanım hanımcık bir kız.
Onlar birbirlerine güveniyorlar hepsi bu.

kocasının bi falsosunu görmüştür. onada söyleyecektir muhtemelen size söyledikerini. önlem alıyor aklınca. kesin diyalogu muhatap olmayın olsun bitsin.

Ne acayip bi durum,
Yazık kadınlarımız kendilerini ne hallere sokuyor.
Arayan kadınla empati yapanlara da ayrıca şaşırdım.
Ne demek başka bir insanı namussuzlukla itham etmek.
Hadsiz...
Başka kimseye anlatmadan eşinize ve o kadının eşine anlatmalısınız bence. Yoksa siz zarar görebilirsiniz.
namussuzlukla nasıl itham edilmiş ben orayı kaçırdım
ne olursa olsun mesaj atması araması yanlış kocası varken
ama şunada takılmadan edemiyorum eşimin bir arkadaşı var fazla muhabbeti yok ki konu sahibi böyle başlamış konuya
ama ne hikmetse facesinde ekli ve telefonunu benim eşimle tamire gönderiyor bundan bende rahatsız olurdum buna ister güvensizlik ister eziklik deyin hatta bazıları işsiz hadsiz filan da demiş kadınla muhattap olmazdım tabi

Ne ezik kadınlar var ya ..
Iş ortamı orası onun kıytırık evliliğine göre Şekil alacak hali yok. Kurum kültürü diye birşey var. Kurumsal alanlarda bu iklim otursun diye milyonluk aktiviteler, etkinlikler düzenlenir. Bi tane işsiz kuruntu yapacak da hadsizlik edecek..Bazı kadınlar dünya kendi Etrafında Dönüyor zannediyor cidden..
Konu sahibi yerinizde olsam iş yerinde ustruplu bir cıngar çıkarırım ve üst yetkililerin konudan haberdar Olmasını sağlarım. Kadının Yaptığını hakaret olarak algılardım kesinlikle..
Kocası kadının yaptığını temizlemeli ve evdekinin de haddini bir güzel bildirmeli ki yeni insanların kalbi kırılmasın.
Siz Bahsettiğiniz kadar masumsanız bu kadın daha 50 kadına saldırır..

İşte şu kurum kültürünü anlatamıyoruz.
Yemekler geziler düzenlenir piknikler organize edilir çalışanlar kaynaşsın diye.
Evde oturan anlamaz bunun ne drmrk olduğunu. Kurum kurum kurarlar sonra da elaleme sataşırlar.

Ya ne bileyim anlayis gosterse konu sahibi benim fikrimce fazla uzerine gitmesin kadinda belki psikolojisi bozuk evin icinde olan biteni bilemeyiz
Samire bu resmen karşi tarafa iftira atmak.
Bir sorunu varsa kocasiyla halledecek tanimadiği kadina mesaj atmak ne demek?
Bu olay benim başima gelseydi o kadin çoktan rezil olmuştu.

Tabiki insan kotu hisseder ama zor durumda kalmasa atmaz gibime geldi

Ne gibi zor durum mesela? Aramazsa olecek miymis? Kocasi konu sahibine asik mi olmus da kocasi bana karisamazsin demis? Bakin hala konu sahibinin sorunu degil. Baskalarini huzursuz edecegine kocasina laf anlatsin.

Ama boyle tipler bellidir genellikle kocasi aldatsa da kocam normalde yapmaz kadin aklini celmistir olur. Herkes suclu kocalari masum.

namussuzlukla nasıl itham edilmiş ben orayı kaçırdım
ne olursa olsun mesaj atması araması yanlış kocası varken
ama şunada takılmadan edemiyorum eşimin bir arkadaşı var fazla muhabbeti yok ki konu sahibi böyle başlamış konuya
ama ne hikmetse facesinde ekli ve telefonunu benim eşimle tamire gönderiyor bundan bende rahatsız olurdum buna ister güvensizlik ister eziklik deyin hatta bazıları işsiz hadsiz filan da demiş kadınla muhattap olmazdım tabi
Ne kadar iyi niyetlisiniz.
Hiç bir şey yapmadiğiniz halde böyle bir mesaj alsaydiniz ne yapardiniz?
Kocamdan uzak dur demenin kibarcasi.
Ne demek bu? Seni potansiyel tehlike olarak görüyorum kocami ayartabilirsin demiş resmen.

Huylanıyorsa suç adamın ve her şeyinden huylandığı adamla evli kalmaya devam eden kadının. Eziktir çünkü kocaya söz geçirmez milletin namusuna, haysiywtine dalar.bumdan ala eziklik mi olur?
Bu kızcağız da gayet kolay huylanabilirdi benden çünkü sadece adımı biliyor ve kıza sürpriz hediyesini dahi ben seçtim.
Erkek tarafı benim canım ciğerimdir, kardeşim değildir ama kardeş yerindedir.Kızcağız da ha keza hanım hanımcık bir kız.
Onlar birbirlerine güveniyorlar hepsi bu.
sizin durumunuzla bu durum ikifarklı uç siz kardeş dediğiniz birinden bahsediyorsunuz
konu sahibi muhabbeti bile olmayan iş arkadaşından
benim eşimin de bayan arkadaşları aynı işyerinde seneler önce çalıştığı ve hala görüştükleri meraba meraba dan öte durumlar kadın hatalı yalnız konu sahibide hatalı

bu ya kıskançlık krizi yada kocasına olan güvensizlik tatşım sen üstüne alınma böyle saçma şeyler içinde üzme kendini.

Ne kadar iyi niyetlisiniz.
Hiç bir şey yapmadiğiniz halde böyle bir mesaj alsaydiniz ne yapardiniz?
Kocamdan uzak dur demenin kibarcasi.
Ne demek bu? Seni potansiyel tehlike olarak görüyorum kocami ayartabilirsin demiş resmen.
ben böyle bir mesaj almam işyerinde muhabbetim olmadığı birini faceme eklemem ayrıca telefonumuda tamire götürürmüsün demem

Konu olarak soylememistim aldatma konusunda valla ben yuzde sekseni kadinda bulurum suc

Tabii ki %80 i kadında bulmak kolay.
Adam kocası o'nun yüzünü yıkayıp akçapakça edecek ki evliliği sürdürsün. Suçu dışsallaştırarak biz mükemmeliz dışardan darbe var havası yaratmaya çalışmak.
Adam olan adamı kimse yoldan çıkaramaz ki burada okuyoruz çakılana kadar bekar numarası yapıp sonrasında "eşimi sevmiyorum, çocuklar için beraberim" yalanlarını söyleyrn erkekleri.

Back
X